FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
znam da je 6min neki standard, ali sta mislite bi li bilo pametno da duzinu poluvremena povecamo na npr 8min?
Ja sam jednom stavio poluvrijeme na 20min. Rezultat na kraju bio 1-1
Sto se mene tice, ja sam otvoren za sve varijante i prijedolge. Samo nek se igra.
I da, nezz kakva je situacija kod vas ali ja nikako ne mogu opaliti ss u FIFI17. Ne znam do cega je a probavao sam i sa Bandicamom i Frapsom. Ima li neki originov shortcut na tastatrui za ss-ove ili....

Sto se mene tice, ja sam otvoren za sve varijante i prijedolge. Samo nek se igra.
I da, nezz kakva je situacija kod vas ali ja nikako ne mogu opaliti ss u FIFI17. Ne znam do cega je a probavao sam i sa Bandicamom i Frapsom. Ima li neki originov shortcut na tastatrui za ss-ove ili....
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
ma mozemo i mobitelom uslikatmirgerr je napisao/la:Ja sam jednom stavio poluvrijeme na 20min. Rezultat na kraju bio 1-1![]()

evo ja probao Frapsom, F10 i sve lijepo uslika
Zadnja izmjena: BigDaddy, dana/u 07 dec 2016, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Kod mene fraps radi odlicno. F10 i gotovo. Skinuo sam s licencom program 

ŠVRLJ
Origin ID: J2DK_Pozde
Ekipa: Bayern
DobrodošaoPozde je napisao/la:Origin ID: J2DK_Pozde
1. kolo (10./11.12.2016.)
NKMramor-Mirgerr
BigDaddy-Pozde
CROtorius-Vedo20
Slobodan je irfo
2. kolo (13./14.12.2016.)
Pozde-irfo
Mirgerr-CROtorius
NKMramor-BigDaddy
Slobodan je Vedo20
NKMramor-Mirgerr
BigDaddy-Pozde
CROtorius-Vedo20
Slobodan je irfo
2. kolo (13./14.12.2016.)
Pozde-irfo
Mirgerr-CROtorius
NKMramor-BigDaddy
Slobodan je Vedo20
Prva od mnogih sezona
Sretno svima pred pocetak prve sezone

Sretno svima pred pocetak prve sezone

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
koje je derbi kola?
NK Mramor - mirgerr. Bice na Sport Klubu.BigDaddy je napisao/la:koje je derbi kola?

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Zrijeb je odrzan, loptice su se zavrtile i kakve samo tekme u prvom kolu. Londonski derbi, Der Klassiker i cast svima ali regkao bih slag na tortu ManU-LFC 
Nek je svima sa srecom. Prije svega da se dobro zabavimo, a onda sve ostalo

Nek je svima sa srecom. Prije svega da se dobro zabavimo, a onda sve ostalo

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Još jednom sretno, da se dobro zabavimo, pa neka pobijedi najbolji. Rezultat je u drugom planu.

Treba se mramor pohvalit za vrhunsku organizaciju a bogami i ovu vizuelnu produkciju

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
+1irfo je napisao/la:Treba se mramor pohvalit za vrhunsku organizaciju a bogami i ovu vizuelnu produkciju![]()
![]()
Naravno, strasan posao radi mramor. Kapa dole

Spamm
Spamm
svaka cast za prezentaciju, koji program koristis? mogao bi se zaposlit na BHT, da im malo uljepsas one njihove bijedne tabele.NKMramor je napisao/la:Još jednom sretno, da se dobro zabavimo, pa neka pobijedi najbolji. Rezultat je u drugom planu.![]()
nego koliko ce biti kola, 14, 21 ili 28?
p.s. ako se do vikenda jos neko prijavi, mogli bismo ga ubaciti, taman da nas bude paran broj.
12 ako nas ostane 7 samo, ako nađemo i osmog do vikenda, 14 onda.BigDaddy je napisao/la:svaka cast za prezentaciju, koji program koristis? mogao bi se zaposlit na BHT, da im malo uljepsas one njihove bijedne tabele.NKMramor je napisao/la:Još jednom sretno, da se dobro zabavimo, pa neka pobijedi najbolji. Rezultat je u drugom planu.![]()
nego koliko ce biti kola, 14, 21 ili 28?
p.s. ako se do vikenda jos neko prijavi, mogli bismo ga ubaciti, taman da nas bude paran broj.

#offtopic
A ne igramo trokruzno?NKMramor je napisao/la:BigDaddy je napisao/la:NKMramor je napisao/la: 12 ako nas ostane 7 samo, ako nađemo i osmog do vikenda, 14 onda.Photoshop je u pitanju, ali sam radio i sa Adobe After Effects jedno vrijeme, gdje ovakve stvari dobiju prateće animacije i efekte.
#offtopic
Znaci nakon tih 12kola se nece izdvajati prve 4 ekipe koje bi odigrale po jos 2 utakmice? Ne govorim o nokaut fazi, vec jednostavno o obicnim ligaskim utakmicama. Kao sto je i slucaj sa nasom ligom.
Spamm
Spamm
14 je kola, svak ce igrat 12 kola i 2 kola bit slobodan, to je 14 kolaNKMramor je napisao/la:12 ako nas ostane 7 samo, ako nađemo i osmog do vikenda, 14 onda.Photoshop je u pitanju, ali sam radio i sa Adobe After Effects jedno vrijeme, gdje ovakve stvari dobiju prateće animacije i efekte.
#offtopic

To kažem, 12 igra svako.BigDaddy je napisao/la:14 je kola, svak ce igrat 12 kola i 2 kola bit slobodan, to je 14 kolaNKMramor je napisao/la:12 ako nas ostane 7 samo, ako nađemo i osmog do vikenda, 14 onda.Photoshop je u pitanju, ali sam radio i sa Adobe After Effects jedno vrijeme, gdje ovakve stvari dobiju prateće animacije i efekte.
#offtopic

hocemo li staviti poluvrijeme 8 minuta?NKMramor je napisao/la:To kažem, 12 igra svako.BigDaddy je napisao/la:14 je kola, svak ce igrat 12 kola i 2 kola bit slobodan, to je 14 kolaNKMramor je napisao/la:12 ako nas ostane 7 samo, ako nađemo i osmog do vikenda, 14 onda.Photoshop je u pitanju, ali sam radio i sa Adobe After Effects jedno vrijeme, gdje ovakve stvari dobiju prateće animacije i efekte.
#offtopic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.