FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Napravio se prevelik jaz izmedju onih koji imaju svoje razloge da gotive i onih koji imaju svoje razloge da ne gotive Husrefa. U svakom slucaju ovo vise nije gotivljenje i negotivljenje nego preseravanje i sa jedne i sa druge strane u mrznji i hvalospjevima.
Ulijetanje, kao ulijetanje nije problem.bordobijeli je napisao/la:
ahmDenchi je napisao/la:Sjever je na proslavi titule vodja zvao na megafon : vratite se pickice I navijajte - svi su to culi
To se nikada nije prije desilo
Stajali su kod terena da poskidaju sve sa igraca I zamalo prekinuli tekmu...
Toliko o nekom navijanju, disciplini, grupi itd
Sjenka nekadasnjeg sjevera
Balavurdija
2007, 2015 isti scenario niko nije mogao raju zaustaviti cak one 2007 kad je bila stara ekipa nestale medalje nisu mogli igraci do pehara doci. Al eto meni to ulijetanje super i ja sam bio na atletskoj u 85 min sve ove proslave. Sto kritikujes Sjever bolje da se ukljucite u humanitarne akcije koje se organizuju pa da se i pozitivne strane sjevera istaknu a ne samo srat
Problem je, kao sto rekose ako se furas na ultra giga mega, ne utrcavas u teren...
Nije to,jel, po kodeksu nekom, sta li...
A isprazni se sjever nije ni 85min bila
Ko ode na gostovanje ima pravo i da šara po prostorijama kluba! Ako hoće i kamp mogu zapaliti! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da počnu evropske tekme. Ova tema fakat je kancer za čitati u ovoj pauzi, a kamoli pisati.
Koliko se pojavi novih likova, s novim kvaziinformacijama, a sve samo s jednim ciljem, znamo kojim.
Koliko se pojavi novih likova, s novim kvaziinformacijama, a sve samo s jednim ciljem, znamo kojim.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma ja sam odma ti na cehri vidio da si ti napravio profil I logovao se na forum sa namjerom da se ne raspravljasVainglorious je napisao/la:Joj Denchija... Ne podnosi lik da je ignorisan. Nemam namjeru dalje raspravljati sa sva tri profila istog lika ili tri podjednako ogranicena lika, svejedno. Gotivite Karadzica, nastavite tako, moja greska sto sam ukazao na to. Halalite i zanemarite da sam vam ista tipkao.
Nego, jel ima istine u ovome za tatara? 1.2m € iz turske?
I odma ni 5 ni 6 opleo da se ne raspravljas
Ni merhaba,pomoz bog,dobro jutro, nista...dobro to kod tebe kuci tako valjda ide..bar se predstavi majka mu stara... prije nego podjes vrijedjati sagovornike...I izmisljati dogadjaje koji nisu zabiljezeni postovima u ovoj realnosti...
I sad bi da nastavis kao da se nije nista desilo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nama navijačima je daleko više od togabelminhordas je napisao/la:Husref je samo placenik kluba nista vise od toga.
Nekima I babo
A nekima Jahić babo[/quote]
Ili Sabrina
Volim je ko macehu na Brazzersu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Backa ispala u 2.ligu, mi doveli Gavrica...moze to i mora bolje za Evrope
Molio bih @Mortema da briše bilo kakve postove vezane za sjever, bili oni negativni ili pozitivni i da ubuduće sankcioniše iste.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
Pitaristok
- Kontakt:
Najgluplje sto sam citao na ovom forumu jest:
Mi pripadnici HZ koji idemo na gostovanja imamo legitimno pravo i legimitet da nanosimo stetu klubu, kroz baklje, ulijtanje na teren, saranje i naravno mi se pitamo ko ce bit trener.
Da se razumijemo, svaka cast za akcije koje prave.
Mi pripadnici HZ koji idemo na gostovanja imamo legitimno pravo i legimitet da nanosimo stetu klubu, kroz baklje, ulijtanje na teren, saranje i naravno mi se pitamo ko ce bit trener.
Da se razumijemo, svaka cast za akcije koje prave.
vrlo logicnoado-hz je napisao/la:Backa ispala u 2.ligu, mi doveli Gavrica...moze to i mora bolje za Evrope
Sta kazu, **** Gavrica, ispala Backa u 2. ligu Srbije. Ali zato daj nam Vegu uz Goska i Milanovica iz Krupe.
Poyy
Poyy
- AngelDiMaria
- Kontakt:
backa bi i tuzlu i gosk i krupu i zvijezdu nadigrala...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- egocentrik
- Kontakt:
Nije kapitalac ali mislim da ce gristi na terenu, nek bude u pola borben ko Stanojevic i podrska nece izostati.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Radim, nisam gledao forum par sati i more nekih gluposti se napiše a još gore kad se počne odgovarati.. upozorenja će dobiti i bit će obrisano šta smatram da nije regularno.zlo87 je napisao/la:Molio bih @Mortema da briše bilo kakve postove vezane za sjever, bili oni negativni ili pozitivni i da ubuduće sankcioniše iste.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
A ne kontam sto ste tako izriciti u stavovima?
Ovi sto napadaju Husrefa stalno neke zamjerke imaju pa cak i sad kad je duplu uzeo kad im ukazes da pretjeruju onda kazu da ne zele jednoumlje. Ovi sto su kao Husrefoljubci njih su ovi sto su kontra Husrefa toliko iritiraju da su ovi sad postali slijepi koliko su za Husrefa. Ovo je FKS i iznad svakog pa i Husrefa, isto tako ovi sto su kontra Husrefa trebali su da nas puste bar ovih protekli 2 mjeseca da uzivamo u duploj.
Ovi sto napadaju Husrefa stalno neke zamjerke imaju pa cak i sad kad je duplu uzeo kad im ukazes da pretjeruju onda kazu da ne zele jednoumlje. Ovi sto su kao Husrefoljubci njih su ovi sto su kontra Husrefa toliko iritiraju da su ovi sad postali slijepi koliko su za Husrefa. Ovo je FKS i iznad svakog pa i Husrefa, isto tako ovi sto su kontra Husrefa trebali su da nas puste bar ovih protekli 2 mjeseca da uzivamo u duploj.
-
nukleusmember
- Kontakt:
opraste na ruke sa husrefom fkt,besmisleno je u najmanju ruku ponavljati isti stav za ili protiv 50 puta a još besmislenije kada se počne licitirati koliko je ko puta otišao na tekmu
VVVBK
VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 11 jun 2019, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Kortrijk se javio transfermarktu i rekao da se skine 1.1 Mio € za Mujakica. Kortrijk nije nista platio sto je isto od Tana klub dosao je free.
Zukanovic je napisao/la:Kortrijk se javio transfermarktu i rekao da se skine 1.1 Mio € za Mujakica. Kortrijk nije nista platio sto je isto od Tana klub dosao je free.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
nukleusmember
- Kontakt:
Zukanovic je napisao/la:Kortrijk se javio transfermarktu i rekao da se skine 1.1 Mio € za Mujakica. Kortrijk nije nista platio sto je isto od Tana klub dosao je free.
a razapeli su me ovdje kada sam rekao da feninga nećemo vidjeti
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, iliyaa8, JavierBosnia, OzmoodPinglewood, plisek, skoJaa, svabonja i 97 gostiju.