Crni gavran je napisao/la:Borac - Vitez 1 ( Borcu prijeko potrebni bodovi)
Siroki Brijeg - Radnik 1 (Izlazak u Rvropu, osveta za KUP, domaci teren i Siroki Brijeg kvalitetnija ekipa)
Rudar - Velez X ( Velez ce iznenaditi u Prijedoru u utakmici koja nista ne znaci)
Slavija - Zeljeznicar 2 ( Zeljo je evidentno u igrackoj klrizi, Slavija hvata zadnji voz, ali je Zeljo kvalitetniji , to ce presuditi)
Celik - Mladost 1 ( Zanimljiva utakmica, utakmica za prestiz na tabeli, mislim da smo kvalitetniji, jest da nismo nikada dobili Mladost, pa vrijeme je drage moje komsije)
Sarajevo - Olimpic 2 ( Sarajevo je u knock downu, Olimpic bi to trebao iskoristiti i ostati u ligi)
Zrinjski - Sloboda 2 ( Zrinjski je prvak, ali je Sloboda ovogodisnji hit PL B i H i zeljna je da se dokaze, mada ima tesku utakmicu u finalu KUP-a u srijedu)
Travnik - Drina 1 (Jos jedna utakmica bez ikakvog znacaja, mislim da su Travnicani u blagoj prednosti)
4/8
Borac zasluzeno ispao, odlucivali su sami o sebi protiv direktnog konkurenta, na svom terenu, dakle niko im nije kriv.
Velez je pokazao da je nedorastao za ovu takmicenje, uz naravno respekt zbog svega sto je rođene snašlo ove sezone u klubu i oko kluba, želim Veležu da se vrati što prije.
Zeljo jeste bolji od Slavije i morao je da pobjedi, ali sto nije
Zrinjski prvak,cestitam

, igrao sam na Slobodu, ali pisao sam predvidjanja prije utakmice Slobode sa Radnikom. Logicno je da ce Sloboda odmoriti kljucne igrace pred Bijeljinu, bas slicno kao sto je i Radnik ucinio.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor