FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Derdiyok
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 11 jun 2019, 14:42

Imaju li uplatnicu kao dokaz da nisu platili
:lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 11 jun 2019, 14:44

Zukanovic je napisao/la:Kortrijk se javio transfermarktu i rekao da se skine 1.1 Mio € za Mujakica. Kortrijk nije nista platio sto je isto od Tana klub dosao je free.
Vjerovatno u pitanju njihove finansije, prikazuje se transfer kao free ( što ne može biti jer je Nihad bio s nama pod ugovorom), a mi pare preko Tana dobili, "otpisana posudba"... :hmmmmm:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 14:51

Zasto placati porez na nesto sto ne moras
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2019, 14:56

Pantelija je napisao/la:Zasto placati porez na nesto sto ne moras
Logicno :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2019, 14:56

Lična prepucavanja oko Husrefa neću više tolerisati.
Imate pravo pisati šta god hoćete za Husrefa, i pohvaliti kao i kritikovati ali prepucavanja o tome ko je veći navijač mi je u rangu čiji je tata jači, preglupa dječija priča.
Ja vam neću više govoriti da ovo nije tema za lična prepucavanja oko Husrefa. Sada niko neće dobiti upozorenje ali nemojte reći kako vam nisam pisao.
Isto tako, vrijeđanje sjevera se neće tolerisati, kritika i sve ostalo može.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 11 jun 2019, 14:58

Zukanovic je napisao/la:Kortrijk se javio transfermarktu i rekao da se skine 1.1 Mio € za Mujakica. Kortrijk nije nista platio sto je isto od Tana klub dosao je free.
Nije tačno!
Svojim je očima vidjela uplatnicu 28.05, ova moja iz Vakufske banke.
Postavit ću sliku kad bude jeftina struja.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jun 2019, 14:59

MortemHz je napisao/la:Lična prepucavanja oko Husrefa neću više tolerisati.
Imate pravo pisati šta god hoćete za Husrefa, i pohvaliti kao i kritikovati ali prepucavanja o tome ko je veći navijač mi je u rangu čiji je tata jači, preglupa dječija priča.
Ja vam neću više govoriti da ovo nije tema za lična prepucavanja oko Husrefa. Sada niko neće dobiti upozorenje ali nemojte reći kako vam nisam pisao.
Nećemo ni mi tebe Morto više da tolerišemo zbog rasističkih ispada :urnebes:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2019, 15:24

Laz klasicna,pitaj Mujakica nek ti kaze,vise puta je govorio da mu je drago da je i klub profitirao. Ako mislis da ce nasi lupat cifre i olacat porez drzavi onda ne znam

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jun 2019, 15:24

Što se pljuje Gavrić unaprijed, ko je to od nas gledao toliko JSL da zna kakav je igrač? :D
Ubaci sad Isca u GOŠK, to je i dalje GOŠK i jedan Isco neće imat nikakvu statistiku. Bolje dovest igrača željnog napretka nego istrošeno ime bez nekih ambicija, iskreno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2019, 15:27

NorthN01 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Sjever je na proslavi titule vodja zvao na megafon : vratite se pickice I navijajte - svi su to culi

To se nikada nije prije desilo

Stajali su kod terena da poskidaju sve sa igraca I zamalo prekinuli tekmu...

Toliko o nekom navijanju, disciplini, grupi itd

Sjenka nekadasnjeg sjevera

Balavurdija
Pa sta ako je vodja zvao? zvao je derbi navijace a ne istinske navijace koji deru grlo svaku tekmu i dzep..
Drugo pa sta ako su stajali, stajao je i istok i zapad pa sta? svi su u isto vrijeme uletili ?!
To jeste tacno da je sjenka nekadasnjeg sjevera al najlakse je blatit i srat..momci s ei dalje trude da predstave grupe i grad na dobar nacin nebitno jel u Bih il u evropi
Denchi normalno da se desavalo i prije. Dzine je govorio navijajte pi che sta cutite jel hocete da bijemo nekog ovdje itd

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jun 2019, 15:29

zagor1987 je napisao/la:
Laz klasicna,pitaj Mujakica nek ti kaze,vise puta je govorio da mu je drago da je i klub profitirao. Ako mislis da ce nasi lupat cifre i olacat porez drzavi onda ne znam
Ja samo kazem sta su meni rekli. sto juce su ga u Belgiju stavili i pise free. ja stavio na 1.1 i dobio poruku. da je klub se javio i tako dalje.

nisam rekao da nije Sarajevo dobio pare. samo da nije Klub platio i hoce da tako stoji.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 11 jun 2019, 15:30, ukupno mijenjano 2 puta.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jun 2019, 15:29

Cekam da @belminhordas potvrdi ove navode. Pouzdaniji je i od zvanicne kad vam kazem...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 15:49

zagor1987 je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Sjever je na proslavi titule vodja zvao na megafon : vratite se pickice I navijajte - svi su to culi

To se nikada nije prije desilo

Stajali su kod terena da poskidaju sve sa igraca I zamalo prekinuli tekmu...

Toliko o nekom navijanju, disciplini, grupi itd

Sjenka nekadasnjeg sjevera

Balavurdija
Pa sta ako je vodja zvao? zvao je derbi navijace a ne istinske navijace koji deru grlo svaku tekmu i dzep..
Drugo pa sta ako su stajali, stajao je i istok i zapad pa sta? svi su u isto vrijeme uletili ?!
To jeste tacno da je sjenka nekadasnjeg sjevera al najlakse je blatit i srat..momci s ei dalje trude da predstave grupe i grad na dobar nacin nebitno jel u Bih il u evropi
Denchi normalno da se desavalo i prije. Dzine je govorio navijajte pi che sta cutite jel hocete da bijemo nekog ovdje itd
Nikad djinetu nije izasla tribina a njega ostavila samog

Nikad se onako nesto nije desilo, ja ne pamtim
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2019, 15:50

Nije nego su ga njegovi prebili samo

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 11 jun 2019, 15:56

Cijenim HZ (i sam nekoć bijah član), ali navijačke grupe takvog tipa u Evropi izumiru, ili su izumrle. Mislim, ko navija tako da klub ošteti za 10k, napravi štetu na stadionu gdje mu igra klub, ošteti sluzbene prostorije kluba i onda kaze; ja sam najveci navijač!(?!?). Zar taj isti navijač ne primjecuje kontradikciju između svojih djela i izjava? Racunica je jednostavna: Ako ja po utakmici placam 8KM za Istok, a Hordaš 5 za Sjever, nakon dvije tekme, ja sam klubu 60% korisniji od prosječnog hordaša. Daljom racunicom dolazimo do zakljucka, da sam ja korisniji klubu nakon trecinu utakmica isto onoliko koliko koliko je prosječan hordaš poslije pola odlazaka. Ako je raspon kazni između 1000 i 10000KM i ako uzmemo aproksimativnu vrijednost 2000KM, a hordaša u prosjeku bude 300 po tekmi, namece se zakljucak da svaki hordaš, po domacoj utakmici, košta klub preko 6KM po utakmici, što je više od njegove kupljene ulaznice. Ergo, bez zelje da bilo koga uvrijedim, prosječni hordaš je gubitaš, da ne upotrijebim tezu rijec, i kao takav ima najmanje prava da uslovljava neciji dolazak, ili ostanak, te da kreira na bilo koji način, politiku kluba.
Naravno, ovo su topogledne cifre, isključivi proizvod posmatranja i vlastitog zaključivanja, te zdravorazumskog rasuđivanja. Bez provođenja ikakvih istrazivačkih metoda

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 jun 2019, 15:57

MortemHz je napisao/la:Lična prepucavanja oko Husrefa neću više tolerisati.
:thumbup: :clap:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jun 2019, 16:09

Ok i da jeste to istine,a nema razloga da nije sto si ti odmah poletio ovdje da to napises.- :shock:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 jun 2019, 16:12

Imam pravo da pisem.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jun 2019, 16:18

:urnebes: :urnebes: :urnebes: ja levata sto se pali,imas ti oko moje pravo virtualno i je.bat mater nekome.-.
sve se moze virtualno :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 16:22

Zukanovic je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Ja samo kazem sta su meni rekli. sto juce su ga u Belgiju stavili i pise free. ja stavio na 1.1 i dobio poruku. da je klub se javio i tako dalje.

nisam rekao da nije Sarajevo dobio pare. samo da nije Klub platio i hoce da tako stoji.
Ma oni to kriju od porezne vjerovatno...porez je zajeban gore, vise nego u spaniji....

Mada je ruzno...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli i 44 gosta.