Klub ili reprezentacija
Re: Šta vam je draže, klub ili repka?
ZVEZDA, SRBIJA
NEMA RAZDVAJANJA
U glasanju fali još jedna opcija
NEMA RAZDVAJANJA
U glasanju fali još jedna opcija
- " $...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma lako mi je za vas koji nemate svoju reprezentaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- the scouser
- Kontakt:
Dobar,dobarVirtu4l je napisao/la:Ma lako mi je za vas koji nemate svoju reprezentaciju.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A meni jos lakse za kompleksaske jugo-papke i isfrustrirane pacenike, produzi.Virtu4l je napisao/la:Ma lako mi je za vas koji nemate svoju reprezentaciju.
To sto sam i sto cu uvijek bodriti svoju hrvatsku nacionalnu selekciju kao etnicki Hrvat ni pod cim ne znaci da mi je ISTA ispred mog vlastitog grada i kluba, a za koga ces ti, sto, kad, kako i zasto, prosto me zaboli neka stvar, fantaziraj u vlastito doba i privatno po mogucnosti.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 avg 2009, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Željo, a reprezentacija ponekad 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
ja glupe teme Sveta Marijo,
cuj sta vam je draze,sigurno da je i jedno i drugo u srcu,a nikako da skontam ove klosare kojima je klub ispred repke,REPKA JE SVETINJA,i nema nista draze kada 11 momaka bez obzira na sve srcem i dusom igraju i bore se za svoju domovinu,ZA BOSNU I HERCEGOVINU!!!!!!!!!!!!!!!!!

VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
Dobro,a hajde sada ****...Minche je napisao/la:ja glupe teme Sveta Marijo,cuj sta vam je draze,sigurno da je i jedno i drugo u srcu,a nikako da skontam ove klosare kojima je klub ispred repke,REPKA JE SVETINJA,i nema nista draze kada 11 momaka bez obzira na sve srcem i dusom igraju i bore se za svoju domovinu,ZA BOSNU I HERCEGOVINU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti ne mozes to skontati,jer svakom tifozu njegov klub je svetinja pa dosta iza je sve ostalo...........Minche je napisao/la:ja glupe teme Sveta Marijo,cuj sta vam je draze,sigurno da je i jedno i drugo u srcu,a nikako da skontam ove klosare kojima je klub ispred repke,REPKA JE SVETINJA,i nema nista draze kada 11 momaka bez obzira na sve srcem i dusom igraju i bore se za svoju domovinu,ZA BOSNU I HERCEGOVINU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joj ukrade mi čovjek temu,a ja je matere mi mislio postaviti svaka čast.
Ja brate volim Barcu ko svoj život i to mi je najdraži klub, ali više volim gledati repku i kad gubi nego barcu kad gazi real...
Dakle BOSNA I HERCEGOVINA JEDNA I JEDINA
Ja brate volim Barcu ko svoj život i to mi je najdraži klub, ali više volim gledati repku i kad gubi nego barcu kad gazi real...
Dakle BOSNA I HERCEGOVINA JEDNA I JEDINA
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Mislim Da Klub Mi je Drazi Idem swaku Subotu na utakmicu,Osjecam atmosferu! A podjednako Volim i Reprezenataciju BOsne i Hercegovine! Volim TE Zeljo I Bosno!
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Klub iznad svega ! Klub se odmalena zavoli dok za repku si ''dužan'' navijati jer ti je to država,da si Mađar navijao bi za Mađarsku.To ti je kao nametnuta ljubav,dok klubova imaš stotine u državi i samo se jedan izabere i jedan voli u masi ostalih.
Prije rata,svi smo navijali za Jugu ali evo poslije rata svi navijamo za druge repke dok rijetko ko(osim Svinjevaca
) ne navija za klub koji je volio i prije rata.
Prije rata,svi smo navijali za Jugu ali evo poslije rata svi navijamo za druge repke dok rijetko ko(osim Svinjevaca

''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
Log Out je napisao/la:Klub iznad svega ! Klub se odmalena zavoli dok za repku si ''dužan'' navijati jer ti je to država,da si Mađar navijao bi za Mađarsku.To ti je kao nametnuta ljubav,dok klubova imaš stotine u državi i samo se jedan izabere i jedan voli u masi ostalih.
Prije rata,svi smo navijali za Jugu ali evo poslije rata svi navijamo za druge repke dok rijetko ko(osim Svinjevaca) ne navija za klub koji je volio i prije rata.
Respect!
AMAR OSIM!
naravno domovina Bosna i Hercegovina, da nje nema ne bi mi ni kluba bilo...

Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj
Po meni ti nisi duzan navijati za neku reprezentaciju jer si tu rodjen i ne mislim da ti je to nametnuto. Tebi niko ne brani da ti navijas za Ukrajinu ili Brazil.Log Out je napisao/la:Klub iznad svega ! Klub se odmalena zavoli dok za repku si ''dužan'' navijati jer ti je to država,da si Mađar navijao bi za Mađarsku.To ti je kao nametnuta ljubav,dok klubova imaš stotine u državi i samo se jedan izabere i jedan voli u masi ostalih.
Prije rata,svi smo navijali za Jugu ali evo poslije rata svi navijamo za druge repke dok rijetko ko(osim Svinjevaca) ne navija za klub koji je volio i prije rata.
Koliko godina imaš ? Jesi li imao prilike pratiti utakmice Jugoslavije ? Jesi li navijao za nju ?
''...Velež nije ničije vlasništvo već najdraže čedo svake mostarske kuće i sokaka i ko ga dirne,dirnuo je u dušu Mostara,dirnuo je u vreli oganj...''
Neko je napisao da ovima iz manjih gradova,koji nisu imali priliku odrasti uz neki veliki klub,više znači repka od kluba,i mislim da je to dobro rekao,barem je u većini slučajeva tako...
Nije bitno za koju repku navijate,dakle može i Hrvatska ili Srbija,ne odnosi se pitanje samo na BIH...
Nije bitno za koju repku navijate,dakle može i Hrvatska ili Srbija,ne odnosi se pitanje samo na BIH...
Imas na PPLog Out je napisao/la:Koliko godina imaš ? Jesi li imao prilike pratiti utakmice Jugoslavije ? Jesi li navijao za nju ?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.