Sta se odmah nalozisMortemHz je napisao/la:Ja sam vam napisao sluzbene rezultate a pojedini mi ne moraju vjerovati, citaju drugi ljudi koji cijene kada napisem posjetu brzo pa da znaju isti dan, eventualno sutra.

Sta se odmah nalozisMortemHz je napisao/la:Ja sam vam napisao sluzbene rezultate a pojedini mi ne moraju vjerovati, citaju drugi ljudi koji cijene kada napisem posjetu brzo pa da znaju isti dan, eventualno sutra.
Nije tacan podatak za Mostar. Bilo je oko 2000 sto znaci duplo viseMortemHz je napisao/la:Posjeta - zvanični podaci:
Vitez - Sloboda 2.500
Čelik - Zrinjski 1.000
Borac - Drina 1.000
Velež - Široki Brijeg 950
Rudar - Sarajevo 500
Radnik - Olimpic 400
Željezničar - Mladost DK (tba)
Slavija - Travnik (tba)
A neki najavljivali i 1500MortemHz je napisao/la: Rudar - Sarajevo 500
Da, i?virtuoz je napisao/la:Gdje je sad PiromanBL ? Kako se samo covjek smijao sto sam napisao da ce u Vitezu biti vise ljudi nego u Banja Luci,evo na kraju 2500 u Vitezu a 1000 u BL (moja prognoza 1200 i 1000). Rekao bi covjek bit ce ih 8000 protiv Drine sudeci po njegovoj reakciji![]()
Za kup je bio u pravu i to mu priznajem.
Ja sam napisao 600 tako da je bilo blizu ali si ti profulio sve zivo i to pravooooPiromanBL je napisao/la:A neki najavljivali i 1500MortemHz je napisao/la: Rudar - Sarajevo 500
Da, i?virtuoz je napisao/la:Gdje je sad PiromanBL ? Kako se samo covjek smijao sto sam napisao da ce u Vitezu biti vise ljudi nego u Banja Luci,evo na kraju 2500 u Vitezu a 1000 u BL (moja prognoza 1200 i 1000). Rekao bi covjek bit ce ih 8000 protiv Drine sudeci po njegovoj reakciji![]()
Velez za 50, Rudar pogodio, ovo ostalo, istina, polupao onako muskiMortemHz je napisao/la:Ja sam napisao 600 tako da je bilo blizu ali si ti profulio sve zivo i to pravooooPiromanBL je napisao/la:A neki najavljivali i 1500MortemHz je napisao/la: Rudar - Sarajevo 500
Ovo za Velez sigurno nije tacno,bilo je preko 1500 minimalno ako ne i preko 2000.MortemHz je napisao/la:Posjeta - zvanični podaci:
Vitez - Sloboda 2.500
Čelik - Zrinjski 1.000
Borac - Drina 1.000
Rudar - Sarajevo 500
Radnik - Olimpic 400
Željezničar - Mladost DK (tba)
Slavija - Travnik (tba)
Posjeta - zvanični podaci:Prijedor je napisao/la: Liga:
Željeznicar - Mladost DK 5.500
Čelik - Zrinjski 1.000
Vitez - Sloboda 2.500
Borac - Drina 1.000
Slavija - Travnik 500
Rudar - Sarajevo 500
Radnik - Olimpic 400
MortemHz je napisao/la:Lazove
Hajd' sad ponovo procitaj ovo..bambus je napisao/la:
![]()
![]()
a ne 5,5 ..
Procitao,sta sad ?MortemHz je napisao/la:
Hajd' sad ponovo procitaj ovo..
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, GradKamena2, TylerBurey i 32 gosta.