Roger Federer za sve njegove fanove

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

bayer 04
Kontakt:

Re: Roger Federer za sve njegove fanove

Post Postao/la bayer 04 » 06 jul 2009, 00:52

buja je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Hoce li Federer sad na 1 mjesto ATP ljestvice

hoce ali se svi toplo nadamo da ce ga uskoro odatle ponovno maknuti nadal.
zasto sebe persiras svi se toplo nadamo vecina se ne nada
:mrgreen: :lol:

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 06 jul 2009, 00:55

buja je napisao/la:
LeBronJamesKing je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Hoce li Federer sad na 1 mjesto ATP ljestvice

hoce ali se svi toplo nadamo da ce ga uskoro odatle ponovno maknuti nadal.
zasto sebe persiras svi se toplo nadamo vecina se ne nada

pa je li zasluzeno da covjek bez borbe ispadne sa prvog mjesta ove nakaradne, najblaze receno u smislu bodovanja, atp liste? pa skoro je covjek imao pa za 5 000 bodova vise a sada ga fedex ni odkuda preskace!!!!!
ali ako ni zasta drugo onda mi je drago da je fedex pobijedio da ne bi opet plako.

i jedan sala na brzinu; kaze svi igraci placu kada osvoje GS samo fedex i kada osvoji i kada izgubi.
U ime Gospodara...

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 06 jul 2009, 00:58

to je vec problem "mladog " Nadala kako tempira svoju formu i fizicku spremu :D ako nije zasluzeno da covjek sa 15 grand slam titula bude 1 na svijetu onda nez :D
a grohotom se smijem za tu salu nabrzaka
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

jasko88
Kontakt:

Post Postao/la jasko88 » 06 jul 2009, 09:57

Najbolji komentar je dao jedan od komentatora Sport Kluba: " Nadal sada plaća cijenu svojih prethodnih uspjeha" ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 06 jul 2009, 10:03

Eto nek je normalno da se indijanac napucan snagom i proteinima probije sa 22 godine na prvo mjesto ATP liste, Rafa je nesto slicno Jadnici Kostelic, haraju par godina i onda ode koljeno, misic, sve puca i cao takmicenje, jbg Fed je bas teniser a Rafa je i sprinter, dizac tegova, maratonac, ragbista i sta sve ne
Cuva Bog Zelju svog!

torca
Kontakt:

Post Postao/la torca » 06 jul 2009, 10:19

mirzza je napisao/la:Eto nek je normalno da se indijanac napucan snagom i proteinima probije sa 22 godine na prvo mjesto ATP liste, Rafa je nesto slicno Jadnici Kostelic, haraju par godina i onda ode koljeno, misic, sve puca i cao takmicenje, jbg Fed je bas teniser a Rafa je i sprinter, dizac tegova, maratonac, ragbista i sta sve ne

NIJE JADNICA NEGO JANICA,NIJE ONA PREKINULA KARIJERU SAMO ZBOG KOLJENA NEGO JE OSVOJILA SVE STO SE MOZE OSVOJIT PA JE ZBOG TOGA NAJVISE NAPUSTILA SKIJANJE...

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 06 jul 2009, 10:33

jasko88 je napisao/la:Najbolji komentar je dao jedan od komentatora Sport Kluba: " Nadal sada plaća cijenu svojih prethodnih uspjeha" ;)
;) ;)
...za sva vremena...
1921

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 06 jul 2009, 10:36

Jimmy Connors: "U modernom tenisu ste stručnjak za travu, stručnjak za beton, stručnjak za umjetnu podlogu. Ili ste Roger Federer."

Rod Laver: "On ima toliko udaraca, toliko talenta. Nevjerojatno je da jedna osoba ima sve to."

Bjorn Borg: "Jednostavno, Federer više nema slabih strana. Ne vjerujem da postoji udarac kojeg ne može izvesti s bilo kojeg dijela terena."

Tiger Woods: "Ono što je on napravio u tenisu je više od onog što sam ja napravio u golfu."

John McEnroe: "On je najtalentiraniji igrač kojeg sam vidio, a igrao sam protiv mnogih. Mogao bi biti najbolji svih vremena."

Serena Williams: "Tako je graciozan. Mnogo sam naučila od njega."
samo potvrda da je najbolji
...za sva vremena...
1921

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jul 2009, 17:17

alldenn je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Po meni Federer i Sampras dijele prvo mjesto kao najbolji svih vremena...jedini razlog zasto Federer nije ispred njega je Nadal.Federer je osvojio sve sto se moglo osvojiti i svaka mu cast ali po meni jedina mrlja na njegovo savrsenstvo je Rafa...Tesko mi je reci za Fedexa da je savrsen kada uzme Nadalu u finalu Roland Garrosa ukupno 4 gema u 3 seta...ili kad tipicni igrac za zemlju kako se mnogi prosipaju,uzme federera na "njegovom" turniru prosle godine...mnogi su poslije ovogodisnjeg Garrosa rogera proglasili za najboljeg ali treba biti iskren pa se zapitati sta bi bilo da je sa nadalom igrao finale? Mozda ce ovaj stil igre nadalu oduzeti mjesto medju velikanima poput federera ili samprasa ali svakako da je u dosadasnjem dijelu karijere itekako pokazao da federer ima slabosti...
Apsolutno ! Ako zelis biti najbolji svih vremena ne smijes imati bolnu tackui , a Federer sem Nadala od kojeg ima cak i komlex ima i MUrraya koji ce jos vise sazriti i biti sve vise opasniji a tu je i Djoker koji vreba !
Mislim da predispoziciji za najboljeg svih vremena ima Nadal , razlog je jednostavan ! NEma bolnu tacku , nema stila igre sa kojim on nemoze izdurat ! Nema tog igraca koji ce ga moc dobit 2 puta uzastopno na 2 vrste podloga i reci bolji sam ! Nema ga ! A on je dobio Federera sjeti te se 3 Finala 3 Razlicite podloge 3 puta !A sve to mladic sa Mallorce koji "samo zna igrati na sljaci " !!!! i btw : Ko kaze da Federer ne osvaja turnire kada Nadal je tu ? KAd je zadnji osvojio a da je Nadal bio tu ! 2007 Wibmbledon ! " godine su prosle ! Nadal osvoji a dobije " Najboljeg svih vremena " !!!!!!!!!!!!!!!
A Sampras ima RG? Federer je najbolji svih vremena, a kad to kazu haman svi teniski strucnjaci, meni se onda stvarno ne da objasnjavati 2+2 ovde na forumu ;)
nema potpisa

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 jul 2009, 22:27

buja je napisao/la:Jimmy Connors: "U modernom tenisu ste stručnjak za travu, stručnjak za beton, stručnjak za umjetnu podlogu. Ili ste Roger Federer."

Rod Laver: "On ima toliko udaraca, toliko talenta. Nevjerojatno je da jedna osoba ima sve to."

Bjorn Borg: "Jednostavno, Federer više nema slabih strana. Ne vjerujem da postoji udarac kojeg ne može izvesti s bilo kojeg dijela terena."

Tiger Woods: "Ono što je on napravio u tenisu je više od onog što sam ja napravio u golfu."

John McEnroe: "On je najtalentiraniji igrač kojeg sam vidio, a igrao sam protiv mnogih. Mogao bi biti najbolji svih vremena."

Serena Williams: "Tako je graciozan. Mnogo sam naučila od njega."
samo potvrda da je najbolji

Kada sve ovo procitam tek vidim kakav je kralj RAFAEL NADAL. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Protiv svega navedenog on ima 14-7

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jul 2009, 22:32

Dobro skontali smo da vise volis Nadala od Federera i postajes dosadan vise s tom pricom. Mozda da bolje shvatis, uzet cu prmjer kosarke. Jedna strana su ti Federer i Kobe, a druga Nadal i James. Ovi su umjetnici u svojim sportovima, a ona dvojca hoce sve na silu. Ovaj ima 15 Grand Slam-ova, ovaj ima 6, a onaj ima 4 NBA prstena, a onaj nula.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 06 jul 2009, 22:44

amerosm je napisao/la:Dobro skontali smo da vise volis Nadala od Federera i postajes dosadan vise s tom pricom. Mozda da bolje shvatis, uzet cu prmjer kosarke. Jedna strana su ti Federer i Kobe, a druga Nadal i James. Ovi su umjetnici u svojim sportovima, a ona dvojca hoce sve na silu. Ovaj ima 15 Grand Slam-ova, ovaj ima 6, a onaj ima 4 NBA prstena, a onaj nula.

Jeste li skontali-svaka cast!!!

Nigdje veze su ti ova poredjenja...tenis je individualni sport dok kao kosarkas u mnogome zavisis od svojih kolega...
I mnogo ti je glupa stvar kada kazes da Nadal zeli nesto na silu...jel to on mozda ima servis kao Karlovic ili nesto slicno...momka je uzivanje gledati i nista manje elegantno od Federera kojem svaka cast i vjerovatno ove njegove rekorde niko nece prestici ali gledajuci igru na vrhuncima karijere mnogo toga mu je Nadal pokazao...uostalom...da je Nadal bio zdrav pitanje je koliko bi Grand-slam-ova roger imao sada...a sacekajmo montreal i us open...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 06 jul 2009, 22:57

adnan24 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Dobro skontali smo da vise volis Nadala od Federera i postajes dosadan vise s tom pricom. Mozda da bolje shvatis, uzet cu prmjer kosarke. Jedna strana su ti Federer i Kobe, a druga Nadal i James. Ovi su umjetnici u svojim sportovima, a ona dvojca hoce sve na silu. Ovaj ima 15 Grand Slam-ova, ovaj ima 6, a onaj ima 4 NBA prstena, a onaj nula.

Nigdje veze su ti ova poredjenja...tenis je individualni sport dok kao kosarkas u mnogome zavisis od svojih kolega...
I mnogo ti je glupa stvar kada kazes da Nadal zeli nesto na silu...jel to on mozda ima servis kao Karlovic ili nesto slicno...momka je uzivanje gledati i nista manje elegantno od Federera kojem svaka cast i vjerovatno ove njegove rekorde niko nece prestici ali gledajuci igru na vrhuncima karijere mnogo toga mu je Nadal pokazao...uostalom...da je Nadal bio zdrav pitanje je koliko bi Grand-slam-ova roger imao sada...a sacekajmo montreal i us open...
Jeste kosarka timski sprt i nisam ja rekao suprotno, nego ti zelim da uporedim igrace same po sebi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 jul 2009, 23:08

Uz duzno postovanje prema Nadalu, Roger Federer je upisao novu istoriju u tenisu i to mu niko ne moze osporiti...

a oko ove kosarke sto se svadjate ona u NBA postaje sve vise individualna bilo je meceva gdje kobe zabije sam 50 pa cak mislim i 60 poena :D , samo sto ce se kosarka uvjek igrat sa 5 igraca pa ce uvjek biti kolektivni sport
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 07 jul 2009, 00:13

a sta ima ovih nadalovih navijaca, valjda ih odusevljava svojim elegantnim potezima pri analnom otvoru.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jul 2009, 02:20

Valjda u te elegnatne poteze spada i beskonacna trka sa jednog na drugi kraj terena :D :D
nema potpisa

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 jul 2009, 08:10

Za mene, kao jedanaestogodisnjaka, Federer je najbolji teniser svih vremena. Velika legenda, svaka mu cast na svemu.... Prekrasno izvodi poteze, napravi break kad je to potrebno, onda samo mirno zavrsi i dobije set.... Teniski gospodin..Jednostavno, najbolji je!

Lijepo je vidjeti da nije hladan kad nesto osvoji..Tacno se vidi da mu je drago, da nije ono Mah sta me briga

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 jul 2009, 09:25

adnan24 je napisao/la:

Da elegantno trci ko konj po terenu u punom galopu, elegantan je u majici bez rukava, bas nekako dzentlmentski djeluje i vrhunac elegancije predstavlja vadjenje gaca iz supka nakon svakog poena.
Pravi je gospodin taj Rafa.
Da je Nadal trenirao kao teniser a ne kao bik, sad bi sigurno bio zdraviji, ako pogledas malo kroz tenisku historiju vidjet ces da je Rafa daleko najnabildaniji teniser koji je bio u svjetskom vrhu, zbog svega toga, proteina i ostalih gluposti je doveo sebi karijeru u pitanje, nesto slicno poput Janice Kostelic.
Fedex ce sa svojim zivotom igrati do 32 godine minimalno a Rafa ......
Cuva Bog Zelju svog!

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 07 jul 2009, 09:30

Federer se sto je u karijeri osvojio ...osvojio je sa jednom rukom cista elegancija

a Rafa i njegove tange s kojima i problema tokom meceva tesko da ce stiti brojku od 15 Grand Slam titula
...za sva vremena...
1921

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 07 jul 2009, 10:15

Ne mislih pisati na ovoj temi jer nisam fan Federera ali sam veliki poštovatelj lika i djela navedenoga tenisera kao i svega što je uradio tokom svoje karijere. i nikad neću moje subjektivno staviti ispred objektivnog kada je on u pitanju ili bilo koji drugi sportaš.

Ponukaše me kolege koji omalovažavaju tenisko znanje Rafaela Nadala.Užas je koliko ljudi malo znaju i malo vide ili ne žele da vide i da znaju....

Napisaću samo ovo Rafa može biti sve što pišete ali neće biti:

1.Čovjek koji pljuje ( verbalno ) po svojim kolegama
2.Čovjek koji plače kada izgubi
3.Čovjek koji je najbolji na svijetu svih vremena ( tako vele ) a ima negativan skor u mečevima sa najbližim rivalima
4.Čovjek koji nikada neće biti šminker i pozer
5.Čovjek koji se boji svog najbližeg rivala.

A biće uvijek :

1:Čovjek koji kada god može ( kada to zasluže ) kritikuje čelnike ATP-a a neki nikada i zato te neke vole
2.Čovjek koji se samo bavi onim što najbolje zna i umije
3.Čovjek koji ima pozitivan skor pobjeda i poraza sa Rogerom Federerom.
4.Čovjek

Ima toga još, no ne da se............

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.