Kvalifikacije za SP 2022.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za SP 2022.
Očekivani rezultati u prvom poluvremenu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- akisarajevo92
- Kontakt:
najlosija Spanija otkad ja pratim fudbal, kakva imena su imali ne tako davno

Don't believe the hype.
Bolji od Engleza kazu po imenimaakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2021, 21:58najlosija Spanija otkad ja pratim fudbal, kakva imena su imali ne tako davno![]()
![]()

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kakva zavrsnica Rumunija-Mekedonija.3 gola pala u razmaku od 82 do 86 minute 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Definitivno ce biti kandidati, pa cak i za gol kvalifikacija:

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Garcia ne igra u cityu nikad al je prva u spaniji
Grčki žohari se vraćaju svojim korijenima.
9-0-1 formacija i krompiranje
9-0-1 formacija i krompiranje
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Što se ne igraju Južnoameričke kvalifikacije?
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- akisarajevo92
- Kontakt:
Zbog Covida, otezana su putovanja izmedju Europe i J. Amerike zbog pravila o obaveznoj karanteni
Cak postoji prijedlog da se ostali mecevi kvalifikacija igraju u Portugalu i Spaniji
Don't believe the hype.
- Shategabri
- Kontakt:
Nije ova Španija nešto kad pogledaš, mislim kakve su prije igrače imali, ali opet za ovu Grčku je svemirski brod.
Jbt koliko se onaj raduje kad je dao penal, a cijelo vrijeme igraju teški bunker, ku 93. min kad su imali priliku za kontru oni vraćaju loptu nazad.
Antifudbal je blaga riječ za ono što oni igraju.
Ciganija at it best. Ono da zgade fudbal i protivniku i gledaocima i navijačima i sami sebi. Mada njih zaboli za to, oni su tom igrom bili prvaci Evrope. Boli ih q šta ko misli.
Koševo Zapad
Gledam na TM Spansku repku jbt koliko su oslabili, bar ovako "na papiru" po imenima...
- alan_kardec
- Kontakt:
po meni je ovo što Grci igraju godinama unazad, sasvim legitimno. Oni niti imaju niti su kad imali nekog wc igrača, većinom su to prosječni i ispodprosječni limitirani igrači. U takvim okolnostima, od njih se ne može očekivati nikakvo umiranje u ljepoti i nadigravanje, sve što im ostaje to je bunkerisanje, borba do zadnje kapi krvi i krljanje.
2004. su takvom igrom uzeli Euro, dva puta dobili Portugal, izbacili Špance i Francuze, u polufinalu izbacili Čehe koji su ih potpuno razbili u toj utakmici i koji su po igri i imenima, imali tim za finale.
Poslije 2004. su još na dva takmičenja prošli grupu koliko se sjećam (jednom na ep, drugi put na sp) i još su mislim imali jedan nastup na velikim takmičenjima kad su ispali u grupi, 2008.
Vrhunski rezultati obzirom na njihovu tradicionalnu limitiranost kad je fudbal u pitanju.
2004. su takvom igrom uzeli Euro, dva puta dobili Portugal, izbacili Špance i Francuze, u polufinalu izbacili Čehe koji su ih potpuno razbili u toj utakmici i koji su po igri i imenima, imali tim za finale.
Poslije 2004. su još na dva takmičenja prošli grupu koliko se sjećam (jednom na ep, drugi put na sp) i još su mislim imali jedan nastup na velikim takmičenjima kad su ispali u grupi, 2008.
Vrhunski rezultati obzirom na njihovu tradicionalnu limitiranost kad je fudbal u pitanju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije problem bunkeranje, nego seljačko žoharsko provociranje i prljava igra.alan_kardec je napisao/la: ↑26 mar 2021, 16:58po meni je ovo što Grci igraju godinama unazad, sasvim legitimno. Oni niti imaju niti su kad imali nekog wc igrača, većinom su to prosječni i ispodprosječni limitirani igrači. U takvim okolnostima, od njih se ne može očekivati nikakvo umiranje u ljepoti i nadigravanje, sve što im ostaje to je bunkerisanje, borba do zadnje kapi krvi i krljanje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nista sto se vec ranije nije desilo Italijanima i Holandjanima recimo....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Španci će daleko na euru, živi bili pa vidjeli. Ima tu kvalteta da se dovuku do polufinala.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Mogu komotno 4 reprezentacije sastavuti.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mogli nekad. Sad im Morata prvi špic. Dovoljno je pogledati da su imali 1 igrača iz Reala i 0 iz Barce (kasnije Pedri ušao). To pokazuje sunovrat kompletnog španskog fudbala.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- alan_kardec
- Kontakt:
sad gledam pregled utakmice Španija-Grčka. Kakav debil onaj Inigo Martinez
Izbio lik čisto loptu klizeći i onda ostavio otvoren đon, ovog nekog Grka pravo u koljeno i napravio preglup penal
Dobro je i prošao, mogao je fasovat direktan crveni.

Dobro je i prošao, mogao je fasovat direktan crveni.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović