Sretno u SEHA-i, vidimo se u doigravanju i FINAL 4 Kupa u MostaruIvan95 je napisao/la:Pozdrav ljudi vidimo se u doigravanju ko dodje... do tada neulazim u ove forume jer sve je ovo talasika za izvidjac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako jeZrinja92 je napisao/la:Sretno u SEHA-i, vidimo se u doigravanju i FINAL 4 Kupa u MostaruIvan95 je napisao/la:Pozdrav ljudi vidimo se u doigravanju ko dodje... do tada neulazim u ove forume jer sve je ovo talasika za izvidjac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad za godinu nisi uspio nista pametno reci osim da trolujes,nemoj ocekivati da cemo se sad rastuziti tvojom najavom da nas ostavljas na miru.Ivan95 je napisao/la:Pozdrav ljudi vidimo se u doigravanju ko dodje... do tada neulazim u ove forume jer sve je ovo talasika za izvidjac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baš me zanimalo zašto misliš da će Bosna biti u vrhu a Zrinjski u dojnjem dijelu. Ali evo čitam pripremna utakmica u Sarajevu Bosna - Zrinjski 22 - 30 pa mi je drago da si imao pogrešnu procjenugradacac10 je napisao/la:U gornjem dijelu tabele ce biti Izvidjac, Vogosca, Konjuh, Bosna, Krivaja, Maglaj, Borac, dok ce se za opstanak boriti svi ostali, obzirom da 5 ekipa ispada i ove godine, vrlo je vjerovatno da ce neke od tih 5 biti Hercegovina, Prijedor, Gorazde, a zestoko ce se boriti Krajina, Derventa, Celik, Zrinjski, Sloga da ne bi bili preostala 2 mjesta za nizi rang. Jug osvaja Bosna Visoko, sjever Kakanj ili Gracanica, a iz RS ne znam, znam samo da u savezu ljudi mole Boga da niko ne pozeli uci jer bi se time jedino mogao postici paran broj ekipa sljedece sezone...
(Bosna naravno ako prezivì do nove godine, ali tesko...)
kakav je Osman u BosniEkipu Zrinjskog sa po sedam pogodaka predvodili su Mandarić i Sarajlić, dok je najbolji strijelac za ekipu Bosne bio Osman Hodžić sa šest pogodaka.
Prvi macici se u vodu bacaju.no rules je napisao/la:kakav je Osman u BosniEkipu Zrinjskog sa po sedam pogodaka predvodili su Mandarić i Sarajlić, dok je najbolji strijelac za ekipu Bosne bio Osman Hodžić sa šest pogodaka.![]()
@ Vogošća iznenadila i osvojila turnir u Cazinu , Krajina je pala
Jest lijepo kako su sve ekipe smještene na jednom mjestu, usput, gradom su nam počeli malo i sportisti hodatipo'marke je napisao/la:RK "Izviđač" 27 - 27 RK "Vojvodina"
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Definitivno najjača liga na svijetu,betonno rules je napisao/la:Tatran Preshov jedan od lošijih u ovogodišnjoj SEHA LIGI ...
SEHA LIGA 2016/17
1. Metalurg
2. Tatran Prešov
3. Vardar
4. PPD Zagreb
5. Nexe
6. Celje Pivovarna Laško
7. Meshkov Brest
8. Izviđač Mi grupa
9. Gorenje Velenje
10. Telekom Veszprem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.