28.03.2017 / Albanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 28.03.2017 / Albanija - BiH
Ne znam sta se dogadja sa Burnicem ali bi ga ja rado vidio u prvoj prijateljskoj utakmici u sastavu. Osim njega Gojak bi takodjer trebao biti pozvan. Koliko sam vidio i Hodzic se opet budi pa bi i on mogao biti u fokusu. U obranu bi pozvao i Dumica. To bi bilo to sto se novih igraca tice. E da imamo i trio iz Konje. Bajic obavezno!!!
-
- Kontakt:
sve to stoji,ali Duljevic,ma daj to je vise nego neozbiljno stavljati ga u kontekst reprezentacije,on jeste po9tencijal,ali ce samo to i ostatiHankMoody je napisao/la:Treba bit k'o Pape, 20 istih igrača pozvati, po mogućnosti sve centralne veznjake, pored Pjanića, Prcića, Jajala i Cimirota, te Krunića koji može odigrati tu poziciju nemaš potrebu za Vrančićem, a Bešić još uvijek nije oporavljen.MiiisssskeeBh je napisao/la:hajd ako si nekog zaboravio,nije bitno,ali majke ti mi reci koji vise DULJEVIC,pa stvarno,pa je li moguce da neki jos uvijek misli da je ovaj decko kalibar za repku,boze sacuvaj,pa covjek ima kilazu i konstituciju rukometnog pivota,svasta,pitarska posla,zaboravio Vrancica I Besica a stavio ovog nehljebaHankMoody je napisao/la:Golmani: Begović, Šehić, Hadžikić (podnio je zahtjev za promjenu sportskog državljanstva, valjda ga dobije do utakmice, ako ne onda Pirić)
Odbrana; stoperi: Zukanović, Bičakčić, Cocalić, Đumić; bekovi: Vranješ, Vršajević (neka mi Bog pomogne, ali u dobroj je formi, treba mu dati šansu), Kolašinac, Pavlović
Vezni red; zadnji vezni: Jajalo, Cimirot; centralni vezni: Pjanić, Prcić; ofanzivni vezni: Milićević, Krunić; krila: Lulić, Višća, Stevanović, Duljević
Napadači: Džeko, Ibišević, Bajić, Đurić
Ovo bih ja pozvao za martovsko okupljanje, uz naravno napomenu da se uklone sa spiska za utakmicu s Gibraltarom oni koji ne mogu nastupiti. Bešića ne bih zvao jer sumnjam da će biti u stanju igrati, Spahiću je vrijeme da se oprosti, Šunjić skoro nikako ne igra, Hodžić je ispao iz forme koju polako opet počinje hvatati, Hajrović je povrijeđen, Sušića nema ni na mapi a Memišević još uvijek nije konstantan. To je otprilike neki krug igrača kojim ova reprezentacija raspolaže i koji se vrte oko spiska. Ako sam zaboravio nekog, osjećajte se slobodnim da me podsjetite.
Ne znam, Duljević kao četvrta, peta opcija na krilu treba biti oko reprezentacije, nije odigrao loše nijednom kad mu je data prilika.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Nema smisla pozivati lika koji nije nikakva prevaga ni u jednoj od najlošijih liga u Evropi. Bolje dati priliku Gojaku nego Duljeviću.
Trebalo bi zvati Memiju ili Beganovića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Tesko da oni mogu uzeti mjesto Radovcu i Rustemovicu.High je napisao/la:Trebalo bi zvati Memiju ili Beganovića.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Napad: Ibisevic
Sredina: Lulic, Susic, Hadzic, Medo, Besic, Visca, Kvrzic, Pjanic, Pricic
Odbrana: Seo, Spahic, Sunjic, Vranjes, Mujdza i Avdija
-------Ibisevic------------
Susic---Pjanic----Kvrzic
-----Besic---Hadzic---
Seo--Spaha--Sunj-Avdo
Susic---Pjanic----Kvrzic
-----Besic---Hadzic---
Seo--Spaha--Sunj-Avdo
To je ta formacija za 0:0soko je napisao/la:Napad: Ibisevic
Susic---Pjanic----Kvrzic
-----Besic---Hadzic---
Seo--Spaha--Sunj-Avdo

Pa gdje Kvržića nađe 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Pisalo se o tome, pisem ponovo. Burnic je kontaktiran, pricao je Mesa sa njim, zeli igrati za BiH nema dileme. Sa njegovim roditeljima je pricao predsjednik saveza i radi se na tome. On koliko znam treba dobiti nase papire jer je nastupao za njemacke selekcije mladje. Treba proci ta procedura, a mislim da nije moguce to u roku od mjesec dana zavrsitidubrovnik je napisao/la:Ne znam sta se dogadja sa Burnicem ali bi ga ja rado vidio u prvoj prijateljskoj utakmici u sastavu. Osim njega Gojak bi takodjer trebao biti pozvan. Koliko sam vidio i Hodzic se opet budi pa bi i on mogao biti u fokusu. U obranu bi pozvao i Dumica. To bi bilo to sto se novih igraca tice. E da imamo i trio iz Konje. Bajic obavezno!!!
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Lik je igrao u Izraelu. Beze zovemo ove nove igrace.Raonffa je napisao/la:Pa gdje Kvržića nađe
Cuj ovi neki stavljaju 4-5 napadaca. Ne treba, moze se Ibi naljutiti a imamo napadace poput Kvrzica, Visce.
Susic moze igrati sve pozicije u napadu i def vez. Hadzic sredina, stoper, lijevi bek sigurno moze i napad.
Sta mislite da zaigramo u sastavu koji je ljetos osvojio onoj KONAMI kup u Japanu ?
- sagitarius
- Kontakt:
FliX je napisao/la:Sta mislite da zaigramo u sastavu koji je ljetos osvojio onoj KONAMI kup u Japanu ?

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Fulo sam temu ovo je trebalo ici na onu s Gibraltaromsagitarius je napisao/la:FliX je napisao/la:Sta mislite da zaigramo u sastavu koji je ljetos osvojio onoj KONAMI kup u Japanu ?![]()
![]()

Ima li kakve najave za prenos?
Pretpostavljam ako bude da će biti na nekoj privatnoj televiziji čitaj FACE TV, pošto oni nehljebi sa BHT-a vjerovatno neće prenositi.
Pretpostavljam ako bude da će biti na nekoj privatnoj televiziji čitaj FACE TV, pošto oni nehljebi sa BHT-a vjerovatno neće prenositi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
FACE prenosi, rekao je Senad prije 2-3 dana.Raonffa je napisao/la:Ima li kakve najave za prenos?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
HvalaMokes je napisao/la:FACE prenosi, rekao je Senad prije 2-3 dana.Raonffa je napisao/la:Ima li kakve najave za prenos?

Bolje FACE nego BHT, mada su i oni naucna fantastika za ona dva debila na OBN !
Ma jedan je debil na OBN-u, nemojte govoriti dvojica...i Sabahudin Topalbecirevic aka Marjan Mijajlovic bi izgledali debilno pored Sabahudina Sase Vugdalica.
Šuko, Kristić i Spaho su miljama ispred svakog komentatora koji trenutno rade za naše televizije, jedino od ostalih koji mi se sviđa je Ruhotina sa Arene. Adis bi možda i bio dobar da mu nema Bahe golkipera mlađeg, koji u sred prijenosa ubije volju svim gledaocima kada uzme monolog od dvije minute i priča o žrijebu kupa Bosne i Hercegovine. Federalna onaj Bilić, da Dog sačuva, Kemo je kao malo bolji. Oni sa RTRS ne znam kako se zovu, ali znam da mi ubiju volju za gledanjem utakmice, tako da tamo ne gledam, ali iritira me glas, kada maksuz prebacim da čujem šta rade. Sa Face Vedad je isto da Bog sačuva, Mustafa isfuro, a za Bahu, ne znam šta bih rekao.
A što se tiče prijateljskih utakmica koje FACE uzima da radi, to svaka čast, bolje odrade od BHT, mislim na to da se više potrude, pripreme program 4-5 sati, dok je kod BHT to svedeno na minimum
Idemo i ove Aljbance dobiti

A što se tiče prijateljskih utakmica koje FACE uzima da radi, to svaka čast, bolje odrade od BHT, mislim na to da se više potrude, pripreme program 4-5 sati, dok je kod BHT to svedeno na minimum
Idemo i ove Aljbance dobiti