FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Apsolutno! Sve osobe na odgovornim funkcijama u klubu moraju se prije svega boriti za klub! Bez obzira ko su!
Što naravno ne znači da je u redu jer su bivši dali savezu NAŠ stadion na deset godina bez naknade. Oprostite gospodine @Ljože, vama je ok, meni nije!
Znači bilo ko u klubu, ko se povinuje tuđim željama a ne prvenstveno interesima kluba, neka kupi kofere, danas, a ne sutra!
Što naravno ne znači da je u redu jer su bivši dali savezu NAŠ stadion na deset godina bez naknade. Oprostite gospodine @Ljože, vama je ok, meni nije!
Znači bilo ko u klubu, ko se povinuje tuđim željama a ne prvenstveno interesima kluba, neka kupi kofere, danas, a ne sutra!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nisam ja rekao da je nesto ok ili da nije ok. Jednostavno ima precih tema da kazem tako ili stvari na kojima fokus mora biti trenutno od price koja je ispricana do sada vec dosta puta. Ne mozemo sad do kad smo mi zivi koji su bili tad tu pricati tu pricu, a npr. trenutno su tu neki skroz drugi ljudi i druge okolnosti. Fokus na sadasnjosti, a nikako proslosti pogotovo u ovom vaktu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne, ne i ne!
Upravo jer smo razmišljali tako, imamo to što imamo. Kupe nas za "šarenu lažu" a ispod stola provuku "slona"!
Gospodine @Ljože, odista postoji pregršt prečih stvari u životu od materijalnih. Na nekima od njih počiva društvo i većina ih je utkana u samu istoriju našeg Želje. Nije prvi puta da nam sistem prijeti i da nas pokušava skloniti u stranu, zgaziti i raditi sa nama šta god poželi.
Trenutna dešavanja su samo nastavak kontinuiranih napada na klub a jedan od njih je taj da savez sa nama ima "win win" situaciju, upravo zbog tog ugovora o korištenju stadiona. "Neko" nam je svezao ruke i to namjerno!
Razumijete?
Upravo jer smo razmišljali tako, imamo to što imamo. Kupe nas za "šarenu lažu" a ispod stola provuku "slona"!
Gospodine @Ljože, odista postoji pregršt prečih stvari u životu od materijalnih. Na nekima od njih počiva društvo i većina ih je utkana u samu istoriju našeg Želje. Nije prvi puta da nam sistem prijeti i da nas pokušava skloniti u stranu, zgaziti i raditi sa nama šta god poželi.
Trenutna dešavanja su samo nastavak kontinuiranih napada na klub a jedan od njih je taj da savez sa nama ima "win win" situaciju, upravo zbog tog ugovora o korištenju stadiona. "Neko" nam je svezao ruke i to namjerno!
Razumijete?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Razumijem ja to sve. Ovo se odnosilo uglavnom na stalno pokretanje teme ispricane 106 puta ne samo tog segmenta za koji ti govoris.
Opet nista to nije razlog da trenutni ljudi se suprostave ako imaju osnovu odnosno ako neko ugrozava nasa prava. Nemamo mi vise sta izgubiti jer ne mozemo biti u gorim odnosima sa Savezom nego sto smo trenutno.
Opet nista to nije razlog da trenutni ljudi se suprostave ako imaju osnovu odnosno ako neko ugrozava nasa prava. Nemamo mi vise sta izgubiti jer ne mozemo biti u gorim odnosima sa Savezom nego sto smo trenutno.
Ma liga se može prekinuti zbog loše epidemiološke situacije, nije problem, naravno, ali, se ona može prekinuti samo poništenjem svih rezultata, i mjesta z Evropu odabrati po koeficijentu u zadnjih 5 godina.
A da ne govorim o presedanu, da jedna Italija, Njemačka, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Bugarska, Engleska, Turska.. Nastavljaju lige, iako imaju pozamašan broj slučajeva covid 19. Znači, po srijedi je politikanstvo dijela države, koje se može samo prekinuti na način da savez danas odluči da se liga nastavi, a da ko neće, (losa situacija u rsu nije sa covido19 i neka ne lažu) neka ne dolazi na tekme.
A da ne govorim o presedanu, da jedna Italija, Njemačka, Mađarska, Hrvatska, Srbija, Bugarska, Engleska, Turska.. Nastavljaju lige, iako imaju pozamašan broj slučajeva covid 19. Znači, po srijedi je politikanstvo dijela države, koje se može samo prekinuti na način da savez danas odluči da se liga nastavi, a da ko neće, (losa situacija u rsu nije sa covido19 i neka ne lažu) neka ne dolazi na tekme.
I jel se nastavlja.Sta su odlucili. Mislim da nece radi Borca i da ce se proglasit pitare prvakom.A niko ne ispada .
NIKOM TE NE DAMO !
Danasnji intervju Sinise i hanume mu na stadionu
Njegova hanuma me ne zanima osim ako se nece skidati !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sinanov portal
Završen sastanak Saveza: Šta će biti sa Premijer ligom?
Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH na današnjoj online sjednici nije donio odluku o nastavku, ali ni o prekidu prvenstva u Premijer ligi BiH, što je portal **** već najavio u toku dana.
Umjesto današnje odluke, čelnici Saveza organizovat će novu video konferenciju sa predstavnicima klubova kako bi se vidjelo da li klubovi mogu ispuniti zdravstvene protokole koje će od njih tražiti Ministarstvo zdravlja na razini oba entiteta.
Iako je NS BiH planirao Premijer ligu nastaviti 7. juna, planove su ugrozili vlasti u entitetu RS budući da su poručili kako se utakmice neće igrati najmanje do prvog jula.
NS BiH do 25 maja ima rok obavijestiti UEFA-u o sudbini Premijer lige.
Izbaciti Borac iz lige i nastaviti po ustaljenoj proceduri !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ljakse

Bas lijepa, PLAVA porodica.
Ovo za Savez.
7.5. odlucili da zakazu sa klubovima sastanak da vide ovo za uvjete, a rok valjda 25.5.
Sreca pa nisu se ranije sjetili porazgovarati na tu temu.
Radit ce isto ono sto je zrinjski radio dok je covic bio predsjednik ,2014-2018
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ma ne bojim se dok je babuka tu ,vjeruj da je i Real tu ne bi mi bila prpa !!
@ljoze nisu ovo usamljena srca

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.