FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 12 jun 2019, 23:05

I koliko ce mu sada isplatiti ako/kad ga nogiraju, zna li se 3,6,12...24 plate?
A mozda su ipak pristali na 24 i smanjili ciljeve, shodno transferima mirise na to, Evropa i puna saka brade.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 jun 2019, 23:06

Sretno šefe!

@Joker ti si nam sad glavni insajder. Bukvalno si "inside". :rol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 12 jun 2019, 23:08

Husref Musemić jedan je od nas!
ISTINA ZA VEDRANA!

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 12 jun 2019, 23:09

Radujte se pitari bice ovo lijepo ljeto i godina pred nama aBd. Hadzija radi drama posao :cool:
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 12 jun 2019, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 12 jun 2019, 23:10

Ado76 je napisao/la:Otkud ovoliko zadovoljstvo???Zar nama nije potreban bolji trener??
Hm...haj 'vako...ako nam je cilj da uredno godišnje osvajamo neki trofej ( kup, prvenstvo, ili duplu), i da napravimo MOŽDA incident u pretkolima LP ili LE, onda je ovo i više nego dovoljno. Odličan posao radi Emir, Husref isto tako. Pomoćno osoblje zna svoj posao, tako da ćemo biti redovni konkurenti za trofej. U to sam siguran. Za sve više, treba prije svega mnogo više novaca, a sa novcima dolazi i bolji roster, treneri..itd itd.
Moje lično mišljenje, u datom momentu, mi ne možemo dovesti boljeg i da taj bolji napravi iskorak.

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 12 jun 2019, 23:10

Znaci ostaje Husref i ostaju glavni igraci, to znaci da i iduce godine 99% osvajamo titulu, u Evropi dobiti sto atraktivnije protivnike da se bar stadion napuni jer vjerovatno necemo odigrati vise od 4 utakmice koga god da izvucemo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 jun 2019, 23:15

ZeroStyle je napisao/la:Znaci ostaje Husref i ostaju glavni igraci, to znaci da i iduce godine 99% osvajamo titulu, u Evropi dobiti sto atraktivnije protivnike da se bar stadion napuni jer vjerovatno necemo odigrati vise od 4 utakmice koga god da izvucemo.
Neka, bolje ispast 2 razlike pred 12 milja nego 8 razlike pred 25000. Yebi i taj pun stadion kad bude pun samo dok se himna intonira. Protiv Atalante je zadnji minut dočekalo oko 15 hiljada, to je skoro veća bruka nego poraz.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 jun 2019, 23:16

Ado76 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:Otkud ovoliko zadovoljstvo???Zar nama nije potreban bolji trener??
Naravno da je potreban bolji trener jer je smisao sporta težiti ka boljem. Odluka je da Husref ostane i Husrefu treba pružiti svaki vid podrške i ne dirati ga do polusezone ili kraja iduće sezone ako rezultati ne budu ok.
A bolje od ovoga u ovoj sezoni je?
Kad pobijediš nije sve savršeno, niti je sve loše kad izgubiš. Odluka je da čovjek bude tu i ja to podržavam i podržavam njega i njegov rad i nema smisla više da pišem o stvarima koje mi smetaju, o tome ću pisati kad bude normalno vrijeme uzimati u razmatranje smjenu trenera, a to je polusezona ili kraj sezone.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 12 jun 2019, 23:17

Pantelija je napisao/la:
midzuka je napisao/la:
pasica je napisao/la:Da li ce papci sad imati obraza pa izbrisati ono svrljanje.
Dok god najtrofejniji trener, jedini trener sa duplom, covjek sa igrackom titulom, covjek koji nam je donio toliko emocija i jedan od onih uz kojeg su rasle mnoge generacije navikaca ima drugaciji polozaj od nekih ublehasa sa strane koji dodju, otmu pare, odu i nikad se vise ne pomenu, onakve vrste pritisaka su dobrodosle.
Dakle posteno je ucjenjivati trenera cije sam rezultate gore naveo bijednim klauzulama koje se nisu davale ni najvecim dusmanima bez ikakvih obecanja s druge strane? Ljudi koji apsolutno nemaju veze sa sportskim segmentom bi da odredjuju ko ce biti trener.
Sportski pozdrav.
I POVEDI NAS ŠEFE U NOVE POBJEDE KAKO SAMO TI TO ZNAŠ
Nakon prvog sastanka održanog 27. maja 2019. godine, zadovoljeni su svi uslovi Musemića. U naknadnim pregovorima kamen spoticanja predstavljala je isključivo klauzula kojom je definisana otpremnina u slučaju prijevremenog raskida ugovora. Na današnjem sastanku usvojen je zadovoljavajući prijedlog za obje strane

Ne lazi ovaj napaceni narod za te klauzule i slicno, sve je to bila jedna lijepa suplja prica koja je imala svoj cillj. I evo, jel sad sve ok? Ali uprava je dovoljno pametna da iznese dokaz da nije do njih bilo vec do LOVE
Da lazu govori svojim najmilijim, meni to nemoj govoriti, a ja cu biti kulturniji od tebe pa te necu vrijedjati.

Kamen spoticanja, da. Sta sam ja rekao. Nijedan jedini trener nije imao klauzulu da mu se isplate samo 3 plate. Nego je svaki dobijao koliko je zinuo. Jedino covjek koji ima 10 puta bolje rezultate od njih svih zajedno dobija takav uslov u ugovoru. I ko je sad kriv, uprava koja je isplacivala i kunti i panti sve ono sto je htio, ili covjek koji ne zeli da se ophode prema njemu kao prema psetu nakon svega.
Sportski pozdrav.
JURIŠ

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 jun 2019, 23:18

skoroalen je napisao/la:
ZeroStyle je napisao/la:Znaci ostaje Husref i ostaju glavni igraci, to znaci da i iduce godine 99% osvajamo titulu, u Evropi dobiti sto atraktivnije protivnike da se bar stadion napuni jer vjerovatno necemo odigrati vise od 4 utakmice koga god da izvucemo.
Neka, bolje ispast 2 razlike pred 12 milja nego 8 razlike pred 25000. Yebi i taj pun stadion kad bude pun samo dok se himna intonira. Protiv Atalante je zadnji minut dočekalo oko 15 hiljada, to je skoro veća bruka nego poraz.
Samo za ljubitelje atraktivnih klubova treba staviti atraktivne cijene pa neka u fullu uživaju gledajući te klubove jer im je očigledno to veći užitak nego da imamo promil šanse za prolazak.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 jun 2019, 23:21

midzuka je napisao/la: Kamen spoticanja, da. Sta sam ja rekao. Nijedan jedini trener nije imao klauzulu da mu se isplate samo 3 plate. Nego je svaki dobijao koliko je zinuo. Jedino covjek koji ima 10 puta bolje rezultate od njih svih zajedno dobija takav uslov u ugovoru. I ko je sad kriv, uprava koja je isplacivala i kunti i panti sve ono sto je htio, ili covjek koji ne zeli da se ophode prema njemu kao prema psetu nakon svega.
Sportski pozdrav.
Nijedan igrač prije Adukora nije poslan na tribine zbog ugovora. On jeste, garant zato jer je crnac. Sportski pozdrav.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 jun 2019, 23:22

Sretno Hus, i da ponovimo ovu sezonu ako nista drugo.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 jun 2019, 23:23

Bojan Letic na prozivci

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 12 jun 2019, 23:26

Lakoste je napisao/la:Bojan Letic na prozivci
Neka srba :opaopa:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 jun 2019, 23:26

Ode Almir, dodje Bojan :D :D :D

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 jun 2019, 23:28

Neka Letic iskoristi prezime i neka leti po toj ljevoj strani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 12 jun 2019, 23:29

MaroonBjelave je napisao/la:
Ode Nihad dođe Nemanja :urnebes:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 jun 2019, 23:30

Ne treba više, izgidosmo. Daj nekog našeg. :lol:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 jun 2019, 23:33

kosevskobrdo je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:
Ode Nihad dođe Nemanja :urnebes:

Koji nemanja? Onaj miljuskovic ili?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 12 jun 2019, 23:35

skoroalen je napisao/la:

Ne treba više, izgidosmo. Daj nekog našeg. :lol:
Fatihe nema samo minuta sutnje :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Google [Bot], muhamedhulk, PapakIzSa i 37 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []