LZO-Prepucavanje

LuisCarlo
Kontakt:

Re: LZO-Prepucavanje

Post Postao/la LuisCarlo » 10 apr 2018, 17:49

Premijer liga BIH - Prepucavanje je tema za elitu, a mi smo kao buranija :salut:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 17:57

Zivo me zanima na osnovu cega se gospoda iz Cernobila nada da ce biti iznad Slobode u PL?
Ekipa vam je ko qurac, sastavljena tri dana pred prvenstvo, Sloboda 8ma tri kuci za redom koje ako dobije sve vec rjesava 99% posla...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

LuisCarlo
Kontakt:

Post Postao/la LuisCarlo » 10 apr 2018, 18:00

intercontinental je napisao/la:Zivo me zanima na osnovu cega se gospoda iz Cernobila nada da ce biti iznad Slobode u PL?
Ekipa vam je ko qurac, sastavljena tri dana pred prvenstvo, Sloboda 8ma tri kuci za redom koje ako dobije sve vec rjesava 99% posla...
Nećete dobiti Borac i GOŠK, kao ni prošli put kući i gospoda stiže na min -4.
Dolazite nam na Bilino. Čelik kada zagrize ne pušta.

p.s. hvala na bodu na Tušnju što ste nam dali iz sažaljenja, kako kažu neki navijači Slobode :tralala:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 18:02

LuisCarlo je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Zivo me zanima na osnovu cega se gospoda iz Cernobila nada da ce biti iznad Slobode u PL?

p.s. hvala na bodu na Tušnju što ste nam dali iz sažaljenja, kako kažu neki navijači Slobode :tralala:
Bog mi dobar si ti meni, a Celik ce jel de sve do kraja dobiti? :crazy: :crazy:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 apr 2018, 18:05

Druga liga, druga liga kozojebci.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

LuisCarlo
Kontakt:

Post Postao/la LuisCarlo » 10 apr 2018, 18:05

intercontinental je napisao/la:
LuisCarlo je napisao/la:

Bog mi dobar si ti meni, a Celik ce jel de sve do kraja dobiti? :crazy: :crazy:
Mladost sada kući pada, upali smo u formu, pa Borac tradicionalno i kad smo najlošiji lomimo. Mi zadnje u Kaknju a vi u BL. Dolazite nam. E sad jedino problema može biti u Gabeli,ali ako GOŠK uzme Slobodu što je moguće, protiv nas bi položili koplje kao inače. Sloboda ima negativan skor sa GOŠKom, a Čelika su samo jednom zahvaljujući Musu dobili.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 apr 2018, 18:10

Vi ispadate bez obzira na bodove :urnebes: :urnebes:

LuisCarlo
Kontakt:

Post Postao/la LuisCarlo » 10 apr 2018, 18:12

Sloboda je novi Metaleže, upamtite.
Sad će se forsati na kup. Ko misli da Sloboda ima 6 bodova protiv Borca i GOŠKa hebo je ježa. Čelik iduća dva kola ima 6 bodova, a Sloboda najviše 4 a možda i realno 2 ili 1. A onda počinje haos. :bih:
Zadnja izmjena: LuisCarlo, dana/u 10 apr 2018, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 18:12

LuisCarlo je napisao/la:
Mladost sada kući pada, upali smo u formu, pa Borac tradicionalno i kad smo najlošiji lomimo. Mi zadnje u Kaknju a vi u BL. Dolazite nam. E sad jedino problema može biti u Gabeli,ali ako GOŠK uzme Slobodu što je moguće, protiv nas bi položili koplje kao inače. Sloboda ima negativan skor sa GOŠKom, a Čelika su samo jednom zahvaljujući Musu dobili.
Bod u BL protiv raspalog Borca, pobjeda protiv Goska, bos na Tusnju za nista i pobjeda nad ddavnim otpisanim Vitezom... to ti zoves ulazkom u formu?
Djeca vam se smijju Reufe :tokralju: :tokralju:
Sto si prije pomirite sa cinjenicom da cete se sljedecih godina ganjati po prvoligaskim livadama manje ce vas boljeti :plac: :plac:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 18:15

prisonbreak je napisao/la:Druga liga, druga liga kozojebci.
Na Bilinom polju cemo vas slatko mi LICNO poslati u drugu ligu... ZIVI BILI PA VIDJELI :kafa: :kafa:

LuisCarlo
Kontakt:

Post Postao/la LuisCarlo » 10 apr 2018, 18:15

LuisCarlo je napisao/la:
Bod u BL protiv raspalog Borca, pobjeda protiv Goska, bos na Tusnju za nista i pobjeda nad ddavnim otpisanim Vitezom... to ti zoves ulazkom u formu?
Djeca vam se smijju Reufe :tokralju: :tokralju:
Sto si prije pomirite sa cinjenicom da cete se sljedecih godina ganjati po prvoligaskim livadama manje ce vas boljeti :plac: :plac:
Govorilo se nakon stanke i pobjede protiv Mladosti i dobre igre sa Željom da će Sloboda se boriti s Mladosti za 7 mjesto a evo gdje ste - strepite od Čelika :rol:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 apr 2018, 18:16

Nama ne treba forma, mi cemo dobiti sta god zelimo, kako ne razumijes. Budite dobri pa cemo nekog drugog izbaciti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 18:18

Cuj mi strepimo od Celika... Ja nocima ne mogu da spavam zbog Celika, jednostavno me strah zaspat kad pomislim da nam gledate u ledja a istovremeno pucate od muke :kafa:

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 10 apr 2018, 18:19

prisonbreak je napisao/la:Druga liga, druga liga kozojebci.
Na Bilinom polju cemo vas slatko mi LICNO poslati u drugu ligu... ZIVI BILI PA VIDJELI :kafa: :kafa:
Mozda da nije covjeka u crnom :lolno: i vase odbrane kad nasem napadu loptu doda :wave:
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 18:25

Moram da priznam da bi vas ipak volio vidjeti i sljedece sezone u PL, cisto da vidim vase reakcije kad Vas Fudo i turkish investitori izlevate ko zadnje budale pa onda budete kao Vitez, ekipa za nabijanje gol razlike

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 apr 2018, 18:25

intercontinental je napisao/la:Cuj mi strepimo od Celika... Ja nocima ne mogu da spavam zbog Celika, jednostavno me strah zaspat kad pomislim da nam gledate u ledja a istovremeno pucate od muke :kafa:
Kako ti nije jasno da imamo dva naj jaca beka u ligi svaki gol koji se dadne Celiku bice ofsajd :D a vi nemate para sve potosili na glasanje da vam Maca pobjedi u zadruzi i donese titulu u Tuzlu :urnebes:

adis1980
Kontakt:

Post Postao/la adis1980 » 10 apr 2018, 18:27

Sta su se ovo radioaktivni uzdigli,vezali 2 dobra rezultata
i misle da su ekipa :urnebes: :urnebes:
Truhnite u cvajtari :wave:
Zadnja izmjena: adis1980, dana/u 10 apr 2018, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

Bronson
Kontakt:

Post Postao/la Bronson » 10 apr 2018, 18:28

intercontinental je napisao/la:Moram da priznam da bi vas ipak volio vidjeti i sljedece sezone u PL, cisto da vidim vase reakcije kad Vas Fudo i turkish investitori izlevate ko zadnje budale pa onda budete kao Vitez, ekipa za nabijanje gol razlike
Imat ces priliku vidjeti jak Celik iduce sezone u PL kada budemo dosli u goste Slozi, vjerovatno na Tusnju :D
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 18:28

Ne znam kako u takvoj situaciji mozete biti duhoviti i nasmijani ali eto svako iima svoje

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 10 apr 2018, 18:31

Trebao je i ove zime biti SUPER MOCNI CELIK, a najvece vam pojacanje penzioner Nikolic

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.