BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - ? (Baraž)
Kad je izvlačenje ?
u nedeljuhifans je napisao/la:Kad je izvlačenje ?
This time next year we'll be millionaires.
- Goalgetter
- Kontakt:
Shooter je napisao/la:Ako dobijemo Dance osigurati se u slucaju loseg rezultata da uleti @Nerminovic i napadne Djurica. Naravno, da ima zastavu Dansske oko sebe.
U slucaju Norvezana ide Cartmo u napad na Anela Hadzica, skida Spahu i klekne pred njega. Sa zastavom oko pasa i vikinskom kapom na glavi.
Rezultat toga je 0-3 za BiH
Jos naci kakvog janeza i irca. Sto je sigurno, sigurno je.

Nedjelja 11:20h.hifans je napisao/la:Kad je izvlačenje ?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ukrajina
BiH
Švedska
Mađarska
-------
Danska
Irska
Norveška
Slovenija
Izvlacenje je u nedjelju u 11h a utakmice se trebaju igrati 12.11 i 17.11
BiH
Švedska
Mađarska
-------
Danska
Irska
Norveška
Slovenija
Izvlacenje je u nedjelju u 11h a utakmice se trebaju igrati 12.11 i 17.11
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisi dobro shvatio. Koga prvo izvuku na žrijebanju igra prvu utakmicu kući.amko27 je napisao/la:http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers ... 90492.html
nisam nesto s engleskim ali koliko shvatih pise da prvu nosioci igraju kuci, sto i nije lose, samo ne primiti gol
mi imamo najvise bodova od svih ucesnika u barazu na uefinoj ljestvici. Svaka cast. Posteno bi bilo da izvucemo slovence 
hvala, kao sto rekoh nisam nesto s engleskim

hvala, kao sto rekoh nisam nesto s engleskim

- Kobe Bryant
- Kontakt:
Four sides will be seeded and drawn against the four non-seeds. Seedings confirmed on Wednesday.
• After the draw is made on Sunday, ties will be allocated to be played on either 12 & 15 November, 13 & 16 November or 14 & 17 November, with at least one game on each night.
http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers ... s+finished
• After the draw is made on Sunday, ties will be allocated to be played on either 12 & 15 November, 13 & 16 November or 14 & 17 November, with at least one game on each night.
http://www.uefa.com/uefaeuro/qualifiers ... s+finished
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 13 okt 2015, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
- AlphonseKauders
- Kontakt:
ne znam kako se racuna tj boduje al od septembra na ovamo ove ekipe su ovako odigrale svoje utakmice. jedno je sigurno, a to je da smo mi i ukrajinci sigurni nosioci baraza, a ostali su fakat ublizu od danske do madjarske, tako da kad se sve zbroji upitno je koja ce 2 biti nosioci. na prvi pogled najblizi su svedska i irska. Screenshot preuzet sa UEFA stranice i rankinga objavljenog 09.09.2015.

Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 13 okt 2015, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
moramo biti svjesni da svi ovi nenosioci žele da od nosioca izvuku NAS
zato koga god izvučeš ozbiljno ga shvatiti...
sreća pa Meša ozbiljno radi svoj posao.
zato koga god izvučeš ozbiljno ga shvatiti...
sreća pa Meša ozbiljno radi svoj posao.
Semper Fidelis
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prioriteti:
1. Slovenija, jer imamo bolje pojedince, imali bi dobru podrsku
2. Danska, imaju imena ali slabo igraju, ostali su iza Albanaca, imali bi finu podrsku, godi nam skandinavski mentalitet u sportovima jer su mirni narodi.
3. Norveska, odlicno igrali, dobili Hrvatsku koja ima dobra imena. Iako su slabiji kadrom od Danske kompatibilniji su i u nekim grupama gdje nema Italije i Hrvatske bi isli dalje
4. Irska. Sta reci, nabrijan narod koji nam ne odgovara, pritisak sa tribina, jak tempo. Utakmice u kojima obicno gubimo.. Uz to treba uzeti u obzir da su bili u grupi sa Poljskom i Njemackom koje odlicno igraju. Uz to su kvalitetnij od Welsa npr tj igraci su EPL, a trener je iskusni EPL trener M Oneill
1. Slovenija, jer imamo bolje pojedince, imali bi dobru podrsku
2. Danska, imaju imena ali slabo igraju, ostali su iza Albanaca, imali bi finu podrsku, godi nam skandinavski mentalitet u sportovima jer su mirni narodi.
3. Norveska, odlicno igrali, dobili Hrvatsku koja ima dobra imena. Iako su slabiji kadrom od Danske kompatibilniji su i u nekim grupama gdje nema Italije i Hrvatske bi isli dalje
4. Irska. Sta reci, nabrijan narod koji nam ne odgovara, pritisak sa tribina, jak tempo. Utakmice u kojima obicno gubimo.. Uz to treba uzeti u obzir da su bili u grupi sa Poljskom i Njemackom koje odlicno igraju. Uz to su kvalitetnij od Welsa npr tj igraci su EPL, a trener je iskusni EPL trener M Oneill
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Odakle sad Danska, yebo je Danska?!!
sjebat ce mađare do krajaKobe Bryant je napisao/la:Four sides will be seeded and drawn against the four non-seeds. Seedings confirmed on Wednesday.

- JackTheStripper
- Kontakt:
Dobiti cemo neke Skandinavce, k'o da gledam. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
hz1987 je napisao/la:ne znam kako se racuna tj boduje al od septembra na ovamo ove ekipe su ovako odigrale svoje utakmice. jedno je sigurno, a to je da smo mi i ukrajinci sigurni nosioci baraza, a ostali su fakat ublizu od danske do madjarske, tako da kad se sve zbroji upitno je koja ce 2 biti nosioci. na prvi pogled najblizi su svedska i irska. Screenshot preuzet sa UEFA stranice i rankinga objavljenog 09.09.2015.

- AlphonseKauders
- Kontakt:
pogledajte tabelu gore - mislim da su ažurirali sa današnjim rezultatima
NOSIOCI - Ukrajina, BiH, Švedska, Mađarska
NENOSIOCI - Danska, Irska, Slovenija, Norveška
NOSIOCI - Ukrajina, BiH, Švedska, Mađarska
NENOSIOCI - Danska, Irska, Slovenija, Norveška
bolje dobit nekog blago favorita na papiru poput danaca, pa ih iznenadit, nego da nas kakav janez il šejmus iznenadi na opšte zaprepaštenje BH auditorijuma
Kakva konfuzija

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.