Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka

let3
Kontakt:

Re: Travestija od saveza zvana NFSBiH - almanah njonjavih odluka

Post Postao/la let3 » 18 maj 2017, 02:39

Osim je otišao "u pustinju" da zaradi za dvije godine, koliko bi zaradio ovdje za 10 :kafa:
I ti bi na njegovom mjestu, da se ne lažemo :mrgreen:

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 18 maj 2017, 02:41

let3 je napisao/la:Osim je otišao "u pustinju" da zaradi za dvije godine, koliko bi zaradio ovdje za 10 :kafa:
Mene apsolutno ne interesuje njegova zarada ili koliko je zaradio, boli me racku za njegove finansije!Ja gledam klub samo kojeg volim i za kojeg mi je dedo navijao, a nekorektan je do bola ispao na pola sezone na onaj način otići i zavaliti Adžema sa juniorima da igra!
Prvenstvo Republike BiH (1): 1946!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!
Kup (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012!
Superkup (3): 1998, 2000, 2001!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 maj 2017, 02:48

Ras je napisao/la:
let3 je napisao/la:Osim je otišao "u pustinju" da zaradi za dvije godine, koliko bi zaradio ovdje za 10 :kafa:
Mene apsolutno ne interesuje njegova zarada ili koliko je zaradio, boli me racku za njegove finansije!Ja gledam klub samo kojeg volim i za kojeg mi je dedo navijao, a nekorektan je do bola ispao na pola sezone na onaj način otići i zavaliti Adžema sa juniorima da igra!
Pa i njemu je garant sve prekipilo u jednom momentu.

Sjeti se ove scene, kad je uzeo duplu krunu 2012 (i kad se osvojio Kup na Pecari), kad su ga kamenjari gađali necim sa tribine.

0:36 i reakcija :rol: :lol:

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 18 maj 2017, 02:51

Meni je samo žao što nije uzeo upaljač i pogodio ovog ustaškog kera što mu je mogao oko izbiti!
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 18 maj 2017, 02:56

Ras je napisao/la:Meni je samo žao što nije uzeo upaljač i pogodio ovog ustaškog kera što mu je mogao oko izbiti!
Tako je :D
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Ras
Kontakt:

Post Postao/la Ras » 18 maj 2017, 03:05

Ja nikad nisam pljuvao Osima, a čobani nemaju šta drugo raditi :kafa:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 maj 2017, 09:26

let3 je napisao/la:Šta ce onaj miš Begić :oops: :puke: taj jadnik se uhljebio u Savez.

Zviždanje državne himne, mi hrvati, za dom spremni (za ovo je npr. Šimunić bio teško kažnjen), gazi balije, zastave herceg bosne po ogradama, gađanje igraca tokom utakmice itd

Ovaj skandal treba predati UEFI, neka ih ona kažnjava. Nek nas opet suspenduju :oops: samo ovaj put nece biti Osim da nas vadi iz govana i moljaka za skidanje suspenzije.
Begic je obicni mis koji se krije iza saveza. Unazadio nas je dobro.

O ovome treba obavijestiti UEFA-u, jer ce nesposobni savez pokusati sve zataskati a to bi bilo pogubno. Bog sami zna sta nas ceka u buducnosti ako se bude preko ovoga samo preslo? :roll:

Slazem se, ovaj put nece biti ljudi kao sto je Straus da nas svojim autoritetom vade iz g.ovana. I ne treba ovaj savez spasavati, sve dok je ovakvo stanje.

Liga nikakva, repku drze 2-3 igraca. Jos jedna suspenzija bi sigurno rijesila neke stvari.

Ne bi me cudilo da se opet krene sa parolom "Savez napolje".

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 maj 2017, 10:14

:damn:
let3 je napisao/la:
Ras je napisao/la:
Pa i njemu je garant sve prekipilo u jednom momentu.

Sjeti se ove scene, kad je uzeo duplu krunu 2012 (i kad se osvojio Kup na Pecari), kad su ga kamenjari gađali necim sa tribine.

0:36 i reakcija :rol: :lol:

Divljaci obicni. Dosli sa sela okolo u jos manje selo. Zao mi je sto taki klubovi uopste igraju nasu ligu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 maj 2017, 10:19

Samo da poselamim predvodnika @Higha.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 18 maj 2017, 10:21

za ono sinocnje svakojako deranje(nije navijanje) bi ich izbacii i iz hrvatskog sampionata
na nasim nehljebima je da im simbolicnu kaznu napisu kao i uvjek
2000 maraka i 2 utakmice pred praznom publikom
a hordama i manijacima i ostalim opale kaznu za megafon i za baklje u vecim sumama nego sto ce ovim debilima(ne svima ima i nji normalni doduse u puno manjem%) za ono velicanje fasizma fujjjjjjjjjjjjjj
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 18 maj 2017, 10:21

Kad je Savez toliko hitar bio u vidu sankcija u slučajevima bakljadi i loših suđenja, mora ali pod hitno da drastično kazni ovaj ispad koji se u kamenjaru godinama izgleda toleriše dok drugi bez ikakvih problema dobivaju po ušima za i manje ispade u vidu organizacije utakmice ili nedovoljnog obezbjeđenja.

SRAMOTA!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2017, 10:24

Ras je napisao/la:Mene apsolutno ne interesuje njegova zarada ili koliko je zaradio, boli me racku za njegove finansije!
Njegove finansije su tom istom klubu u koji se kuneš, produžile egzistenciju kad je bilo najteže i otišao je upravo zato jer je presušio i jer je zadnji fening dao Želji. Da li mu je vraćeno? Pretpostavljam da ti to znaš :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 18 maj 2017, 10:31

treba da se oglase sve navijacke skupine,sva udruzenja vezana za fudbalske/nogometne klubove da upute protestno pismo ili nesto skicno da nas ovakvi klubovi kojima himna drzave,zastava,istorija/povijest( kako god ko hoce )ne mogu i ne smiju predstavljat u Evropi/europi
ocekujem i podrsku reprezentativaca i svi ostali koji su u okvirima bih fudbala/nogometa

cuj igras finale kupa jedne zemlje a izrazavas najgore osjecaje prema istoj

p.s.igracima sirokog cestitke na osvojenom trofeju ,ali i oni bi se trebali ograditi od ovakvog gledateljstva
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 18 maj 2017, 12:03

let3 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
let3 je napisao/la:Šta ce onaj miš Begić :oops: :puke: taj jadnik se uhljebio u Savez.

Zviždanje državne himne, mi hrvati, za dom spremni (za ovo je npr. Šimunić bio teško kažnjen), gazi balije, zastave herceg bosne po ogradama, gađanje igraca tokom utakmice itd

Ovaj skandal treba predati UEFI, neka ih ona kažnjava. Nek nas opet suspenduju :oops: samo ovaj put nece biti Osim da nas vadi iz govana i moljaka za skidanje suspenzije.
Mozda sam glup ali ovo bi itekako imalo utjecaja na buduce ispade, nas debilni savez bi poceo raditi svoj posao kako treba.
Pa izgleda, da je to jedino riješenje.
Nije to samo ova utakmica ;) ima citav historijat nacionalizma i šovinizma u našoj ligi, a sve se to dozvoljava jer je Savez nesposoban.

Ja pamtim neke, naprimjer

- ŠB, ubistvo V. Puljića, (jedan od najvecih skandala u svijetu fudbala)
- BL, upadanje navijaca Borca u teren i udaranje igraca Sarajeva, na sred utakmice.
- BL, propaganda, organizovano dijeljenje letaka prije utakmice kako i kad zviždati na himnu BiH (utamica Borac - Željo finale Kupa)
- BL, upadanje navijaca Borca u teren, sa pripremljenim kamenjem , napad na manijake, redari fino otvorili kapije (utakmice Borac - Željo)
- ŠB, 2003 godina, zadnje kolo, utakmica za titulu Željo protiv Širokog, škripari pale zastavu BiH na sred utakmice (niko nije ni pomislio da prekine utakmicu)
- Bijeli brijeg...navijaci Zrinjskog upadaju u teren, ganjaju igrace Veleža, igrac Zrinjskog pokušava podapeti igraca Veleža da ga rulja pregazi :puke:
- skandiranje Ratku Mladiću, osuđenom ratnom zločincu (utakmice Kozara - Željo)

Bilo je teških sranja cesto i u Lukavici sa sokolovima itd. Ne može se covjek više sjetiti tih svih sranja, koja se nedopustiva.

Sve je to UEFA godinama dobijala izvještaje i tolerisala... i onda im prekipilo pa su nas u jednom momentu šutnuli nogom, jer smo primitivci.
Savez je nesposoban, dozvoljava sve to, toleriše sva ta sranja, nema teških sankcija za takve prekršaje, ovi rade šta hoce, politika uveliko upetljana u sve (veceras Čović na tribinama).
E sad ce nas UEFA ponovo šutnuti, jer jedino tako može da se vaspita travestija zvana NSBIH.
Znači navijačke skupine sa Bošnjačkom većinom nisu imale incidenata? ili sam ja lud :crazy:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 18 maj 2017, 12:17

Da vi ste ovdje s PRAVOM nekim uzvicima i postupcima publike povrijeđeni! Al ne može me nitko uvjeriti da je problem samo Široki i Hrvati u BiH! Bio sam vani 20 godina nagledao se svega i svačega i svagdje je slično samo što ste vi sad više uznemireni pa ne gledate objektivno situaciju!
Već sam spominjao ispade poput paljenja zastave RH na Grbavici, premlaćivanje navijača Zrinjskog uz urlanje gazi ubiju ustašu/e! Kad se vrijeđa Izraelska himna i zastava naroda koji je najviše propatio od fašizma onda je to za vas antifašizam jel eto vi na taj način gaženjem njihove zastave podržavate BiH i Palestince!

Ako će mom mak na konac pjevanje teksta “Jedna si jedina“ isto može uvrijediti nekoga (mene osobno ne isto kao ti povici ustaše ovo ono jer smatram to folklorom naših stadiona NAŽALOST!) jer po ustavu to nije SLUŽBENI TEKST himne BiH i jednako je ometanje intoniranja iste! Po čemu je pjevanje neke navijačke pjesme i verzije himne različito! U praksi nema razlike jer ni jedno ni drugo nisu himna BiH!

Al ok shvaćam i vas velikim djelom al morate i vi sagledati problem iz više kutova a ne samo oni su loši mi smo cvijeće. Evo lik prije navede 100-in incidenata a nigdje sukobe recimo Fukara i HZ. Sam sama gledao utakmicu Sloboda Sarajevo i ružen povike Vedranu Puljiću sve u toj ludoj strasti! Isto je u Engleskoj, pa evo zadnja utakmica Njemačka Engleska prijateljska milion ispada na temu WWII vjerujem da ovdje većina ne čita medije u Njemačkoj ja čitam zbog posla i svega i znam što je bilo a vi sad od svega pravite izuzetak a nažalost svi smo u velikoj mjeri budale! Samo kad se povrjedi mene onda buka kad ja vrijeđam drugog ok to me se ne tiče itd.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2017, 12:24

UstanikSBII je napisao/la:Znači navijačke skupine sa Bošnjačkom većinom nisu imale incidenata? ili sam ja lud :crazy:
Procenat tih ispada je mizeran u odnosu na ostale.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 18 maj 2017, 12:30

Virtu4l je napisao/la:
Ras je napisao/la:Mene apsolutno ne interesuje njegova zarada ili koliko je zaradio, boli me racku za njegove finansije!
Njegove finansije su tom istom klubu u koji se kuneš, produžile egzistenciju kad je bilo najteže i otišao je upravo zato jer je presušio i jer je zadnji fening dao Želji. Da li mu je vraćeno? Pretpostavljam da ti to znaš :kafa:
Ili po našem; ostao kokuz.

Hajde ti to sada objasni prosječnim Bošnjama, nemoguća misija.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 maj 2017, 12:35

Sve je jasno kao dan :salut:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2017, 12:35

http://sportsport.ba/bh_fudbal/galic-la ... ala/237363

:salut: :salut:
Rješenje se mora tražiti, a ukoliko se u opširnom izvještaju delegata susreta ne spominju incidenti Fudbalski savez BiH može i mora učiniti prvi korak, te gospodina Galića odstraniti iz bh. fudbala.
Voli te tvoje Sarajevo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 18 maj 2017, 12:39

Strasan tekst, i svaka cast redakciji SS.ba, da bar imamo vise ovakvih medija s damom.

Ovo ce proci nekaznjeno da se razumijemo, dobit ce mozda neku mizernu kaznu od 2-3 hiljade KM radi one baklje i predmeta koji su padali u teren, bez nekog ozbiljnijeg bojkota klubova nista se ne moze postici.

Savezu nije u interesu da se ozbiljnije bavi ovim problemima, jasno je i zasto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: supervizor i 24 gosta.