SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑23 dec 2020, 12:44
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 dec 2020, 12:32
Asmir Suljic, mislim da je realan za nas budzet
Možda je bolji trenutno. A on kad odluči da se vrati u našu ligu, neće biti nivo Ziljkića vjeruj mi. Sizifov posao je objasniti ljudima da ne postoji bolje lijevo krilo od Ziljkića, a koje je BH i nama realno. Osim možda Asmira koji vjerovatno nema namjeru ovdje da se vraća.
Ne znam jarane Asmiru je 3 banke uskoro, vidjet cemo, on je krilo reprezentativnog nivoa, po meni idealan da zamjeni u pravom smislu te rijeci Fanima ili Tatara, uz to ima bruku iskustva u evropi i skoro nikad nije ozljedjen...
Mozemo reci da se situacija steli sama u nasu korist, rasplet gdje prodas npr. Tatara za fin iznos u klub gdje on moze napredovati a mi dovesti slobodnog Suljica kao zamjenu je mokri san...
Eh sad to treba i sprovesti u realnost....sto nije jednostavno...
Generalno gledajuci volio bi da smanjimo kolicinski broj krila a povecamo kvalitet, kad bi postojala mogucnost da Borcu se ponudi Milanovic i Cruz u kompenzaciju za Zilkica to bi bilo odlicno...
Normalno rado bih vidio da i Heba ode u Velez da kod njih zavrsi karijeru a mi kao cetvrto krilo da vratimo Resica
I da budemo na 4 dobra krila i ne vise....kako bi i ponekad jos dodali nekog Akademca u buducnosti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače