kamen temeljac, bolnicu čisto sumnjamShadows je napisao/la:Vi cete od Vlade dobit bolnicu.

kamen temeljac, bolnicu čisto sumnjamShadows je napisao/la:Vi cete od Vlade dobit bolnicu.
$, ? - " & оца, $ " ? - се ?...FoSte95 je napisao/la:kamen temeljac, bolnicu čisto sumnjamShadows je napisao/la:Vi cete od Vlade dobit bolnicu.
Da, recimo kako su se pokazali prvak RS i FBiH u Premijer ligi prošle sezone...realancojk je napisao/la:i šta su skontali oni iz donjeg šepka. da li ce igrati prvu ligu ili ne? nekako mi se čini da je ova liga svake godine sve slabija i slabija, i da je evidentna razlika između prve rs i prve fbih.
9>3PanajotPano je napisao/la:Da, recimo kako su se pokazali prvak RS i FBiH u Premijer ligi prošle sezone...realancojk je napisao/la:i šta su skontali oni iz donjeg šepka. da li ce igrati prvu ligu ili ne? nekako mi se čini da je ova liga svake godine sve slabija i slabija, i da je evidentna razlika između prve rs i prve fbih.
" у РС - 1/3 ".realancojk je napisao/la:9>3PanajotPano je napisao/la:Da, recimo kako su se pokazali prvak RS i FBiH u Premijer ligi prošle sezone...realancojk je napisao/la:i šta su skontali oni iz donjeg šepka. da li ce igrati prvu ligu ili ne? nekako mi se čini da je ova liga svake godine sve slabija i slabija, i da je evidentna razlika između prve rs i prve fbih.
Ne treba biti veliki poznavaoc fudbala da se to vidi. Do prije 5-6 godina Prva liga Republike Srpske je bila 2-3 klase iznad Prve lige FBiH, a onda je PFBiH napravila isto toliku razliku u svoju korist.realancojk je napisao/la:i šta su skontali oni iz donjeg šepka. da li ce igrati prvu ligu ili ne? nekako mi se čini da je ova liga svake godine sve slabija i slabija, i da je evidentna razlika između prve rs i prve fbih.
1. Posjeta na stadionimaPanajotPano je napisao/la:?, не познаваоц.
& "?
& ? ? сезоне " у ? ове $.
Šteta, više sam volio vidjeti u ovoj ligi brčansko Jedinstvo nego NapredakPappy je napisao/la:Ne treba biti veliki poznavaoc fudbala da se to vidi. Do prije 5-6 godina Prva liga Republike Srpske je bila 2-3 klase iznad Prve lige FBiH, a onda je PFBiH napravila isto toliku razliku u svoju korist.realancojk je napisao/la:i šta su skontali oni iz donjeg šepka. da li ce igrati prvu ligu ili ne? nekako mi se čini da je ova liga svake godine sve slabija i slabija, i da je evidentna razlika između prve rs i prve fbih.
Igraće Napredak.
Ako udjes s parama, ne mora znaciti da neces ispasti jer ne mogu svi u Premijer ligi opstati, liga ima samo 12 mjesta, plan je smanjiti je i na 10.EvoMene je napisao/la:Vec sledece godine bice 8:4, a ako udje Etno Selo sa Stanisicevim parama sumnjam da ce ispasti tako da za dvije sezone to ide na 7:5 sto je sasvim prihvatljivo.
Onaj ko iskesira milion samo za stadion (a lagano je mogao igrati na Radnikovom) ne misli plesati samo jedno ljeto. No dobro, generalno se ja slazem da je federalka jaca, samo nije to tolika razlika kao da vi igrate atomski fudbal a mi hrkljus.ASD je napisao/la:Ako udjes s parama, ne mora znaciti da neces ispasti jer ne mogu svi u Premijer ligi opstati, liga ima samo 12 mjesta, plan je smanjiti je i na 10.EvoMene je napisao/la:Vec sledece godine bice 8:4, a ako udje Etno Selo sa Stanisicevim parama sumnjam da ce ispasti tako da za dvije sezone to ide na 7:5 sto je sasvim prihvatljivo.
Taj omjer se mijenja iz godine u godinu, zavisi od samih ekipa, ne lige odakle dolaze.
Klubovi u federalnoj ligi su trenutno bar 3x jaci od klubova iz lige rs, razlog je dosta atraktivnija liga za igrati, napravilo se neko nadmetanje zadnjih par sezona, kakvog u RS nema, sve se zna.
Ali opet je situacija u obje lige katastrofalna, trenutno ima mozda 5,6 klubova koji zasluzuju igrati drugi rang takmicenja u obje lige, iskreno, gledajuci rad klubova, po meni samo Sloga Simin Han, Olimpik, Velez, Zvijezda, Zvijezda etno selo, mozda bi se nekome jos moglo progledati kroz prste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.