FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jaka ekipa veceras
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gospodine Ljoze,moje licno zadovoljstvo je poznavati Vas
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gospodine Delinjo, odista mi je drago zbog toga. Također, prijateljstvo sa Vama ima veliki značaj u mom životu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Imas ti bracu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kera mi je samo drug
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Prije bih rekao najbolji drug, ali eto. Vidim ja sve nisam corav. Nisam vise ja najbolji drug vec Kera.
@braco,kad ja ovo napisah.....još mi repliciraše
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mene malo stid pisanja, ruzno je ovo vidjeti, sto ne znaci da nismo bili upravu ili da nesto nije istina. Izvinjavam se, ali covjece kakav je to bol bio tada... sjecam se da sam haustor umalo promasio, nisam znao gdje gonim.
Braco vala, moglo je i bez ovog tvog istrazivanja hahahahahaha
@delinjo ti sve jaranski, i onda u šali pa privali
Braco vala, moglo je i bez ovog tvog istrazivanja hahahahahaha
@delinjo ti sve jaranski, i onda u šali pa privali
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Znam da si napisao, uglavnom pošto je očigledan nedostatak konzenzusa medju klubovima, teško je povjerovati da će se nastaviti liga i nakon popunjavanja upitnika od strane klubova. Jednostavno je isprepleteno previše interesa, a savez baš kao i država nije centralistički i ne može jednostrano da donese odluku o nastavku klubova. Mada iskreno da ti kažem meni savez uopšte nije dao neki dojam da je za nastavak prvenstva, nekako mi je sve to šturo. Kao prepustio je klubovima da se dogovore, a dobro znaju da se klubovi neće dogovoriti.
Slažem se, predlažem irfi da izbriše ove moje postove gdje su linkovi postova od nekad jer ni sam ne podržavam stvari koje smo tad pisali iz frustracije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 10:29Mene malo stid pisanja, ruzno je ovo vidjeti, sto ne znaci da nismo bili upravu ili da nesto nije istina. Izvinjavam se, ali covjece kakav je to bol bio tada... sjecam se da sam haustor umalo promasio, nisam znao gdje gonim.
Braco vala, moglo je i bez ovog tvog istrazivanja hahahahahaha![]()
@delinjo ti sve jaranski, i onda u šali pa privali![]()
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Vraca vam se jedan clan sampionske generacije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
eto gabraco je napisao/la: ↑10 maj 2020, 12:24Znam da si napisao, uglavnom pošto je očigledan nedostatak konzenzusa medju klubovima, teško je povjerovati da će se nastaviti liga i nakon popunjavanja upitnika od strane klubova. Jednostavno je isprepleteno previše interesa, a savez baš kao i država nije centralistički i ne može jednostrano da donese odluku o nastavku klubova. Mada iskreno da ti kažem meni savez uopšte nije dao neki dojam da je za nastavak prvenstva, nekako mi je sve to šturo. Kao prepustio je klubovima da se dogovore, a dobro znaju da se klubovi neće dogovoriti.
Slažem se, predlažem irfi da izbriše ove moje postove gdje su linkovi postova od nekad jer ni sam ne podržavam stvari koje smo tad pisali iz frustracije.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 maj 2020, 10:29Mene malo stid pisanja, ruzno je ovo vidjeti, sto ne znaci da nismo bili upravu ili da nesto nije istina. Izvinjavam se, ali covjece kakav je to bol bio tada... sjecam se da sam haustor umalo promasio, nisam znao gdje gonim.
Braco vala, moglo je i bez ovog tvog istrazivanja hahahahahaha![]()
@delinjo ti sve jaranski, i onda u šali pa privali![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Može li neka asocijacija
@irfo to care
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nije to samo tu, moj Kera. Necu ni da se vracam na neke periode od sramote sta sam u ljutnji pisao.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bas tako. Treba biti odmjereniji ubuduce za sve sto ima veze sa Zeljom. Osim mozda prema savezu i lopovu begicu i kompaniji. Tu nema suzdrzavanja.
@braco, Gledam spisak zadnje sampionske generacije. Vagajuci godine i trenutnu situaciju, meni samo benjo colic pada na pamet. Ostali su penzionisani, Ara je finansijski smijesno i spominjati, dok je Zola kapiten rosalerea, mislim da mu je tamo dobro. *Ako uopste ima istine u ovome sto ovaj wanda pise.
@braco, Gledam spisak zadnje sampionske generacije. Vagajuci godine i trenutnu situaciju, meni samo benjo colic pada na pamet. Ostali su penzionisani, Ara je finansijski smijesno i spominjati, dok je Zola kapiten rosalerea, mislim da mu je tamo dobro. *Ako uopste ima istine u ovome sto ovaj wanda pise.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921 i 37 gostiju.