Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Papastathopoulos » 09 avg 2016, 22:00

Goalgetter je napisao/la:1. poluvrijeme je igrao stopera, drugo poluvrijeme nisam gledao.
Bosna64 je napisao/la:Za moj ukus i njegovih 18 godina odigro je dosta dobro nema nabijanja nego su igrali od pozadi i dobro se snalazi moje misljenje da je veliki dobitak ako ga dobijemo i odma ga prikljuciti A reprezentaciji
Hvala momci :thumbup:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2016, 22:04

Mene na onom jednom prvenstvu za Njemačku U17 repku čini mi se i nije oduševio, nije startao utakmice a kada je ulazio i nije nešto puno pokazao. Ne mogu se baš tačno sjetiti kada je to prvenstvo bilo, mislim prošlo ljeto.

Mada momak je onda očigledno napredovao, sigurno ne bi dobio priliku igrat za seniorski tim Dortmunda da nema kvalitet.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 avg 2016, 22:06

Raonffa je napisao/la:Mene na onom jednom prvenstvu za Njemačku U17 repku čini mi se i nije oduševio, nije startao utakmice a kada je ulazio i nije nešto puno pokazao. Ne mogu se baš tačno sjetiti kada je to prvenstvo bilo, mislim prošlo ljeto.

Mada momak je onda očigledno napredovao, sigurno ne bi dobio priliku igrat za seniorski tim Dortmunda da nema kvalitet.
Ma ono kad su ih Hrvati rasuli, prosle godine ili pocetkom ove, tako nekako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 avg 2016, 22:13

Sabinho je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Mene na onom jednom prvenstvu za Njemačku U17 repku čini mi se i nije oduševio, nije startao utakmice a kada je ulazio i nije nešto puno pokazao. Ne mogu se baš tačno sjetiti kada je to prvenstvo bilo, mislim prošlo ljeto.

Ma ono kad su ih Hrvati rasuli, prosle godine ili pocetkom ove, tako nekako.
Moguće, biće da je to bilo SP za igrače do 17 godina, u Čileu krajem prošle godine. Prošli ih Hrvati i ispali u polufinalu od Malija koji je kasnije u finalu poražen od Nigerije.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 10 avg 2016, 14:47

Igrom slucaja dodjoh do informacije da je bivsi U21-reprezentativac Bahrudin Atajic u Zalgirisu iz Vilniusa. Trenutno su prvi na tabeli. Apropo zaboravljeni , ne potencijalni.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 10 avg 2016, 22:34

Spartak Subotica - Novi Pazar 2-5 (prva 2 gola A. Travančić)

Nekada u-21 rep. Ajde nek je sretno. :thumbup:
Zadnja izmjena: jasta, dana/u 10 avg 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 10 avg 2016, 22:37

Zabi Budimir Barçi nasred Camp Noua.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 avg 2016, 22:40

HankMoody je napisao/la:Zabi Budimir Barçi nasred Camp Noua.
A ja pretjerujem kad ga prizeljkujem u reprezentaciji po nekima.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 avg 2016, 23:12

A nije problem da on dodje u reprezentaciju, bujrum svakom, nego ispred koga da igra? Da li bi on pristao na uvjete da su ispred njega Dzeko, Ibisevic, Djuric i Hodzic? Ako bi onda fantasticno, idemo ga pridobiti.
Nad tobom sunce najljepše sja

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2016, 23:39

A zasto bi Djuric i Hodzic bili ispred?
Celik!3,2,2.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 10 avg 2016, 23:50

AllGunsBlazing je napisao/la:A zasto bi Djuric i Hodzic bili ispred?
Djurica sa 7 golova i 1 asistencijom za 454 minute u reprezentaciji ne bi dirao ni da igra u šestoj njemackoj. Uz to dodajmo da mu se ucinak ne mjeri samo golovima nego ima i veliki doprinos na igru s obzirom na dominaciju u skoku. A Hodzic je drugaciji tip napadaca koji moze igrati i povucenije, cak i na AMF i jedan je od najagilnijih nasih napadaca i kao takav ti treba ispred Budimira sve da je Budimir kvalitetniji od njega u sto ne ulazim trenutno.
To je bar moje razmisljanje.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 avg 2016, 12:17

Treba igrati onaj tko je u najboljoj formi i najvise zabija.
Sve ostalo su price za malu djecu. Budimira bi valjalo dovesti ali bez ikakvih obecanja i garancija. U stvari jedinu garanciju koju bi njemu dao bi bila ona da ce dobiti poziv. Dalje sve ovisi o formi igraca.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 avg 2016, 12:22

A jbg ima tu nesto kad Djuric s klupe Cesene srusi Vels i Kipar i odvede nas u baraz. Malo ko se moze pohvaliti onakvom statistikom. A i treba paziti na vrstu napadaca kada vec imamo izbora, jednostavno ce ti nekada Hodzic koji nije u nekoj odlicnoj formi biti vise od koristi nego bilo koji drugi napadac, samo zbog svojih karakteristika.
A ako bi dosao bez garancija onda naravno da bi bilo odlicno da ga privolimo da igra za nas.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 avg 2016, 13:13

Trebaju igrati najbolji. Djuric je samo najvisi. Nece svaki put upalit taktika nabaci na dvometrasa. Cak je i jadno da nam je vecina golova takva, ali eto kazu "selektor zna".
Celik!3,2,2.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 11 avg 2016, 13:54

budimir je puno bolji napadac od djurica,tu nema nikakve dileme.napadac koji sjedi na klupi u serie b,po meni nema sta da trazi u reprezentaciji kao sto je nasa

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 avg 2016, 14:52

U reprezentaciji kao sto je nasa. A ja reprezentacije jake pa da nam kao Djuric netreba al neki turski sporovi vrh karijere vecine igraca.

Medikament
Kontakt:

Post Postao/la Medikament » 11 avg 2016, 15:17

Djuric je 100 puta korisniji igrac od nekih Budimira i koga vec ne. Djuric je ekstreman igrac zbog svoje visine. Ovaj drugi i njemu slicni su samo prosjecni igraci prosjecnih osobina koji ne mogu donjet prevagu. Djuric bilo kojoj reprezentaciji moze napravit velike probleme zbog svoje visine i kao takav je idealan kao dzoker sa klupe.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.

PrinceofVeresija
Kontakt:

Post Postao/la PrinceofVeresija » 11 avg 2016, 16:05

Bojan Nastic,lijevi bek iz Vojvodine presao u Genk...inace rodom iz Vlasenice,ima i nas pasos,pitanje je da li racunaju na njeg u A repki Srbije jer su i vise nego popunjeni...moze se bar raspitat oko njeg :hmmmmm:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 avg 2016, 20:14

Gledam sad sastav Grasshopersa i cesto gledam radi Harisa Tabakovica da vidim igra li, i nikad ne vidim ime Semira Musica u protokolu, a mescini da je on potpisao za njih jos prosle godine, sta je s njim ? jedino moze biti da su istinite one price da je on "babin sin" pa mu to ne pali u Svici, a moglo je u nasoj ligi naravno..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la ovisnik » 11 avg 2016, 21:22

PrinceofVeresija je napisao/la:Bojan Nastic,lijevi bek iz Vojvodine presao u Genk...inace rodom iz Vlasenice,ima i nas pasos,pitanje je da li racunaju na njeg u A repki Srbije jer su i vise nego popunjeni...moze se bar raspitat oko njeg :hmmmmm:
Nastić je dobar igrač i trebalo bi ga zaganjati,može igrati lijevog beka i stopera,prelazak u genk dobar potez,solidna liga za napredak,vjerovatno ce izborit mjesto u prvih 11,srbija vjerovatno ne računa na njega ozbiljno,mi imamo kolašinca na poziciji lijevog beka i nastić je po meni bolje rješenje od pavlovica koji se spominje kao njegova alternativa.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, CAGarfia, riki46 i 19 gostiju.