FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 09 jun 2019, 15:03

Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu međunarodnog sportskog prava na ISDE fakultetu u Madridu.

Ovu informaciju potvrdio je i Univerzitet na kojem je direktorica FK Sarajevo magistirala sportsko pravo i bila povremeni predavač.

To Sabro ljubavi :tralala:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 jun 2019, 15:10

Zastone je napisao/la:Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu međunarodnog sportskog prava na ISDE fakultetu u Madridu.

Ovu informaciju potvrdio je i Univerzitet na kojem je direktorica FK Sarajevo magistirala sportsko pravo i bila povremeni predavač.

Ta ce lezba i alkos, vid' joj slika na gugletu :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2019, 15:26

Zastone je napisao/la:Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić izabrana je za profesoricu međunarodnog sportskog prava na ISDE fakultetu u Madridu.

:tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 jun 2019, 15:30

Zip je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Za mene bi ozbiljno bi bilo kad bi doveli recimo stranca nekog kao Direktora Akademije, koji ima iskustva na toj poziciji, možda na pola godine ili godinu da radi u klubu. Da ustroji, postavi temelje prave, napravi reorganizaciju totalno. Da drži predavanja i daje instrukcije trenerima i uposlenicima. Postaviti mu asistenta, odnosno budućeg Direktora Akademije, naravno našeg nekog, koji će ga naslijediti, da hoda sa njim, uči i kupi znanje.
Naravno da bi to koštalo, ali to je investicija za budućnost i treba gledati kao takvu. Jednu sezonu žrtvovati na taj način, ne dovodit 4,5 igrača i usmjeriti pare na takvu osobu. Vjerujem da bi produktivnost i rad Akademije skočio za 50% ili čak više.
Treneri u Akademiji su ravni NULI. Sem Dzene, naravno.

Bolje imati kvalitetnog trenera u Akademiji, nego u provm timu. Ako nam je cilj proizvodnja igraca.

Za mene, Husref nije ni za jednu ni drugu opciju.
evo da vas obradujem, danas stiže jedan trener koji bi trebao raditi u akademiji iz hrvatske bivši fudbaler.... :thumbup:
radi se na tome...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 jun 2019, 15:39

Dje menadzerska ubleha @skoroalen, drug nedodje tvoj Djuric? Javi se sutra u moju kancelariju, da ti licno urucim otkaz, takve se neozbiljnosti u mojoj agenciji netolerisu :kafa:
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 09 jun 2019, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 jun 2019, 15:40

https://www.transfermarkt.com/bojan-nas ... ler/168943

Dali je realno njega ganjati,nece ostajat u Belgiji,ugovor istice :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 jun 2019, 15:45

Oko postono je ovo sto je nabrojano za igranja dusana bekica trazenje novog golmana itd.isto i za pidru nihada tacno je.

Al istinaje i ovo da FK SARAJEVO je klub koji hoce titule i koji odkad postoji bori za titule. Znaci nismo ni borac ni celik ni sloboda ni krupa ni radnik vec SARAJEVO.

Ovde se pise kovacevic je bolji od pavlovica mozda jeste sad al nezaboravite da je kovacevic bio negdje posuden i da nije tamo briljiro cak ni kad je kod nas dobio sansu nije bio prvih 10 tak kola bolji od pavlovica, Dzafic se pokazao kao dobar golman i sigurno je ima vise kvaliteta od kovacevica kad je dosao al husref je drzi kovacevica, ko kaze da ga nije mogao skinut sa gola. Kasnije nazalost covjek se razbilio i zelim mu brz oporavak.

Pidro je bio posuden takode cinimise u visoko dosao, dusan je bio ok bek, guro se kadusic kad je kadusic otisao pidro je vracen neznam koliko dugo je treniro al znam da je brzo dobio sansu, saban je na vagi i nemogu reci da sam sanjim zadovoljan kao sa pidrom i on nije jos dokazo da se nanjega moze oslonut al mlad je i za sezonu on ce nadoc, husref mu daje sansu.

Sta hocu reci svakog ovog juniora je husref mogo manje tripit i imao je razloge da ih skloni iz ekipe ili da im da dosta manje minuta osim naravno NIHADA.

A pri tome svemu treba covjeku skinut kapu osvoio je duplu krunu sa naj vise juniora odkad se igra pl, pa cak mogu reci i sa naj jeftinijom ekipom sto je ikad osvoila duplu krunu. I mislim za 30 godina da niko sa brojem juniora minutama njihovim to nece ponovit..

Duplu krunu sa tolikim brojem juniora je lahko osvoit pa je za 28 jedva 2 kluba osvoila (i to prva dupla bi namjestena od osima) .

Pa i titulu je toliko lahko osvoit da smo je jedva 4 puta u 28 godina osvoili

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 09 jun 2019, 15:48

belosevic28 je napisao/la:

jesmo srali po njoj, ja prvi, tipicna nasa, sta ce zensko, sta ono zna o fudbalu

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 09 jun 2019, 15:48

Derdiyok je napisao/la:
Mokes je napisao/la:
Jedan, jedini i neponovljivi :bih: :bih:
A pazi centaršuta vanjskom lijevom :bow:
Ovdje i danad, isti kvalitet prenosa
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 jun 2019, 16:06

miky_hz je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/bojan-nas ... ler/168943

E ovo bi bilo pojačanje, pogotovo na tom lijevom beku..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 09 jun 2019, 16:13

BordoSarajevo je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Pokedincima dolaze notifikacije kad se ARGUMENTOVANO KRITIKUJE Hisref.
Bio sam napustio pdf zbog podrugljivih naziva prema istom, te lazi da uzima pare i da je i talu... Ali da ima musica - ima. Sve sto je Pantelija nabrojao su PUKE CINJENICE i nista vise.
Jah, jos jedna zanimljiva stvar, ovaj sto se uhvati na svaki post ARGUMENTIVANE KRITIKE je do juce zelio svima u klubi citiram "Dugu starost i tesku bolest" i jos mnogo gnusnih uvreda i kletvi.

Sopstveni stav i razmisljanje level nula.
Pantelija je napiso činjenjice, ja sam istim odgovorio, moje mišljenje, imam pravo na to.
Nit sam ga uvrijedio, nit ga nazvo' nekim imenom.
Ponavlja ko papagaj to, ponavljam i ja ko papaj to.

Argumentovano se kritikuje Husref, čim argumentovano ne odgovoriš na to, odma se piše "GUBI HUSREF PODRŠKU, VIDITE SAD OVO, NEMA KO DA GA BRANI"
Stojim iza toga što sam pisao, i opet bi, i svima to želim ukoliko sramote klub i navijače prave budalama.
Tebe ne citiram, al moram ovaj put, želim i tebi to isto, svaki put kad me citiraš i uzmeš u usta.

Čovječe najmanje komentarišeš klub i ono zbog čega i postoji forum i ova tema, samo ulaziš u neke lične rasprave, sve ti smeta, ko curica, al dobro kad sam te i vidio, onda mi je i jasno.
Nije istina. Pantelija je poredao cinjenice a ti si iz njih napravio neke SVOJE zakljucke koje normalan covjek ne bi. Na osnovu tih svojih zakljucaka si mu kao odgovorio. Ti bas imas problem razumjevanja.
Recimo Pantelija rece da nije istina da su se PLANSKI uvodili i promovisali akademci vec silom prilika. Ti pricas kako nije istina da Husref ne uvodi akademce. To Pantelija nije ni tvrdio nego je to tvoje krivo shvatanje onog sto je covjek rekao. Uveo je silom prilika a ne zbog plana i strategije koja je prije napravljena. Dakle nije planski. Da nije bilo onog prsta jos bi ti gledao Pavlovica umjesto titule.

Pantelija rece da Husref javno kritikuje mlade sto se normalno ne radi i dobar trener se ne vadi na neiskustvo mladih igraca. Time im bildas veliko opterecenje i pravis problem. To je cinjenica (moja interpretacija njegove tvrdnje).
Nakon Atalante je 80% raje bilo za linc Husrefa a ja sam rekao da ga ne treba dirati i da on treba zadnji da ide. Uprava ga je ostavila jer nija imala nikakvo prihvatljivo rjesenje a ne jer ga voli i jer mu vjeruje.

Svi ovdje imaju pravo na misljenje, slazem se. Ali za kvalitetnu razmjenu misljenja probaj direktno odgovoriti na tudje tvrdnje ako ti nije mrsko.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 09 jun 2019, 16:15

ElCartel11 je napisao/la:Dje menadzerska ubleha @skoroalen, drug nedodje tvoj Djuric? Javi se sutra u moju kancelariju, da ti licno urucim otkaz, takve se neozbiljnosti u mojoj agenciji netolerisu :kafa:
Ja sam rekao da dolazi Milan. Samo sam zaboravio dodat "ović". :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 jun 2019, 16:40

miky_hz je napisao/la:https://www.transfermarkt.com/bojan-nas ... ler/168943

Buraz istice mu posudba, a ugovor je do 2020. Uz to je lik oko reprezentacije. Po meni nerealan skroz :|

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 09 jun 2019, 16:41

skoroalen je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Dje menadzerska ubleha @skoroalen, drug nedodje tvoj Djuric? Javi se sutra u moju kancelariju, da ti licno urucim otkaz, takve se neozbiljnosti u mojoj agenciji netolerisu :kafa:
Ja sam rekao da dolazi Milan. Samo sam zaboravio dodat "ović". :kafa:
Zaboravit cu i ja da te isplatim do kraja sto si imao ugovor :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 09 jun 2019, 16:46

Nema nobela, ja ga poslao da ukrade Slavkinu kartoteku. Ubio Slavko hljeb u njemu. Eno ga na klinickom, dobio godisnju kartu...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 jun 2019, 16:48

bistrik87 je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:

jesmo srali po njoj, ja prvi, tipicna nasa, sta ce zensko, sta ono zna o fudbalu
Po kome nismo srali? Nema lika da ga dobro nismo isralii popljuvali? Evo vidis kad citam forum pitao bi analiticare,strucnjake,trenerske magove,uspjesne ljude i biznismene(vjerovatno nemaju marke u dzepu) da nam objasne i kazu imal sta da valja kod osvajaca duple krune? Niko nije otisao cmizdre danima ovdje kako svi odose,cmizdre na trenera svaki dan kao da nam je tu Jesic a ne osvajac duple. Cmizdre na Nama,Tana kao da nas nisu izvukli iz ponora i ruku nam dali. Dobro neko napisa sjever je sve rekao prije o ovom forumu i trovacima prije par godina,neki su ovdje preko 10 godina pa znamo sta se sve pidalo i kako su trovali ovdje. Evo ovaj Pantelija lik pise svaki dan o Husu po 300 postova,kako ti ne dosadi covjece vise

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 jun 2019, 16:49

ovo je objavio naš jedini medijski partner
Kamen spoticanja je obeštećenje: Musemić i FK Sarajevo se udaljili nakon nove runde pregovora
Fudbalski klub Sarajevo i Husref Musemić nastavili su pregovore oko produženja saradnje.

Obavljen je i novi krug razgovora, a nezvanično, najtrofejnijem treneru u historiji Bordo tima ponuđen je dvogodišnji ugovor. Ipak, “kamen spoticanja” je klauzula o otkaznom obeštećenju, prema kojem bi Musemiću bile isplaćene tri plate, što iskusni stručnjak u ovome trenutku nije spreman prihvatiti.

I dok “natezanje” dvije strane traje, Sarajevo bi pripreme za narednu sezonu trebalo početi tokom ove sedmice, a za sada nije poznato ko će obaviti prozivku fudbalera.

Po svemu sudeći umanjene su šanse da se pronađe dogovor sa Musemićem, a i vremena je sve manje…
tako da molim vas da završimo podjele i daljnu raspravu, šta god bude na kraju podrška klubu :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 jun 2019, 16:53

Sad ce pripremne tekme sacuvajte zivce cim bude na poluvremenu 0-0 da popljujete omladince,trenera,upravu,Nama Tana i ostale skupljajte energiju

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 09 jun 2019, 16:59

slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 09 jun 2019, 17:06

Dajte mu ugovor na godinu GARANTOVANO a druga godina kao OPCIJA ako sve bude ok nakon prve.
I sve mu obecati iz prve godine ugovora i dati mu povecanje plate 15% u odnosu na dosadasnju, bonus dati za titulu, kup, evropu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []