English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jes' ružan ovaj ugao kamere na Goodisonu. Jedini ružniji je možda kod Fulhama. Ali neprevaziđen je onaj horor sa starog WHL-a 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Moze li ovaj malac proci?akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:30Kako su sad bezveze i imena fudbalera, ovi brazilci sve neki sa dva imena ili sta vec, da ne pricam o Talijanima sad i nekad, vratite mi kul imena fudbalera![]()
Precious Ugwu spreman igrati za BiH: "Jezik znam, volim našu hranu i želim obući dres reprezentacije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:39naravno da nije presudno lolBrokula je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:33Uvijek na osnovu imena fudbalera mu sudim da li ce valjati ili neakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:30Kako su sad bezveze i imena fudbalera, ovi brazilci sve neki sa dva imena ili sta vec, da ne pricam o Talijanima sad i nekad, vratite mi kul imena fudbalera![]()
Nije cudo sto je Edin Dzeko najbolji napadac sa balkana, a ne neki Murat Čaušević
ali npr. Ronaldinho nikad ne bi bio tako popularan da se zvao Gabriel Santos ili da je Kaka bio Andres Paulista itd., mozda me nisi skontao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- akisarajevo92
- Kontakt:
tu je ime nebitno, crnac je, treba ga odmah zvati, j3bes reprezentaciju bez bar jednogharden je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:43Moze li ovaj malac proci?akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:30Kako su sad bezveze i imena fudbalera, ovi brazilci sve neki sa dva imena ili sta vec, da ne pricam o Talijanima sad i nekad, vratite mi kul imena fudbalera![]()
Precious Ugwu spreman igrati za BiH: "Jezik znam, volim našu hranu i želim obući dres reprezentacije
bilo je nekih clanaka po stranim sajtovima koji su nazivali Argentince rasistima jer nemaju nijednog crnca na SP
Don't believe the hype.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Pa ni treća reprezentacija sa svjetskog nema. 
Steta sto je gospodin poput Dychea preuzeo ovako gadan tim poput Evertona, vec izgledaju ozbiljnije nego ikad pod Lampardom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa Kaka je nadimak, kao i vecina brazilskih "zvucnijih" imena. Uglavnom deminutivi pravih imena. Kao da kod nas Kenan Handzic napise na dresu Kenchi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
harden je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:43Moze li ovaj malac proci?akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:30Kako su sad bezveze i imena fudbalera, ovi brazilci sve neki sa dva imena ili sta vec, da ne pricam o Talijanima sad i nekad, vratite mi kul imena fudbalera![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Dobar Everton ZASAD 
Zavrsen Artetin honeymoon period
Dyche ima jednostavan stil - par dodira, bam bam - duga lopta. Kada idu kontre, onda na horuk foru. Sve ovo zacinjeno sa trilion sitnih prekrsaja. 
A smooth sea never made a skilled sailor.
- akisarajevo92
- Kontakt:
znam, pricao je Eduardo Da Silva o tome u podcastuAshburtonG je napisao/la: ↑04 feb 2023, 13:52Pa Kaka je nadimak, kao i vecina brazilskih "zvucnijih" imena. Uglavnom deminutivi pravih imena. Kao da kod nas Kenan Handzic napise na dresu Kenchi.
samo sam razmisljao bezveze, sta se svi primate toliko ozbiljno
da ime i izgled cine fudbalera Graziano Pelle bi bio GOAT
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 feb 2023, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ubi Everton
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Chelsea je trebao skupit Onanu umjesto jednog od onih silnih krila
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Gueye ce iskopat oko nekom do kraja utakmice, a još nema žuti karton, nevjerica.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Onana ce biti super igrac, primjetio sam na SP da ima vrhunske fizikalije.
Trebao je Everton bar 2 razlike vodit.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Nikako da Lewinu uđe gol.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Molite malo intenzivnije da izgubimo 
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.