NAGRADNA IGRA: Svaki dan BONUS na WWin-u (Diskusije)
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123,gaston
Re: NAGRADNA IGRA: Svaki dan BONUS na WWin-u (Diskusije)
Zamolio bih admine/moderatore da malo vise paznje obrate kome dodjeljuju nagrade. Nagrada za prvi dan: Mystic i samirr su dobili nagradu za isti listic, sa istim serijskim brojem. Ako vec Vi niste pogrijesili, tj da su oni pokusavali da varaju, smatram da bi obojicu trebalo iskljuciti iz nagradne igre
-
- Kontakt:
Vaze li tiketi od prije 7 dana ? Kad mi je uzelo dosta para hehe pozdrav
- sef_mafije
- Kontakt:
omar992 je napisao/la:Zamolio bih admine/moderatore da malo vise paznje obrate kome dodjeljuju nagrade. Nagrada za prvi dan: Mystic i samirr su dobili nagradu za isti listic, sa istim serijskim brojem. Ako vec Vi niste pogrijesili, tj da su oni pokusavali da varaju, smatram da bi obojicu trebalo iskljuciti iz nagradne igre
100% si u pravu. Diskvalifikacija za varanje.

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Zamolio bih admine i da pripaze u nastavku ko se registruje za vrijeme svjetskog da po meni nebi trebao ucestvovati, a momak pod nickom kladionicar sto godina ovdje nesto gq zeza nemoze objavit listic....
P.S Da li je neko dobio bonus za jucerasnji dan.....juce je za prekjuce odma rano doslo sad jos nije ali doci fe polako, idemo napad na dobitke i danas....
P.S Da li je neko dobio bonus za jucerasnji dan.....juce je za prekjuce odma rano doslo sad jos nije ali doci fe polako, idemo napad na dobitke i danas....
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
nek provjere ako varam nek me banuju trajno !omar992 je napisao/la:Zamolio bih admine/moderatore da malo vise paznje obrate kome dodjeljuju nagrade. Nagrada za prvi dan: Mystic i samirr su dobili nagradu za isti listic, sa istim serijskim brojem. Ako vec Vi niste pogrijesili, tj da su oni pokusavali da varaju, smatram da bi obojicu trebalo iskljuciti iz nagradne igre
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nema diskriminacije na našem forumu.Isildur1 je napisao/la:Zamolio bih admine i da pripaze u nastavku ko se registruje za vrijeme svjetskog da po meni nebi trebao ucestvovati, a momak pod nickom kladionicar sto godina ovdje nesto gq zeza nemoze objavit listic....
Svi imaju jednaka prava i obaveze.
Makar malo rasporedi brt admine
Da ne bude svaki dan sve isti ljudi dobili bonus..

Da ne bude svaki dan sve isti ljudi dobili bonus..

- kladionicar03
i prosle godine se pojavili bili ovakvi novi likovi za vrijeme bonusa tako da nista cudno samo mi bezveze malo
ne znam jednostavno mi samo zakljucana pri dnu stranice gdje se pise novi post,nista mi nije jasno,a ovako mogu citirati i odg npr
[/quote]
Nije ti zakljucano, imas li ovako?
[/quote]
ovako izgleda

Nije ti zakljucano, imas li ovako?

ovako izgleda

Nije ti zakljucano, imas li ovako?kladionicar03 je napisao/la:i prosle godine se pojavili bili ovakvi novi likovi za vrijeme bonusa tako da nista cudno samo mi bezveze malone znam jednostavno mi samo zakljucana pri dnu stranice gdje se pise novi post,nista mi nije jasno,a ovako mogu citirati i odg npr

ovako izgleda

je li ti ovo sa teme za postavljanje tiketa?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- kladionicar03
ovako izgledaSabinho je napisao/la:Nije ti zakljucano, imas li ovako?kladionicar03 je napisao/la:i prosle godine se pojavili bili ovakvi novi likovi za vrijeme bonusa tako da nista cudno samo mi bezveze malone znam jednostavno mi samo zakljucana pri dnu stranice gdje se pise novi post,nista mi nije jasno,a ovako mogu citirati i odg npr

je li ti ovo sa teme za postavljanje tiketa?[/quote]
i ovako javno da se zahvaljujem,nisam znao da tako trebam,hvala ti

- MysticAladin
- Kontakt:
omar992 je napisao/la:Zamolio bih admine/moderatore da malo vise paznje obrate kome dodjeljuju nagrade. Nagrada za prvi dan: Mystic i samirr su dobili nagradu za isti listic, sa istim serijskim brojem. Ako vec Vi niste pogrijesili, tj da su oni pokusavali da varaju, smatram da bi obojicu trebalo iskljuciti iz nagradne igre
Slažem se s tobom, za svaki pokušaj varanja treba diskvalifikacija. Međutim, admin je zalijepio isti tiket, imaš u postavljanju tiketa da sam ja postavio onaj tiket, a za samirr-a ne znam.

A mogu i dokazat da je moj tiket.
Dakle, isto tako bih ja zamolio ostale forumaše da prvo provjere tikete pa onda optužuju...

Sretno svima!
Zadnja izmjena: MysticAladin, dana/u 18 jun 2018, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Danas izgleda nista od bonusa.....jel dobio neko za juce.....
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Pozz, jel samo treba 5 parova kv 1,45 min i ako prodje iznos se moz isplatit....
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Da druze.Isildur1 je napisao/la:Pozz, jel samo treba 5 parova kv 1,45 min i ako prodje iznos se moz isplatit....
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Da se i ja priključim, sretno momci sa igranjem 

Sometimes it's only madness that makes us what we are.

Tiket uplacen bonusom, na racunu ostalo 6eura samo, sutra cu morat jos 10uplatit pa se ogradit na x2 2,30kvota, ili da cekam pa sta bude , da hoce lec bonus pa da na 2-3 listica stavim 4para i peti x2....ne znam sta cu, juce ekspresno bonus danas ga nema jos na wwin.com , ima li kod vas...
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
- Evolution87
- Kontakt:
Bice sutra ujutru, polahko jarane 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jel ko dobio bonus što je izvučen juče ujutru, kažu bice u roku od 24h i nista.
Bit ce ba sigurno nesto steka trenutno, za juce nije niko izvucen, odlucio sam gradit cu islandjane ea zadnjih 10e na racunu tako da ili cu doci na 26 ili na 41, iako mislim da ce ih zgazit domacin ali zasto da rizikujem , da imam vise nebi branio....
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Vidim objavljeni dobitnici za jucerasnji dan, zna li se kada ce sjesti bonus za pobjednike od nedjelje.
Lp
Lp
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.