Ovu informaciju potvrdio je i Univerzitet na kojem je direktorica FK Sarajevo magistirala sportsko pravo i bila povremeni predavač.
To Sabro ljubavi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ta ce lezba i alkos, vid' joj slika na gugletuZastone je napisao/la:Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu međunarodnog sportskog prava na ISDE fakultetu u Madridu.
Ovu informaciju potvrdio je i Univerzitet na kojem je direktorica FK Sarajevo magistirala sportsko pravo i bila povremeni predavač.
To Sabro ljubavi
Zastone je napisao/la:Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu međunarodnog sportskog prava na ISDE fakultetu u Madridu.
To Sabro ljubavi
evo da vas obradujem, danas stiže jedan trener koji bi trebao raditi u akademiji iz hrvatske bivši fudbaler....Zip je napisao/la:Treneri u Akademiji su ravni NULI. Sem Dzene, naravno.Stroj1946 je napisao/la:Za mene bi ozbiljno bi bilo kad bi doveli recimo stranca nekog kao Direktora Akademije, koji ima iskustva na toj poziciji, možda na pola godine ili godinu da radi u klubu. Da ustroji, postavi temelje prave, napravi reorganizaciju totalno. Da drži predavanja i daje instrukcije trenerima i uposlenicima. Postaviti mu asistenta, odnosno budućeg Direktora Akademije, naravno našeg nekog, koji će ga naslijediti, da hoda sa njim, uči i kupi znanje.
Naravno da bi to koštalo, ali to je investicija za budućnost i treba gledati kao takvu. Jednu sezonu žrtvovati na taj način, ne dovodit 4,5 igrača i usmjeriti pare na takvu osobu. Vjerujem da bi produktivnost i rad Akademije skočio za 50% ili čak više.
Bolje imati kvalitetnog trenera u Akademiji, nego u provm timu. Ako nam je cilj proizvodnja igraca.
Za mene, Husref nije ni za jednu ni drugu opciju.
jesmo srali po njoj, ja prvi, tipicna nasa, sta ce zensko, sta ono zna o fudbalubelosevic28 je napisao/la:Ta ce lezba i alkos, vid' joj slika na gugletuZastone je napisao/la:Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu međunarodnog sportskog prava na ISDE fakultetu u Madridu.
To Sabro ljubavi
Ovdje i danad, isti kvalitet prenosaDerdiyok je napisao/la:A pazi centaršuta vanjskom lijevomMokes je napisao/la:Jedan, jedini i neponovljivi![]()
E ovo bi bilo pojačanje, pogotovo na tom lijevom beku..miky_hz je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/bojan-nas ... ler/168943
Dali je realno njega ganjati,nece ostajat u Belgiji,ugovor istice
Nije istina. Pantelija je poredao cinjenice a ti si iz njih napravio neke SVOJE zakljucke koje normalan covjek ne bi. Na osnovu tih svojih zakljucaka si mu kao odgovorio. Ti bas imas problem razumjevanja.BordoSarajevo je napisao/la:Pantelija je napiso činjenjice, ja sam istim odgovorio, moje mišljenje, imam pravo na to.belosevic28 je napisao/la:Pokedincima dolaze notifikacije kad se ARGUMENTOVANO KRITIKUJE Hisref.
Bio sam napustio pdf zbog podrugljivih naziva prema istom, te lazi da uzima pare i da je i talu... Ali da ima musica - ima. Sve sto je Pantelija nabrojao su PUKE CINJENICE i nista vise.
Jah, jos jedna zanimljiva stvar, ovaj sto se uhvati na svaki post ARGUMENTIVANE KRITIKE je do juce zelio svima u klubi citiram "Dugu starost i tesku bolest" i jos mnogo gnusnih uvreda i kletvi.
Sopstveni stav i razmisljanje level nula.
Nit sam ga uvrijedio, nit ga nazvo' nekim imenom.
Ponavlja ko papagaj to, ponavljam i ja ko papaj to.
Argumentovano se kritikuje Husref, čim argumentovano ne odgovoriš na to, odma se piše "GUBI HUSREF PODRŠKU, VIDITE SAD OVO, NEMA KO DA GA BRANI"
Stojim iza toga što sam pisao, i opet bi, i svima to želim ukoliko sramote klub i navijače prave budalama.
Tebe ne citiram, al moram ovaj put, želim i tebi to isto, svaki put kad me citiraš i uzmeš u usta.
Čovječe najmanje komentarišeš klub i ono zbog čega i postoji forum i ova tema, samo ulaziš u neke lične rasprave, sve ti smeta, ko curica, al dobro kad sam te i vidio, onda mi je i jasno.
Ja sam rekao da dolazi Milan. Samo sam zaboravio dodat "ović".ElCartel11 je napisao/la:Dje menadzerska ubleha @skoroalen, drug nedodje tvoj Djuric? Javi se sutra u moju kancelariju, da ti licno urucim otkaz, takve se neozbiljnosti u mojoj agenciji netolerisu
Buraz istice mu posudba, a ugovor je do 2020. Uz to je lik oko reprezentacije. Po meni nerealan skrozmiky_hz je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/bojan-nas ... ler/168943
Dali je realno njega ganjati,nece ostajat u Belgiji,ugovor istice
Zaboravit cu i ja da te isplatim do kraja sto si imao ugovorskoroalen je napisao/la:Ja sam rekao da dolazi Milan. Samo sam zaboravio dodat "ović".ElCartel11 je napisao/la:Dje menadzerska ubleha @skoroalen, drug nedodje tvoj Djuric? Javi se sutra u moju kancelariju, da ti licno urucim otkaz, takve se neozbiljnosti u mojoj agenciji netolerisu
Po kome nismo srali? Nema lika da ga dobro nismo isralii popljuvali? Evo vidis kad citam forum pitao bi analiticare,strucnjake,trenerske magove,uspjesne ljude i biznismene(vjerovatno nemaju marke u dzepu) da nam objasne i kazu imal sta da valja kod osvajaca duple krune? Niko nije otisao cmizdre danima ovdje kako svi odose,cmizdre na trenera svaki dan kao da nam je tu Jesic a ne osvajac duple. Cmizdre na Nama,Tana kao da nas nisu izvukli iz ponora i ruku nam dali. Dobro neko napisa sjever je sve rekao prije o ovom forumu i trovacima prije par godina,neki su ovdje preko 10 godina pa znamo sta se sve pidalo i kako su trovali ovdje. Evo ovaj Pantelija lik pise svaki dan o Husu po 300 postova,kako ti ne dosadi covjece visebistrik87 je napisao/la:jesmo srali po njoj, ja prvi, tipicna nasa, sta ce zensko, sta ono zna o fudbalubelosevic28 je napisao/la:Ta ce lezba i alkos, vid' joj slika na gugletuZastone je napisao/la:Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu međunarodnog sportskog prava na ISDE fakultetu u Madridu.
To Sabro ljubavi
tako da molim vas da završimo podjele i daljnu raspravu, šta god bude na kraju podrška klubuKamen spoticanja je obeštećenje: Musemić i FK Sarajevo se udaljili nakon nove runde pregovora
Fudbalski klub Sarajevo i Husref Musemić nastavili su pregovore oko produženja saradnje.
Obavljen je i novi krug razgovora, a nezvanično, najtrofejnijem treneru u historiji Bordo tima ponuđen je dvogodišnji ugovor. Ipak, “kamen spoticanja” je klauzula o otkaznom obeštećenju, prema kojem bi Musemiću bile isplaćene tri plate, što iskusni stručnjak u ovome trenutku nije spreman prihvatiti.
I dok “natezanje” dvije strane traje, Sarajevo bi pripreme za narednu sezonu trebalo početi tokom ove sedmice, a za sada nije poznato ko će obaviti prozivku fudbalera.
Po svemu sudeći umanjene su šanse da se pronađe dogovor sa Musemićem, a i vremena je sve manje…
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 7 gostiju.