blaga prednost zbog domaceg terenaCrni gavran je napisao/la:Sloboda - Sarajevo 1 (Uf, jako teska utakmica, bodovi trebaju i jednima i drugima. Slobodi blaga prednost zbog domaceg terena)

blaga prednost zbog domaceg terenaCrni gavran je napisao/la:Sloboda - Sarajevo 1 (Uf, jako teska utakmica, bodovi trebaju i jednima i drugima. Slobodi blaga prednost zbog domaceg terena)
Ti ne mozes da ubodes ko je domacin u zadnjoj utakmici, a tek da pogodis konacan ishodMuhamedTM je napisao/la:Olimpic - Travnik 1
Velez - Celik x
Zeljo -Rudar 1
Sarajevo -Sloboda x
HElo je napisao/la:Ti ne mozes da ubodes ko je domacin u zadnjoj utakmici, a tek da pogodis konacan ishodMuhamedTM je napisao/la:Olimpic - Travnik 1
Velez - Celik x
Zeljo -Rudar 1
Sarajevo -Sloboda x
Kralju!MuhamedTM je napisao/la:HElo je napisao/la:Ti ne mozes da ubodes ko je domacin u zadnjoj utakmici, a tek da pogodis konacan ishodMuhamedTM je napisao/la:Olimpic - Travnik 1
Velez - Celik x
Zeljo -Rudar 1
Sarajevo -Sloboda xjesi vidio sta Celik radi
moja greska.
Pa nakon poraza od Drine, ne znam da li Sloboda ima ikakvu prednost????? Pa ja jos sebi ne mogu da dodjem kako tim iz samog vrha tabele moze da izgubi u odlučujućoj utakmici na svom terenu od ekipe sa samog dna??????? Zbog toga ta blaga prednost, Sloboda je u kupu pokazala da je bolja ali moraće to da mi dokaze i na terenu. Poraz od Drine pokazuje da je Sloboda vrlo nesigurna. Želim Slobodi pobjedu i duplu krunu, ali govorim ono što jesi.Chinaglia je napisao/la:blaga prednost zbog domaceg terenaCrni gavran je napisao/la:Sloboda - Sarajevo 1 (Uf, jako teska utakmica, bodovi trebaju i jednima i drugima. Slobodi blaga prednost zbog domaceg terena)
Ne dipr sviju ti....Taramba je napisao/la:Smanjite doživljaje evropske Slobode,
kako god završi ovo kolo, u Mostaru nemate šta tražiti,
osim nam čestitati na tituli,
a zahvalite se većoj sili da vas u finalu kupa ne čeka Široki...
Vec smo odigrali svoje utakmice s VelezomTaramba je napisao/la: Mi smo za vas gospoda na i van terena,
a vi slobodno pregazite Neretvu kao što ste i Drinu
Tako su mislili i Sarajevo i Zeljo pa prodjose ko goli po trnjuTaramba je napisao/la:Smanjite doživljaje evropske Slobode,
kako god završi ovo kolo, u Mostaru nemate šta tražiti,
osim nam čestitati na tituli,
A ja sile u pmTaramba je napisao/la: a zahvalite se većoj sili da vas u finalu kupa ne čeka Široki...
Hoće ko i protiv Širokog što su zaboravili .Ćelo u Evropi...NYKnicks Fan je napisao/la:Igraci Radnika ce zaboraviti igrati nogomet, koliko ih celo odmara za finale kupa, 2 mjeseca evo
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Giuseppe1, laszlo i 42 gosta.