LZO-Prepucavanje
Re: LZO-Prepucavanje
Premijer liga BIH - Prepucavanje je tema za elitu, a mi smo kao buranija 

-
- Kontakt:
Zivo me zanima na osnovu cega se gospoda iz Cernobila nada da ce biti iznad Slobode u PL?
Ekipa vam je ko qurac, sastavljena tri dana pred prvenstvo, Sloboda 8ma tri kuci za redom koje ako dobije sve vec rjesava 99% posla...
Ekipa vam je ko qurac, sastavljena tri dana pred prvenstvo, Sloboda 8ma tri kuci za redom koje ako dobije sve vec rjesava 99% posla...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
Nećete dobiti Borac i GOŠK, kao ni prošli put kući i gospoda stiže na min -4.intercontinental je napisao/la:Zivo me zanima na osnovu cega se gospoda iz Cernobila nada da ce biti iznad Slobode u PL?
Dolazite nam na Bilino. Čelik kada zagrize ne pušta.
p.s. hvala na bodu na Tušnju što ste nam dali iz sažaljenja, kako kažu neki navijači Slobode

-
- Kontakt:
Bog mi dobar si ti meni, a Celik ce jel de sve do kraja dobiti?LuisCarlo je napisao/la:Nećete dobiti Borac i GOŠK, kao ni prošli put kući i gospoda stiže na min -4.intercontinental je napisao/la:Zivo me zanima na osnovu cega se gospoda iz Cernobila nada da ce biti iznad Slobode u PL?
p.s. hvala na bodu na Tušnju što ste nam dali iz sažaljenja, kako kažu neki navijači Slobode

- prisonbreak
- Kontakt:
Druga liga, druga liga kozojebci.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Mladost sada kući pada, upali smo u formu, pa Borac tradicionalno i kad smo najlošiji lomimo. Mi zadnje u Kaknju a vi u BL. Dolazite nam. E sad jedino problema može biti u Gabeli,ali ako GOŠK uzme Slobodu što je moguće, protiv nas bi položili koplje kao inače. Sloboda ima negativan skor sa GOŠKom, a Čelika su samo jednom zahvaljujući Musu dobili.intercontinental je napisao/la:Bog mi dobar si ti meni, a Celik ce jel de sve do kraja dobiti?LuisCarlo je napisao/la:Nećete dobiti Borac i GOŠK, kao ni prošli put kući i gospoda stiže na min -4.intercontinental je napisao/la:Zivo me zanima na osnovu cega se gospoda iz Cernobila nada da ce biti iznad Slobode u PL?
p.s. hvala na bodu na Tušnju što ste nam dali iz sažaljenja, kako kažu neki navijači Slobode![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Vi ispadate bez obzira na bodoveintercontinental je napisao/la:Zivo me zanima na osnovu cega se gospoda iz Cernobila nada da ce biti iznad Slobode u PL?

Sloboda je novi Metaleže, upamtite.
Sad će se forsati na kup. Ko misli da Sloboda ima 6 bodova protiv Borca i GOŠKa hebo je ježa. Čelik iduća dva kola ima 6 bodova, a Sloboda najviše 4 a možda i realno 2 ili 1. A onda počinje haos.
Sad će se forsati na kup. Ko misli da Sloboda ima 6 bodova protiv Borca i GOŠKa hebo je ježa. Čelik iduća dva kola ima 6 bodova, a Sloboda najviše 4 a možda i realno 2 ili 1. A onda počinje haos.

Zadnja izmjena: LuisCarlo, dana/u 10 apr 2018, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bod u BL protiv raspalog Borca, pobjeda protiv Goska, bos na Tusnju za nista i pobjeda nad ddavnim otpisanim Vitezom... to ti zoves ulazkom u formu?LuisCarlo je napisao/la:intercontinental je napisao/la:
Mladost sada kući pada, upali smo u formu, pa Borac tradicionalno i kad smo najlošiji lomimo. Mi zadnje u Kaknju a vi u BL. Dolazite nam. E sad jedino problema može biti u Gabeli,ali ako GOŠK uzme Slobodu što je moguće, protiv nas bi položili koplje kao inače. Sloboda ima negativan skor sa GOŠKom, a Čelika su samo jednom zahvaljujući Musu dobili.
Djeca vam se smijju Reufe

Sto si prije pomirite sa cinjenicom da cete se sljedecih godina ganjati po prvoligaskim livadama manje ce vas boljeti

-
- Kontakt:
Na Bilinom polju cemo vas slatko mi LICNO poslati u drugu ligu... ZIVI BILI PA VIDJELIprisonbreak je napisao/la:Druga liga, druga liga kozojebci.

Govorilo se nakon stanke i pobjede protiv Mladosti i dobre igre sa Željom da će Sloboda se boriti s Mladosti za 7 mjesto a evo gdje ste - strepite od Čelikaintercontinental je napisao/la:Bod u BL protiv raspalog Borca, pobjeda protiv Goska, bos na Tusnju za nista i pobjeda nad ddavnim otpisanim Vitezom... to ti zoves ulazkom u formu?LuisCarlo je napisao/la:intercontinental je napisao/la:
Mladost sada kući pada, upali smo u formu, pa Borac tradicionalno i kad smo najlošiji lomimo. Mi zadnje u Kaknju a vi u BL. Dolazite nam. E sad jedino problema može biti u Gabeli,ali ako GOŠK uzme Slobodu što je moguće, protiv nas bi položili koplje kao inače. Sloboda ima negativan skor sa GOŠKom, a Čelika su samo jednom zahvaljujući Musu dobili.
Djeca vam se smijju Reufe![]()
![]()
Sto si prije pomirite sa cinjenicom da cete se sljedecih godina ganjati po prvoligaskim livadama manje ce vas boljeti![]()

- prisonbreak
- Kontakt:
Nama ne treba forma, mi cemo dobiti sta god zelimo, kako ne razumijes. Budite dobri pa cemo nekog drugog izbaciti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Cuj mi strepimo od Celika... Ja nocima ne mogu da spavam zbog Celika, jednostavno me strah zaspat kad pomislim da nam gledate u ledja a istovremeno pucate od muke 

Mozda da nije covjeka u crnomintercontinental je napisao/la:Na Bilinom polju cemo vas slatko mi LICNO poslati u drugu ligu... ZIVI BILI PA VIDJELIprisonbreak je napisao/la:Druga liga, druga liga kozojebci.![]()

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
-
- Kontakt:
Moram da priznam da bi vas ipak volio vidjeti i sljedece sezone u PL, cisto da vidim vase reakcije kad Vas Fudo i turkish investitori izlevate ko zadnje budale pa onda budete kao Vitez, ekipa za nabijanje gol razlike
- samoposteno
- Kontakt:
Kako ti nije jasno da imamo dva naj jaca beka u ligi svaki gol koji se dadne Celiku bice ofsajdintercontinental je napisao/la:Cuj mi strepimo od Celika... Ja nocima ne mogu da spavam zbog Celika, jednostavno me strah zaspat kad pomislim da nam gledate u ledja a istovremeno pucate od muke

Sta su se ovo radioaktivni uzdigli,vezali 2 dobra rezultata
i misle da su ekipa
Truhnite u cvajtari
i misle da su ekipa

Truhnite u cvajtari

Zadnja izmjena: adis1980, dana/u 10 apr 2018, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Imat ces priliku vidjeti jak Celik iduce sezone u PL kada budemo dosli u goste Slozi, vjerovatno na Tusnjuintercontinental je napisao/la:Moram da priznam da bi vas ipak volio vidjeti i sljedece sezone u PL, cisto da vidim vase reakcije kad Vas Fudo i turkish investitori izlevate ko zadnje budale pa onda budete kao Vitez, ekipa za nabijanje gol razlike

Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
-
- Kontakt:
Ne znam kako u takvoj situaciji mozete biti duhoviti i nasmijani ali eto svako iima svoje
-
- Kontakt:
Trebao je i ove zime biti SUPER MOCNI CELIK, a najvece vam pojacanje penzioner Nikolic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.