FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inspiracija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inspiracija » 11 jun 2019, 16:23

Sto se tice Gavrica gledao sam ga protiv Partizana jednu utakmicu nije los igrac nalik na Stanojevica sa malo boljim pregledom igre.Mislim iskreno da nismo pogrijesili sa njim...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2019, 16:25

VenamaHrabrih je napisao/la:Cijenim HZ (i sam nekoć bijah član), ali navijačke grupe takvog tipa u Evropi izumiru, ili su izumrle. Mislim, ko navija tako da klub ošteti za 10k, napravi štetu na stadionu gdje mu igra klub, ošteti sluzbene prostorije kluba i onda kaze; ja sam najveci navijač!(?!?). Zar taj isti navijač ne primjecuje kontradikciju između svojih djela i izjava? Racunica je jednostavna: Ako ja po utakmici placam 8KM za Istok, a Hordaš 5 za Sjever, nakon dvije tekme, ja sam klubu 60% korisniji od prosječnog hordaša. Daljom racunicom dolazimo do zakljucka, da sam ja korisniji klubu nakon trecinu utakmica isto onoliko koliko koliko je prosječan hordaš poslije pola odlazaka. Ako je raspon kazni između 1000 i 10000KM i ako uzmemo aproksimativnu vrijednost 2000KM, a hordaša u prosjeku bude 300 po tekmi, namece se zakljucak da svaki hordaš, po domacoj utakmici, košta klub preko 6KM po utakmici, što je više od njegove kupljene ulaznice. Ergo, bez zelje da bilo koga uvrijedim, prosječni hordaš je gubitaš, da ne upotrijebim tezu rijec, i kao takav ima najmanje prava da uslovljava neciji dolazak, ili ostanak, te da kreira na bilo koji način, politiku kluba.
Naravno, ovo su topogledne cifre, isključivi proizvod posmatranja i vlastitog zaključivanja, te zdravorazumskog rasuđivanja. Bez provođenja ikakvih istrazivačkih metoda
+1

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 jun 2019, 16:35

al unosite nemir i razdor svaka vam cast, zavadi pa vladaj

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 jun 2019, 16:46

Jos 7 dana do izvlacenja.

Ja ne bih volio da izvucemo nekoga od ovih ekipa. Sto se ostalih tice mislim da sa svima mozemo igrati.
Celtic
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Crvena zvezda Beograd

Takodje ne bih ni ovaj sheriff bas su u formi, mada ko zna mozda ih bas ufati pad forme za mjesec dana.

Zna li se kad ce biti poznate te regionalne grupe za izvlacenje?
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 17:04

ShofaII je napisao/la:Jos 7 dana do izvlacenja.

Ja ne bih volio da izvucemo nekoga od ovih ekipa. Sto se ostalih tice mislim da sa svima mozemo igrati.
Celtic
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Crvena zvezda Beograd

Takodje ne bih ni ovaj sheriff bas su u formi, mada ko zna mozda ih bas ufati pad forme za mjesec dana.

Dodaj tu i Astanu, superjaka ekipa uz to i daleko. A ja mislim da je Maribor jači od Sheriffa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 11 jun 2019, 17:06

I kod nas Merso dobi nagradu za najbolje igrača :)
Zagor je napisao/la:KONAČNA TABELA:

1. AHMETOVIĆ ------- 44 boda
2. RAHMANOVIĆ ----- 33
3. STANOJEVIĆ ------ 28

4. TATAR ------------- 26
5. HANDŽIĆ ---------- 24

6. KOVAČEVIĆ ------- 23
7. VELKOSKI -------- 21
-- MUJAKIĆ ----------- 21
8. PIDRO ------------- 18
9. LAZIĆ -------------- 15
10. HALILOVIĆ ------- 13
11. DUPOVAC ------- 10
---- HEBIBOVIĆ ------ 10
12. DŽAFIĆ ----------- 8
---- ADUKOR --------- 8
13. CREPULJA ------- 7
14. KAPIĆ ------------ 6
15. DERVIŠAGIĆ ----- 5
16. RESIĆ ------------- 3
---- DIZDAREVIĆ ------ 3
17. ŠABANOVIĆ ------ 1
---- KURDIĆ
---- ŠIŠIĆ
---- MUSTAFIĆ
---- SALČIN ----------- 1

Dok je @hilmo odsutan, odlučio sam umjesto njega sabrat glasove, naravno sve onako kako je i on radio. Od zadnje prikazane tabele od njegovog sabiranja, tad sam ja krenuo.

Najviše bodova na jednom glasanju za igrača utakmice dobio je Hebibović utakmice FKS - Zvijezda 4:0. Osvojio je ukupno 73 boda. Ovo je ono što sam ja zadnjih 10ak kola računao, ne znam za ranije da li je neko imao više bodova na jednom glasanju.

*Napomena : uvrstio sam i glasanje za igrace revans utakmice finala kupa, kada smo izgubili, ali na kraju slavili u ukupnom rezultatu. Na tom meču Kovačević je dobio 5, Mujakić 3 i Ahmetović 1 bod.

Ako uočite greške, javite.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 11 jun 2019, 17:20

Ko god da je sinoc bio dispecer u Sarajevo taxiu u nocnoj smjeni, brat je najveci.
Za vrijeme moje 10minutne voznje, brate je samo prcao i hajcao kone. Za skupstinu, za repliku, za osima, manjak para itd.
Hvala ljudino na nezaboravnoj voznji.
JURIŠ

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 jun 2019, 17:24

SarajevoJeBordo je napisao/la:

Celtic
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Crvena zvezda Beograd

Dodaj tu i Astanu, superjaka ekipa uz to i daleko. A ja mislim da je Maribor jači od Sheriffa.
Astana sam zaboravio napisat as svakako spada u ovu grupu.
A Sherifa sam pomenuo zbog forme jer je njima prvenstvo u toku(valjda nisam pobrkao nesto)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2019, 17:25

Celtic
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Crvena zvezda Beograd

Regionalne grupe budu malo do izvlačenja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 17:27

ShofaII je napisao/la:

Celtic
Ludogorets Razgrad
Qarabag
Crvena zvezda Beograd

Astana sam zaboravio napisat as svakako spada u ovu grupu.
A Sherifa sam pomenuo zbog forme jer je njima prvenstvo u toku(valjda nisam pobrkao nesto)
A i BATE isto.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 17:34

Beton je napisao/la:Ne pokusavaj ogranicenim likovima objasnjavati moj Pantelija. **** ih sve te legende u usta, gdje su bile kad je klub bio pred gasenjem.
:mrgreen:

Evo jos ne znam sta da ti odgovorim na ove argumente... Cuj Beton :mrgreen:

Sreca pa vi imate sirok pogled, znate ko koga, kako i zbog kojih razloga treba postovat.

Dokazani kapaciteti iza taststure.

Pantelija, kazes na svaku utakmicu ides, sto to brate sve ne kazes na tribini ? Imas priliku, utici brate na te neznalice, prosvijetli ih, tvoja karta vrijedi ko 1000 njihovih. Ti si Bogom dan da ih prosvjetlis i izvedes na pravi put.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 jun 2019, 17:42

SarajevoJeBordo je napisao/la:A i BATE isto.
Ma Bate je bezvezne :D
Salim se glasao sam za njih zato sto mi je morta stavio Zvezdu sa Mariborom
A mislim odnosno imam neku suhvu da bi njih prosli, mozda sam preoptimistican al tako je.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2019, 17:43

ShofaII je napisao/la:
A mislim odnosno imam neku suhvu da bi njih prosli, mozda sam preoptimistican al tako je.
Spajao sam šta je blizu :D
Mogli bi sada obrnuto?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 jun 2019, 17:46

Dobrodošao Gavriću, puno uspjeha želim. :salut:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 11 jun 2019, 17:47

ne znam kako neki odma sude Gavricu, ja sam npr odgledao neke utakmice gdje je isti igrao, a ima i na youtube se pogledat o njemu svasta, covjek ima dobar cetarsut, dobro dijeli lopte, i zna iz daleka zakucat u gol, bit ce dobar igrac i borben, niste se tolko bunili kad je onaj iz "bayernove skole" dolazio a covjek igro zapravo 3/4 lige neke tamo drzave, a ovog razapeli odma, pokazat ce covjek na terenu i uvjer sam da ce bit dobar igrac

od Jajala i transfera necemo mi nista dobit jelde ?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 17:51

bistrik87 je napisao/la:ne znam kako neki odma sude Gavricu, ja sam npr odgledao neke utakmice gdje je isti igrao, a ima i na youtube se pogledat o njemu svasta, covjek ima dobar cetarsut, dobro dijeli lopte, i zna iz daleka zakucat u gol, bit ce dobar igrac i borben, niste se tolko bunili kad je onaj iz "bayernove skole" dolazio a covjek igro zapravo 3/4 lige neke tamo drzave, a ovog razapeli odma, pokazat ce covjek na terenu i uvjer sam da ce bit dobar igrac
Ma sta god bio sad je nas ;) nek mu je sa srecom i da nam donese bar 2 trofeja u narednoj sezoni. :mrgreen:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2019, 17:52

Idemo u nove pohode,dosta vise crnjaka ubise neki ovdje u pojam.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2019, 17:52

bistrik87 je napisao/la:ne znam kako neki odma sude Gavricu, ja sam npr odgledao neke utakmice gdje je isti igrao, a ima i na youtube se pogledat o njemu svasta, covjek ima dobar cetarsut, dobro dijeli lopte, i zna iz daleka zakucat u gol, bit ce dobar igrac i borben, niste se tolko bunili kad je onaj iz "bayernove skole" dolazio a covjek igro zapravo 3/4 lige neke tamo drzave, a ovog razapeli odma, pokazat ce covjek na terenu i uvjer sam da ce bit dobar igrac

od Jajala i transfera necemo mi nista dobit jelde ?
Ma jok, covjek bio na posudbi kod nas samo.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 11 jun 2019, 17:53

MortemHz je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:
Spajao sam šta je blizu :D
Mogli bi sada obrnuto?
Ma ne mozes ispunjava zelje jednom foruma su.
Ja ne zelim Zvezdu zbog politike i sto to ne bi bila fudbalska prica, pa tek onda ide to sto su ekipa u usponu.
Napravi ti nama anketu iduce sedmice kad se sazna ta regionalna grupa

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 jun 2019, 17:54

Ma ne pali se bezveze, to su likovi koji se lože na imena. Da umjesto 'Gavrić' stoji 'Babović', bila bi pišancija. Ovako je neki bezvezni lik koji je došao iz amaterskog kluba, koji je najslabiji u Srbiji i koji će biti samo prinova. Nebitno je to što ga niko nije gledao u životu, gleda se CV. Vrati film kad je došao Tatar, 90% popljuvalo, kad sam govorio da treba sačekati dok nd istrći na teren. Momak razvalio, odavno bolje pojačanje nismo imali.
Intelektualci odmah procijenili da je bezveze lik i da se po ovome vidi da neće biti neka ulaganja i da Nam prodaje maglu. :lol:

Hadžija je tu, ne sekiram se ni sekunde.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, riki46, Vanja8 i 46 gostiju.