u ovome si zadnjih par derbija ono bas mogao uzivatigauco je napisao/la:Fakat mi nisu jasni iz Zelje pa umjesto da uzivamo u derbiju da bude bruka raje, puno golova,lijepih poteza, da bude praznik fudbala pojavi se neki debil i kaze mi necemo igrati i gotovo.Sta je sa nama navijacima sto placamo ulaz pitali ko nas izasta !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za zivot cijeli!
Sta ocekivati od Brkatog...babo mu se bori protiv lopova a on najveci lopov u klubu i sire

Njima je Blekonja izgleda zado strah u kosti pa oni Kosevo ne vole da vide ni na razglednici.Valjda ce se oglasiti Zuljo- Amar i sve nam to lijepo objasniti i reci sto armija navijaca kako to oni vole isticati, ce biti uskracena za najveci derby i turnir jednog od najvecih legendi grada Sarajeva koji je poginuo zato sto je spasavao zivot drugim nevinim ljudima. Gdje je ovde ljudkost,patriotizam,moral, ili smo pali za neke male interese to treba da se pitaju MANIJACI!! 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zasto da ucestvuju ne nekom potpuno nebitnom turniru, ako mogu rizikovati ozljedu.. Ne moze prvi tim na celu sa Osimom biti na Bjelasnici a drugi tim da igra, cime fakticki se gubi 4,5 dana priprema..
P.S. Ako nista, sada mozda i osvojite nesto..

P.S. Ako nista, sada mozda i osvojite nesto..
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 02 sep 2011, 12:58, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:u ovome si zadnjih par derbija ono bas mogao uzivatigauco je napisao/la:Fakat mi nisu jasni iz Zelje pa umjesto da uzivamo u derbiju da bude bruka raje, puno golova,lijepih poteza, da bude praznik fudbala pojavi se neki debil i kaze mi necemo igrati i gotovo.Sta je sa nama navijacima sto placamo ulaz pitali ko nas izasta !
Pa ovaj turnir je i bio prelika da ovo sto si boldirao popravi i da napoklon derby dva najveca BIH kluba bude ono sto je nekad bio.Ovako po meni je ovo bruka i sramota za klub kakav je Zeljeznicar,a da stvar bude gora razlozi otkazivanja su smijesni.
Nebitan turnir! Pa znas li ti sta je ovj covjek uradio i zasto je poginuo ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto da ucestvuju ne nekom potpuno nebitnom turniru, ako mogu rizikovati ozljedu.. Ne moze prvi tim na celu sa Osimom biti na Bjelasnici a drugi tim da igra, cime fakticki se gubi 4,5 dana priprema..
Kad budete nekad organizovali turnire u cast Dzilde,Skije ili Anera to ce biti za nas nebitni turnirigauco je napisao/la:Nebitan turnir! Pa znas li ti sta je ovj covjek uradio i zasto je poginuo ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto da ucestvuju ne nekom potpuno nebitnom turniru, ako mogu rizikovati ozljedu.. Ne moze prvi tim na celu sa Osimom biti na Bjelasnici a drugi tim da igra, cime fakticki se gubi 4,5 dana priprema..
ado-hz je napisao/la:Kad budete nekad organizovali turnire u cast Dzilde,Skije ili Anera to ce biti za nas nebitni turnirigauco je napisao/la:Nebitan turnir! Pa znas li ti sta je ovj covjek uradio i zasto je poginuo ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto da ucestvuju ne nekom potpuno nebitnom turniru, ako mogu rizikovati ozljedu.. Ne moze prvi tim na celu sa Osimom biti na Bjelasnici a drugi tim da igra, cime fakticki se gubi 4,5 dana priprema..
Oni izgleda pojma nemaju sta se desavalo 1992 god.Mene bi bilo stid kao navijaca Sarajeva da klub otkaze turnir za heroja Dzildu koji je poginuo da bi mi sad mogli gledati ove tekme.Tek sam sad ponosan sto sam Hordas sto sam navijac Sarajeva, i sto smijem reci ko sam.
Zadnja izmjena: gauco, dana/u 02 sep 2011, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
mozda ima neki razlog, meni se ne svidja ali jbgado-hz je napisao/la:Kad budete nekad organizovali turnire u cast Dzilde,Skije ili Anera to ce biti za nas nebitni turnirigauco je napisao/la:Nebitan turnir! Pa znas li ti sta je ovj covjek uradio i zasto je poginuo ?Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto da ucestvuju ne nekom potpuno nebitnom turniru, ako mogu rizikovati ozljedu.. Ne moze prvi tim na celu sa Osimom biti na Bjelasnici a drugi tim da igra, cime fakticki se gubi 4,5 dana priprema..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jesam izgleda a onda vam je glup i Šeha jer je ovo upravo on rekao Brkatom u liceCurva_SUD je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Sta ocekivati od Brkatog...babo mu se bori protiv lopova a on najveci lopov u klubu i sire![]()
GLUP SI!
Ako budemo djelili poginule na na neke navijacke skupine onda nam se crno pise.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja koliko znam uopste nije tradicija da Zeljo svake godine ucestvuje, pa je tako bilo i jos godina u kojima nije ucestvovao.. Ovo jednostavno se nije nikako uklopilo u raspored (plan) Zelje, i zbog toga je otkazano ucesce..
Vrlo dobro mi je poznato ko je Keli, citao sam o njemu..
Vrlo dobro mi je poznato ko je Keli, citao sam o njemu..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Kad smo Mi uopšte igrali taj turnir?što ste glupi,balavci jednisenci-071 je napisao/la:Željezničar neće nastupiti na turniru "Želimir Vidović Keli"
Ovo je sramota za klub kao sto je Zeljeznicar ali Brko se boji sponzora iz Hercegovine i manjeg entiteta,jer moraju igrati na turniru "Želimir Vidović Keli" covjeka kojeg su ubili oni sa druge strane ,jer je branio svoje komsije ,a njima se Brko ne zeli zamjeriti.Razlog neigranja na turniru jos smjesniji u Brkovom fazonu.!![]()
Einigkeit und Recht und Freiheit
Evo Brkatog da nam objasni svedomorocki je napisao/la:Kad smo Mi uopšte igrali taj turnir?što ste glupi,balavci jednisenci-071 je napisao/la:Željezničar neće nastupiti na turniru "Želimir Vidović Keli"
Ovo je sramota za klub kao sto je Zeljeznicar ali Brko se boji sponzora iz Hercegovine i manjeg entiteta,jer moraju igrati na turniru "Želimir Vidović Keli" covjeka kojeg su ubili oni sa druge strane ,jer je branio svoje komsije ,a njima se Brko ne zeli zamjeriti.Razlog neigranja na turniru jos smjesniji u Brkovom fazonu.!![]()
Nek si nam rekao brkati
Današnji Avazov Sport:
Pitanje: Zašto "plavi" neće učestvovati na Memorijalu "Želimir Vidović-Keli"?
Hajrudin Dino Đurbuzović: Kao što sam rekao, naš plan priprema je odlazak na Bjelašnicu, gdje imamo dogoverenu utakmicu. Mi smo o tome na vrijeme obavijestili organizatora, prije sedam dana, tako da je neozbiljno to što se Željezničar spominje kao učesnik turnira.
Pitanje: Zašto "plavi" neće učestvovati na Memorijalu "Želimir Vidović-Keli"?
Hajrudin Dino Đurbuzović: Kao što sam rekao, naš plan priprema je odlazak na Bjelašnicu, gdje imamo dogoverenu utakmicu. Mi smo o tome na vrijeme obavijestili organizatora, prije sedam dana, tako da je neozbiljno to što se Željezničar spominje kao učesnik turnira.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Neki novi klinci su tu koji se nisu ni rodili u tom periodu, a kamoli da znaju kakva je legenda Želimir Vidović-Keli, na kakav je način branio našu državu, svoj grad, svoju Dobrinju, i sada ovdje komentarišu
. A dotični gospodin kao i većina "pametnjakovića" nije u tom periodu bio u svom gradu, a sad mu puna usta lažnog patriotizma.
Re: Olimpic Sarajevo
Dotični gospodin se u Francuskoj borio za BiH!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- eliminator
- Kontakt:
bespotrebno dizete tenzije, javljeno je ranije da necemo ucestvovat na turniru i to je to a nisam siguran jesmo li ikad ucestvovali na ovom turniru
javlja se klub patriota koji je kada je pala prva granata u sarajevo otišla u saudijsku arabiju sa gosp.Pušinom da širi po svijetu istinu od ratu u sarajevu i usput uzelo elvira baljića da i on izvuče svoju guzicu.I sad napadajuI na kraju š želju koji je uredno prije 7.dana rekao da neće igrati turnir ne iz nepoštovanja prema Keliju kako neko neko želi prikazati več što su unaprijed organizovali prripremnu tekmu na bjelašnici.Batistuta je napisao/la:Neki novi klinci su tu koji se nisu ni rodili u tom periodu, a kamoli da znaju kakva je legenda Želimir Vidović-Keli, na kakav je način branio našu državu, svoj grad, svoju Dobrinju, i sada ovdje komentarišu. A dotični gospodin kao i većina "pametnjakovića" nije u tom periodu bio u svom gradu, a sad mu puna usta lažnog patriotizma.
Re: Olimpic Sarajevo
Joj price suplje nije se niko borio od vas barem vecine, ja jesam dvije godine opuco i bezveze mi slussat vas koji ste bili u pelenama da raspravljate o tome! Zeljeznicar nije dosao na turnir radi konsolidacije i relativno losih nastupa u pocetku lige i gotova prica.Niti je to omalovazavanje lika pokojnog Kelija niti bilo sta drugo.jednostvno nije momenat.Mancini je napisao/la:Dotični gospodin se u Francuskoj borio za BiH!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.