Ne znaci da misli da je vazniji od tih drugih igraca, nego mozda da mu je potrebno vise dokazivanja da se nametne tamo za prvih 11, nego sto je Sehicu npr koji je prvi golman bez obzira. Uostalom, kad smo nakon svega pozvali i i dalje pozivamo Hajrovica, ne vidim sto bismo ovdje trebali praviti razliku. Druga je stvar sad ako se ne dokaze i ne bude nista bolji od Hodzica.Tristan10 je napisao/la:Upravo tako. Kad su mogli Sehic iz Qarabaga i Tomic iz Olimpije mogao je i Mesanovic. Klub mu je dao dozvolu, sigurno je i Maribor vise zelio da ide na turneju jer bi im ga tako i lakse bilo prodati. On mora shvatiti da je u tim godinama i taj level u reprezentaciji i iskoristiti priliku koja mu se nudi. Ovako daje signal da je vazniji od tih drugi igraca, a on to nije.emil02in je napisao/la:Nema on kad treba klubu!Kad su mogli ovi ici u SAD mogao je i on!mire96 je napisao/la:Ja bih Mesanovica probao u ovim utakmicama.
Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bugarska - BiH / Senegal - BiH 23/27.03.2018.
kakav crni mešanović 

"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Kako god okrenes, duplo bolji od svih kvazi napadaca koji su se nasli na spisku za ove utakmice haha 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
za ove da, ko da je teško biti bolji od ahmetovića. ali pored džeke, bajića, hodžića nema šta da traži. nek' ide sa zahovićem.
"Benjamin Isović, sin slavnog pjevača narodne glazbe Safeta i autor navijačke himne Sarajeva, utakmicu između Željezničara i Videotona nazvao je najznačajnijom za svakog navijača Sarajeva."
Zato sto je Hajrovic individualna klasa. Zato sto je jedan Hodzic sa 23 godine dao 50 golova za jedan Dinamo a ovde se prezentira kao flop. Hrvatska liga je jaca od Slovenske, a Dinamo je u svakom aspektu institucija za Maribor. Zato sto igraci sa kojim Bajic i Hodzic konkurisu su bolji od igraca sa kojim Mesanovic konkurise.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 04 feb 2018, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
To jedino husara kaze. Kvazi menadzer sta u zivotu igraca nije prodao.sajo10 je napisao/la:Kako god okrenes, duplo bolji od svih kvazi napadaca koji su se nasli na spisku za ove utakmice haha

Liga petice trazi mesanovica

A lik i dalje rezerva u mariboru.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mislim da bi najjači sastav mogao dobro izgledati pod vodstvom Prosinečkog, još da izmisli nekog desnog beka, da ne moramo Vranješa tamo lomiti i biće sve super. Igrati 4-2-3-1 ili eventualno 3-4-3, to je za naš tim dobitna kombinacija.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Ne znam kako je rezerva u Mariboru kad je odigrao 30 utakmica, koliko i sam Tavares (preciznije, igrao je 300 minuta manje od Tavaresa). Odigrao vise utakmica od Hodzica i Bajica zajedno ffs. Naravno, treba racunati i na Bajica. Ako se nametne u Basaksehiru, onda je svakako drugi pik odmah iza Dzeke. Ali sa trenutnim stanjem nasih napadaca, ne vidim zasto bi se Mesanovic trebao odstranjivati. Pogotovo u prijateljskim utakmicama, kojim bi i cilj trebao biti da se isprobaju igraci.
Pa imao je sansu, nego ja razumim taj mentalitet, bolje je cekati neku drugu utakmicu gdje mi Pjanic moze servirati loptu, nego ici u Ameriku pa da rizikujem bruku.mire96 je napisao/la:Ne znam kako je rezerva u Mariboru kad je odigrao 30 utakmica, koliko i sam Tavares (preciznije, igrao je 300 minuta manje od Tavaresa). Odigrao vise utakmica od Hodzica i Bajica zajedno ffs. Naravno, treba racunati i na Bajica. Ako se nametne u Basaksehiru, onda je svakako drugi pik odmah iza Dzeke. Ali sa trenutnim stanjem nasih napadaca, ne vidim zasto bi se Mesanovic trebao odstranjivati. Pogotovo u prijateljskim utakmicama, kojim bi i cilj trebao biti da se isprobaju igraci.
Iskreno, imao ih je i Hodzic, i to jednu protiv ekipe koja je gora od ove ekipe SADa protiv koje smo igrali neki dan, pa nista nije pokazao. Pet golova je palo, od toga skoro nikakvog doprinosa od njega. Nisam bio na forumu tada, ali sam navijao da on bude nas drugi napadac, divio se njegovim golovima u Dinamu, i zelio da mu sw prizi vise prilika, ali nakon nastupa protiv Gibraltara mi je postalo jasno da nece biti taj kapacitet. U Dinamu isto pretezno grije klupu. Ako se uspije nametnuti opet u prvih 11, ili se proda negdje gdje ce biti redovan, nek mu se pruzi jos prilika, ali do tada ne boh trosio mnogo vremena s njim. Mesanovic s druge strane ima minute, ima nastupe i u Ligi Prvaka, a ne zvaticga samo zato sto je propustio okupljanje u neoficijelnim prijateljskim utakmicama mi je bezveze. Pogotovo zato sto smo oprastali i gore.
To je to. Kada je vidio da se izradio, i klub se ogradio, prosipa šuplju. Neka sada stane u red, pa ako nekad prozovu njegov broj, mozda i ode na pripremeTristan10 je napisao/la:Pa imao je sansu, nego ja razumim taj mentalitet, bolje je cekati neku drugu utakmicu gdje mi Pjanic moze servirati loptu, nego ici u Ameriku pa da rizikujem bruku.mire96 je napisao/la:Ne znam kako je rezerva u Mariboru kad je odigrao 30 utakmica, koliko i sam Tavares (preciznije, igrao je 300 minuta manje od Tavaresa). Odigrao vise utakmica od Hodzica i Bajica zajedno ffs. Naravno, treba racunati i na Bajica. Ako se nametne u Basaksehiru, onda je svakako drugi pik odmah iza Dzeke. Ali sa trenutnim stanjem nasih napadaca, ne vidim zasto bi se Mesanovic trebao odstranjivati. Pogotovo u prijateljskim utakmicama, kojim bi i cilj trebao biti da se isprobaju igraci.
.......................begovic.....................
vranjes.........beach...........zuka...........seo
.............besic......pjanic.......prcic/cimi
.......visca............................duljevic....
.......................dzeko.........................
Ako Robi uspije nagovoriti Lulica da se vrati, upada umjesto Prcica.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Prije da ćemo igrati 4-3-3, budući da nemamo kvalitetne desetke. Mozda Milošević.HankMoody je napisao/la:Mislim da bi najjači sastav mogao dobro izgledati pod vodstvom Prosinečkog, još da izmisli nekog desnog beka, da ne moramo Vranješa tamo lomiti i biće sve super. Igrati 4-2-3-1 ili eventualno 3-4-3, to je za naš tim dobitna kombinacija.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Milosevica treba zvati. Profil igraca koji nam moze nesto novo ponuditi, neku dinamiku u igri.Bazinga12345 je napisao/la:Prije da ćemo igrati 4-3-3, budući da nemamo kvalitetne desetke. Mozda Milošević.HankMoody je napisao/la:Mislim da bi najjači sastav mogao dobro izgledati pod vodstvom Prosinečkog, još da izmisli nekog desnog beka, da ne moramo Vranješa tamo lomiti i biće sve super. Igrati 4-2-3-1 ili eventualno 3-4-3, to je za naš tim dobitna kombinacija.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ja sam radije da pored besica i pjanica bude gojak kao iza dzeke, ili dole hadziahmetovicDrFilgud je napisao/la:.......................begovic.....................
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Iskreno, nisam siguran je li Gojak fizicki na nivou, recimo, liga 5. Cini mi se da on ni u Dinamu nije najstandardniji.JavierBosnia je napisao/la:Ja sam radije da pored besica i pjanica bude gojak kao iza dzeke, ili dole hadziahmetovicDrFilgud je napisao/la:.......................begovic.....................
Ja se bojim da ne bude jos jedan slucaj Medunjanin, Stilic, Ibricic...Slicna je situacija sa Hadziahmetovice, koji je rezerva u Konyi.
Gojaka treba staviti blize golu. Tu je opasan. A Hadziamhetovic se tek vraca u formu poslije povrede. Prosle godine je redovno igrao. Trebati ce njemu odredjeno vrijeme da se vrati u formu.DrFilgud je napisao/la:Iskreno, nisam siguran je li Gojak fizicki na nivou, recimo, liga 5. Cini mi se da on ni u Dinamu nije najstandardniji.JavierBosnia je napisao/la:Ja sam radije da pored besica i pjanica bude gojak kao iza dzeke, ili dole hadziahmetovicDrFilgud je napisao/la:.......................begovic.....................
Ja se bojim da ne bude jos jedan slucaj Medunjanin, Stilic, Ibricic...Slicna je situacija sa Hadziahmetovice, koji je rezerva u Konyi.
Ja i dalje Prcica vidim kao zamjenu Pjanicu, ne mogu ih zamisliti u isto vrijeme na terenu, isti profil igraca, s tim sto je Prcic slabija verzija Pjanica. Mozda Robi ipak skonta nesto.
Edit: nije mi jasno zasto se spominju Gojak i sl.kad ce u vrijeme ovih prijateljskih igrati vrlo vazne kvalifikacione meceve za U 21
Edit: nije mi jasno zasto se spominju Gojak i sl.kad ce u vrijeme ovih prijateljskih igrati vrlo vazne kvalifikacione meceve za U 21
Hodzica i sada guraju zbog gola za ligi prvakaVucevich je napisao/la:Pa Tavares je legenda kluba a jos uvijek je solidan. Mesanovic je nas napadac sa najboljom statistikom a zabio je i u LP.

samo šćuka niko ne progurajasmin10 je napisao/la:Hodzica i sada guraju zbog gola za ligi prvakaVucevich je napisao/la:Pa Tavares je legenda kluba a jos uvijek je solidan. Mesanovic je nas napadac sa najboljom statistikom a zabio je i u LP.