Zoky je napisao/la:Gefufna stari furac![]()
Prije bih glasao za SDA nego za Sarmelina(Greivisa).

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zoky je napisao/la:Gefufna stari furac![]()
Sarmelino je napisao/la:Zoky je napisao/la:Gefufna stari furac![]()
Penaltiky je napisao/la:
Nece mi potvrdit ovih 50 akaunta za 10 dana, steta.Lillard je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Zoky je napisao/la:Gefufna stari furac![]()
Ma neka bude kad smo ovako podjelili glasove. Pitari su zajedno sa svima kada treba nekog njihovog izglasati i kao sto političari nasi vrli kažu hahaha tada su parlamentarni u suprotnom vidimo da nisu. Traže svake godine zajednistvo kada se bira ali da se pitar izglasa. Trebali smo kao i do sada pokazati da se šamaramo tokom godine ali kada treba da se podrzi neko sa PLBiH da smo zajedno to je poenta svega. Očekivanja da se svake godine podrži pitar je bezveze sa njihove strane. Niste pokazali da ste raja pitarigrbavicka je napisao/la:samo da ne bude neko iz ovih laznih evropskih liga forumas godine... morto i osime! do pobjede!
Gdje lobiram za osima? Nigdje nije pomenut osim druže nego je postavljen link da ovo završimo i vidimo na čemu smo. Jedino ste vi pozvali na glasanje na svojoj temi do ovog mog sada proširenog poziva. Eto neka ljudi glasaju za koga hoće svako ima pravo na izbor.alacious je napisao/la:@sviunapad1010 ti nisi dobar brate nikako, lobiraš po temama da se glasa za Osima jer si ti eto odlučio da treba ove godine Osim biti najbolji![]()
Lobiraš na prepucavanju, al' nije to toliko ni bitno, ono što ti pokušavam reći jeste da je bezveze da si ti odlučio kako ove godine treba da bude izabran neko ko nije pitar (jer ti imaš neki problem sa FKS, kao pokrali vas i to), pa sad ostale nagovaraš na to...sviunapad1010 je napisao/la:Gdje lobiram za osima? Nigdje nije pomenut osim druže nego je postavljen link da ovo završimo i vidimo na čemu smo. Jedino ste vi pozvali na glasanje na svojoj temi do ovog mog sada proširenog poziva. Eto neka ljudi glasaju za koga hoće svako ima pravo na izbor.alacious je napisao/la:@sviunapad1010 ti nisi dobar brate nikako, lobiraš po temama da se glasa za Osima jer si ti eto odlučio da treba ove godine Osim biti najbolji![]()
Stvar je u tome što vi ste sa svima kada treba vaseg izglasati i ok je, ali to tražite svake godine i nema smisla![]()
Hvala za onu šesticu izgleda da ti pravo idem na živce čim me pratiš u stopu
Nisam jedini koji ima ovaj stav. Neka se ovo završi i to je to. Nemam se namjeru ubjeđivati zasto je to tako. Yebe tebe moja izjava da ste manji sarajevsku klub. Nikakve druge izjave nije bilo.alacious je napisao/la:Lobiraš na prepucavanju, al' nije to toliko ni bitno, ono što ti pokušavam reći jeste da je bezveze da si ti odlučio kako ove godine treba da bude izabran neko ko nije pitar (jer ti imaš neki problem sa FKS, kao pokrali vas i to), pa sad ostale nagovaraš na to...sviunapad1010 je napisao/la:Gdje lobiram za osima? Nigdje nije pomenut osim druže nego je postavljen link da ovo završimo i vidimo na čemu smo. Jedino ste vi pozvali na glasanje na svojoj temi do ovog mog sada proširenog poziva. Eto neka ljudi glasaju za koga hoće svako ima pravo na izbor.alacious je napisao/la:@sviunapad1010 ti nisi dobar brate nikako, lobiraš po temama da se glasa za Osima jer si ti eto odlučio da treba ove godine Osim biti najbolji![]()
Stvar je u tome što vi ste sa svima kada treba vaseg izglasati i ok je, ali to tražite svake godine i nema smisla![]()
Hvala za onu šesticu izgleda da ti pravo idem na živce čim me pratiš u stopu
A što se tiče šestice, ne pratim te, daleko od toga,nit' me nerviraš, Bože sačuvaj, dobar si lik, samo me nervira ovo što laješ na FKS
S obzirom da si vjerivatno laureat za Kantare di Anno nije tvoje da daješ takve izjave.Rokoko87 je napisao/la:E moj forume spao si na niske grane kad je ovaj parmak u vodstvu
Kako će me yebavat izjava nekoga čiji klub postoji 100 godina, nema ni jednog trofeja, i lošiji je od gradskog rivala koji postoji u profesionalnom svijetu nekih 5-6 godina?sviunapad1010 je napisao/la: Nisam jedini koji ima ovaj stav. Neka se ovo završi i to je to. Nemam se namjeru ubjeđivati zasto je to tako. Yebe tebe moja izjava da ste manji sarajevsku klub. Nikakve druge izjave nije bilo.
Kakve to veze ima?Smajli brigadir i copy-paste master ne može biti forumaš godine.Penaltiky je napisao/la:S obzirom da si vjerivatno laureat za Kantare di Anno nije tvoje da daješ takve izjave.Rokoko87 je napisao/la:E moj forume spao si na niske grane kad je ovaj parmak u vodstvu
Ovaj lik je totalna šifra. Meni govori nakon sat vremena ankete da kažem vama da glasate za Osima jer zaostajem a rezultat je bio 5-6.alacious je napisao/la:@sviunapad1010 ti nisi dobar brate nikako, lobiraš po temama da se glasa za Osima jer si ti eto odlučio da treba ove godine Osim biti najbolji![]()
Svejedno te to yebe jer druge izjave moje nije bilo kako ti navodišalacious je napisao/la:Kako će me yebavat izjava nekoga čiji klub postoji 100 godina, nema ni jednog trofeja, i lošiji je od gradskog rivala koji postoji u profesionalnom svijetu nekih 5-6 godina?sviunapad1010 je napisao/la: Nisam jedini koji ima ovaj stav. Neka se ovo završi i to je to. Nemam se namjeru ubjeđivati zasto je to tako. Yebe tebe moja izjava da ste manji sarajevsku klub. Nikakve druge izjave nije bilo.
K'o da se milja dijeli.S-Y-L-A-R je napisao/la:Zamisli neko shvata ozbiljno glasanje anonimusa za forumaša godine.
Morteme ti cijelo vrijeme sifrujes nekoga i lazno napadas da pišem nesto loše o tebi. Eto daj citiraj me gdje to pišem.MortemHz je napisao/la:Ovaj lik je totalna šifra. Meni govori nakon sat vremena ankete da kažem vama da glasate za Osima jer zaostajem a rezultat je bio 5-6.alacious je napisao/la:@sviunapad1010 ti nisi dobar brate nikako, lobiraš po temama da se glasa za Osima jer si ti eto odlučio da treba ove godine Osim biti najbolji![]()
Zamislio u glavi da neko njegov mora pobijediti i bog.
Ka'e onaj brat počeo je dijeliti paketiće samo da glasaju, ne kontam ono fakat hahaha. Evo posljednjih 15 dana lobira, ne smeta meni to sam već i napisao nego mi je smiješno. Ko je protiv njegovog kandidata on je automatski izdajica, nije raja itd.
Ne znam što je to toliko bitno da se mora konstantno pisati ovako.
Prekucao je nametanje, glasajte ba za koga hoćete..