Razočaran sam,ja napustio našu vladu da odem njima pomoć da stanu na noge kad su tek došli u eSvijet,a sad ih napali ovi
 Razočaran sam,ja napustio našu vladu da odem njima pomoć da stanu na noge kad su tek došli u eSvijet,a sad ih napali ovi  

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Pomozite mi treba mi health - a... Nemam health - a - ne mogu ništa...Unica_Liverpool_ je napisao/la:http://www.erepublik.com/en/referrer/Kenan+Terovic
Evo dodajte me za prijatelja, a i prijavite se ko nije na eRepubliku...

Pa zaposli se, http://economy.erepublik.com/hr/market/job/69" onclick="window.open(this.href);return false; .. uzmi najvecu ponudu sa Job marketa i na pocetku ce ti to bit dovoljno da zaradis sebi za hranu da mozes radit, trenirat i pucat.. i ako si tanak sa parama, nemoj pucat sa oruzijem, pucaj golorukUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ima li neko voljan da mi pošalje POLA GOLDA, jučer potrošio health i pare, goldova 0, ne mogu da radim jer nemam health-a i ne mogu zaraditi ništa, ne mogu da treniram, ne mogu da ratujem... itd... faktički sam u mat poziciji
 .. poslije ces dobijat golde i pravi sebi fabrike, pokusaj da sam sebi proizvodis hranu.. kasnije mozes pravit i ove q4 raw firme i pomocu toga zaradjujes, al samo lagano
 .. poslije ces dobijat golde i pravi sebi fabrike, pokusaj da sam sebi proizvodis hranu.. kasnije mozes pravit i ove q4 raw firme i pomocu toga zaradjujes, al samo lagano   

tako i enjoj
 tako i enjoj   )
 ) 

Nema se tu sta kontat xD
 Nema se tu sta kontat xD

Nadam se da si skont'o, ne moze se jednostavnije objasnit
 Nadam se da si skont'o, ne moze se jednostavnije objasnit  

Ma ban.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Naiđoh kod jednog oznaku "Dead citizen"? Je li to nakon koje godine se kao umire ovdje?
 Moraću se ozbiljnije uključit u politiku ove države
 Moraću se ozbiljnije uključit u politiku ove države  

Budem ja na chatu tebe nemaadis.p je napisao/la:Zole, trebas na chat pocet ulazit, tamo mozes nac svu bagru

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.