Sve mislim da je ovo neki vic.miky_hz je napisao/la:Ma da si Messi okano,5-ta liga.Sad su i ispali iz iste koliko vidim to je amaterska liga.Dje' ce Englez lopte u Bosni igrat,nema tu hljeba,jes da si Muhamed al
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jesam pretjero u smislu sa je petoligas u rangu sa Sarajvom, al sto posto je njihov petoligas u rangu sa nekim klubovima u nasoj ligi, pa kakvih timova ima u 4 ligi Engleske, stadioni puni, igra kao necija prva liga, tako da sam uvjeren da je petoligas jaci nego neki klubovi kod nasPantelija je napisao/la:Pretjera ga ti ... cuj 5. Liga u rangu sa nama.extazy je napisao/la:I da je tu momak, nije djabe tu, igra 5 ligu al Engleske, i njihova 5 je u rangu sa nama, kao mladi igrac dao je koji go i asistenciju i standardan je igrac Braintree, ko zna, mozda je talenat
Kod njih ima talenata jer je ogroman broj klubova, ogroman broj utakmica i jako cesto ekstra talentovani igraci ne budu primjeceni. U nasoj ligi brz igrac sa kontrolom lopte imalo boljom moze da bas odskace jer su vecinom igraci poptilicno slabe motorike u odbrani.
Bit ce prijateljske pa cemo vidjeti na cemu je
Sta je sa skupstinom ? Ocel biti kakvi para od investitora
Izvlacenje za LP je u utorak kolko sam shvatio, nesto su pomjerali EL ne znam, kolko znam da je u utorak
Ma cini ti se, ovo je amaterski fudbal. Bas bas amaterski
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne znam ne pratim 5 ligu, 4 sam gledao pa sam mislio da je ovo samo rang nize, uglavnom igrac nije djabe tu pa ne bi iz engleske djabe ovdje dosao da je momak netalentovan, ima mnogo talenata na ostrvu, oni najveci se primjete, ima ih i koji prodju ispod radara velikih klubova, nadam se da je ovaj jedan takav, uglavnom na probi je kao, ako valja ostat ce, vidjet cemo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nek' mu bude ovaj put..ShofaII je napisao/la:Halali mu Vanja je daltonista ne razlikuje crnu i bijeluMortemHz je napisao/la:Znaš kad ću mu acc vratiti?skoroalen je napisao/la:@Mortem ovog Sagafa je Vanja uhljebio tebi u inat.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sta hos' konkretno ko vic da prezentujes.Da misljenja sam da nam stranac iz amaterske lige netreba?Sta je problem tu? Sto sam misljenja da je bolje Salcina gurati od momka iz 6-te lige koji igra njegovu poziciju.Imas jos nesto da te zanima da probam objasniti.Ovo ostalo je sarkasticno vezano za ime.Generalno sam misljenja da zbog broja ogranicenja stranih igraca isti moraju biti na razini vise u odnosu na ekipuSabinho je napisao/la:Sve mislim da je ovo neki vic.miky_hz je napisao/la:Ma da si Messi okano,5-ta liga.Sad su i ispali iz iste koliko vidim to je amaterska liga.Dje' ce Englez lopte u Bosni igrat,nema tu hljeba,jes da si Muhamed al
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 15 jun 2019, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovaj mali Đuderija strašen igrac po lijevoj strani.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pogresno si me shvatio drug. Prezentujem kao vic uopce cinjenicu da se u prostorijama kluba nalazi lik iz pete lige.miky_hz je napisao/la:Sta hos' konkretno ko vic da prezentujes.Da misljenja sam da nam stranac iz amaterske lige netreba?Sta je problem tu? Sto sam misljenja da je bolje Salcina gurati od momka iz 6-te lige koji igra njegovu poziciju.Imas jos nesto da te zanima da probam objasniti.Ovo ostalo je sarkasticno vezano za ime.Generalno sam misljenja da zbog broja ogranicenja stranih igraca isti moraju biti na razini vise u odnosu na ekipuSabinho je napisao/la:Sve mislim da je ovo neki vic.miky_hz je napisao/la:Ma da si Messi okano,5-ta liga.Sad su i ispali iz iste koliko vidim to je amaterska liga.Dje' ce Englez lopte u Bosni igrat,nema tu hljeba,jes da si Muhamed al
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Momak je na probi, ako ne zna, nece ni bit u timu, mozda je talenat momak otkud znas, al upravu si za akademce, pored akademije mi engleze iz 5 lige, al otkud mu znas mozda momak dobro se "hlopta"
Takodjer na SK 2 Sarajevo - Lokomotiva ZG ako neko slucajno ne zna 0 0 20 minut
Đuderiju ocekujem da ce ubrzo u prvi tim
Koje ova slatkica u Lokomotivi
doktorica
Takodjer na SK 2 Sarajevo - Lokomotiva ZG ako neko slucajno ne zna 0 0 20 minut
Đuderiju ocekujem da ce ubrzo u prvi tim
Koje ova slatkica u Lokomotivi
A ja glupog gola
Imali iko kakvu stranicu da se vidi tabela takmicenja, ja samo znam raspored, nit znam kako ide takmicenje nit ista, jesmu svi u istoj grupi, kako ide takmicenje ovo
Imali iko kakvu stranicu da se vidi tabela takmicenja, ja samo znam raspored, nit znam kako ide takmicenje nit ista, jesmu svi u istoj grupi, kako ide takmicenje ovo
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 15 jun 2019, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sudeći prema transfermarktu momak je igrao desno krilo zadnju utakmicu. Ima tehnike i šlifa, pitanje je ima li sve ostalo. Volio bih da zadovolji pa da u narednim sezonama gledamo njega na desnoj i Cruza na lijevoj strani. Bilo bi to nešto novo za bh fudbal.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ove lige su amaterski fudbal generalno. Ispod maximum treće ne treba ni gledati iako je istina da ima izuzetaka ali.. 95% je promašaj
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
A ja stative
Kod Engleza 4 liga nije amaterska, gledo sam utakmice, 5 jest
nece u go pa nece, zasluzujemo da bude 1 1 na poluvremenu
e steta, napadamo al 0 2, hajd ebo rezultat, opet dobro igraju momci
Kod Engleza 4 liga nije amaterska, gledo sam utakmice, 5 jest
nece u go pa nece, zasluzujemo da bude 1 1 na poluvremenu
e steta, napadamo al 0 2, hajd ebo rezultat, opet dobro igraju momci
Kamuflazn je napisao/la:Musemic opet uzima lovu od menadjera, a sad se i Hadzija ukljucio.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Oj Boze
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ima primjera igraca koji su iz nizih engleskih rangova dogurali do Premier Lige. Npr Vardy.
Na probi je, ako zadovolji ostat ce, u suprotnom cao. Nikakvi talovi nit teorije zavjere
Na probi je, ako zadovolji ostat ce, u suprotnom cao. Nikakvi talovi nit teorije zavjere
1946~
Aha obeco vikendicu u Welsu Usrefu ako malac bude igro u prvom timu...
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Od nekud se mora početi.
Ovaj momak nije slučajno zalutao i to baš iz Engleske.
U svakom slučaju nemamo razvijenu mrežu agenata po ostrvu, što implicira da je preporuka u pitanju.
Ovaj momak nije slučajno zalutao i to baš iz Engleske.
U svakom slučaju nemamo razvijenu mrežu agenata po ostrvu, što implicira da je preporuka u pitanju.
Sta se kod nas na skupstini dogadja, od ovih komedija drugih mi nekako padosmo u drugi plan, da li ce biti kakvi para, posto se prica o finansijama i investitoru
ma ja league 2 tj. 3. rang u engleskoj je jos i ok a nize od toga sve je amaterski fudbal. Ne znam nista o covjeku niti inace dozivljavam te probe nesto ne sjecam se kad je neko bio namprobi pa se pokazao kao dobar za nas obicno koriste ove probe u sarajevu da se ubace u bh fudbal pa ce ga neki od klubova pokupiti cini se da je i jahica jedinstvo uzelo ne znsm kako je tamo igrao.MortemHz je napisao/la:Ove lige su amaterski fudbal generalno. Ispod maximum treće ne treba ni gledati iako je istina da ima izuzetaka ali.. 95% je promašaj
Ne mora znaciti ni da je los mozda je bip na posudbi u nizem rangu bilo je u tim ligama igraca koji su postali zvijezde michael antonio, peter crouch pa vardy itd.
Meni jr smijesno da se uvijek digne frka oko ovih proba al eto mozda nisam dovoljno pratio ima li bar 2-3 igraca da su kod nas dosli nakon probe i bili dobri il bar solidni.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!