Cudi me da vec nisi izmislio.tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:04Znas kako je kad neko ode iz firme nema usta da prica pa je on kriv sve.
Sad je Nala kriv, za 10 kola ko ce biti kriv. To morate izmislit vec..
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Pa u sustini svi su upravu, prvo sto je njima napor hodati 90min a ne trcati, drugo sto veze s fudbalom nemaju taman i da znaju trcati
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Sjenjak1919
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma forum pun strucnjaka i trenera.
Samo sto im nije neki cejf dolazit na utakmice, da ne bi bili primjeceni.
Volim tebe, više od sebe
Nek smo mi Nalu dizali u zvijezde prosle sezone a nije mu ekipa dvije akcije odigrala u polusezoni, pa sad nastavio sa svojom strucnoscu i ostavio ekipu spremnu da nebi ni bajramsku turnir izdrzala da odigra.
Takticki da ne pricam igraci se ponasaju ko da se nisu sreli na cesti a ne odradili pripreme zajedno.
Kolko je Nala strucnjak pokazuju njegovi ostali angazmani.
Uz to veliki je minus ova papirologija, strasno kakvi padibranci ispadamo ne znamo registrovat igraca a svi ostali to zavrse za pola dana
Takticki da ne pricam igraci se ponasaju ko da se nisu sreli na cesti a ne odradili pripreme zajedno.
Uz to veliki je minus ova papirologija, strasno kakvi padibranci ispadamo ne znamo registrovat igraca a svi ostali to zavrse za pola dana
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma nema kvaliteta, to je cinjenica. Al nisu ovo sve amateri igraci pa da ne mogu izdrzat ovaj tempo i da ne mogu 30 minuta trcat.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:05Nema ovdje kvaliteta . Pogledaj ekipu i sastav, imas 3-4 igraca koji mogu igrati PL BiH, ostalo tanko i nekvalitetno za ovaj rang takmicenja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:00Da je debilcina na vrijeme otjerana, ne bi mozda gledali sad ovu patnju
Ti kad nemas kondicije i snage, nit mozes odigrat 2-3 kombimivano, nit mozes koga pretcrat nit ispratit.
Volim tebe, više od sebe
Sve znaju pametolozi što nit gledaju nit idu na utakmice.
Tuzlak, Beduin, Damir itd.
Tuzlak, Beduin, Damir itd.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Kreni od sebe kad si zadnji put bio?tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:08To uprava mora. Ako dodje 8000 ljudi na stadion dobiti ce Serica i Trako super moci.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Necu ni bit jer nakon godina patnje sa Slobodom citam sve ove prevare ko bukvar.
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znaci tu je brat od osnivanja kluba

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Onda moram ovdje stalno biti jer obozavateljima lika i djela Mitra Trifunovica Uce nikad ne ide.
Najveći pametolog ovde, a nije tesko doci ka Slobodi ne ide.Sunderland je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:12Zaboravio i on, dodje ovdje samo kada Slobodi ne ideSkojevska je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:10Kreni od sebe kad si zadnji put bio?tuzlak1987 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:08
To uprava mora. Ako dodje 8000 ljudi na stadion dobiti ce Serica i Trako super moci.![]()
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Grado bi s onom ekipom koju je Nala imao, prepisao Federalnu i osigurao ulazak 5 kola prije, bez ikakve potrebe za utjecajem stranih faktora, ko sto smo sa Nalom morali imat da me strahujemo i da izvucemo bod/ove.klasik je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:08Nek smo mi Nalu dizali u zvijezde prosle sezone a nije mu ekipa dvije akcije odigrala u polusezoni, pa sad nastavio sa svojom strucnoscu i ostavio ekipu spremnu da nebi ni bajramsku turnir izdrzala da odigra.
Naravno uz dužno poštovanje Gradi, koji je za mene trenericina u poredjenju sa nekim, al et ne vazi za neko trenersko ime.
Tako da dovoljno o mariNali.
Al sad ce N.S. malo da nam izvuce statistiku. I ne znam da je bio azuran sa postovima poslije Nalinih kikseva, ko sto je sad azuran, **** i njega u usta.
Volim tebe, više od sebe
Nema sta ni vidjeti. Gori smo mi sto odgovaramo liku koji za argumente postavi smajlije sto se smiju (costacurta08 je napisao/la: ↑18 avg 2024, 23:14Sta ti vidiš sto oni ne vide?
Daj neki hint da i ja vidim dobru fizičku spremu, uigrane kombinacije, želju za pobjedom.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najgori start u historiji
A ns lafo novinar mi ide na zivce u pm prvi put se pojavio na tusnju kad je ciro doso
A ns lafo novinar mi ide na zivce u pm prvi put se pojavio na tusnju kad je ciro doso
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Najvece smece od navijaca ima Sloboda, definitivno.
U ovolikoj mjeri ismijavat klub za koji navijas, samo zato sto ga vode neke osobe koje ne gotivis je odvratno.
U ovolikoj mjeri ismijavat klub za koji navijas, samo zato sto ga vode neke osobe koje ne gotivis je odvratno.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.