Sada sam potvrdio dominaciju i nadmoć.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:50Pitanje za moderatora;
Je li sad bolje jedan dugački, ili više kratkih?
Mislim, pisat postova?
I šta misliš da obijediniš vunkcije i da se prozoveš Mortemrator?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sada sam potvrdio dominaciju i nadmoć.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:50Pitanje za moderatora;
Je li sad bolje jedan dugački, ili više kratkih?
Mislim, pisat postova?
I šta misliš da obijediniš vunkcije i da se prozoveš Mortemrator?
A u cemu je problem sto ga ljudi prizivaju? Pa pusti ih neka imaju svoje misljenje, nije ni Vinko sveta krava, kao ni ovi iz kluba.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:59Očigledno nisi razumio moj post.Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:57Debil te pravio. Evo ja cu ti odgovarati istom mjerom kako ti nazivas druge forumase.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:55Ovoj dvojici debila ovakve psovke i uvrede cu sad presutit, drugi puta neću. Očigledno su se pronasli u mojim postovima pa se uvrijedili.
Ovo "debili" se odnosilo na ljude koji prizivaju Husrefa, ljude koji dalje od svog nosa ne vide, ljude koji čekaju i najmanju sitnicu da popljuju klub i sve vezano u klubu radi jednog čovjeka i ličnog interesa, ljude koji nemaju razumjevanja za covjeka koji do sad ima 5 pobjeda i remi uz gol razliku 15:5.
Sad mi se dobro kurcha napuši majmune neotesani seljački.
I ovo nije nista lično, vec samo uzvracam na psovke i uvrede koje su neosnovane zbog nerazumjevanja mog posta
A jesi razmisljao o tome da Vinku damo vremena onoliko koliko se Husrefu davalo, koliko si mu vjerovao i ti i ja i uprava i svi zajedno ? Pa ako ne bude bio ni blizu njega, da onda prizivamo Husrefa ?Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:03A u cemu je problem sto ga ljudi prizivaju? Pa pusti ih neka imaju svoje misljenje, nije ni Vinko sveta krava, kao ni ovi iz kluba.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:59Očigledno nisi razumio moj post.
Ovo "debili" se odnosilo na ljude koji prizivaju Husrefa, ljude koji dalje od svog nosa ne vide, ljude koji čekaju i najmanju sitnicu da popljuju klub i sve vezano u klubu radi jednog čovjeka i ličnog interesa, ljude koji nemaju razumjevanja za covjeka koji do sad ima 5 pobjeda i remi uz gol razliku 15:5.
I ovo nije nista lično, vec samo uzvracam na psovke i uvrede koje su neosnovane zbog nerazumjevanja mog posta
Ja sam uvijek za napredak al ako odu koga dovest? Turkovica,Musemica,Rundu?Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:03A u cemu je problem sto ga ljudi prizivaju? Pa pusti ih neka imaju svoje misljenje, nije ni Vinko sveta krava, kao ni ovi iz kluba.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:59Očigledno nisi razumio moj post.
Razlika je u tome kada je ko dosao. Ako neko dodje na rasulo kao sto je dosao Musemic, treba mu dati priliku, ma ko to bio. Kada neko dodje u ekipu koja je navodno bila nezadovoljna trenerom, onda ti ne treba neko ekstra vrijeme na prilagodbu. Uostalom, tu je on vec preko pola godine otprilike. Druga stvar, kredit se mora i zasluziti. Da se ne razumijemo pogresno, iako smatram da je Musemic bolji izbor (sada nakon meceva pod Vinkom), smatram da nam treba neko novi, neko ko se nije dovodio s nama u vezu ranije.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:06A jesi razmisljao o tome da Vinku damo vremena onoliko koliko se Husrefu davalo, koliko si mu vjerovao i ti i ja i uprava i svi zajedno ? Pa ako ne bude bio ni blizu njega, da onda prizivamo Husrefa ?Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:03A u cemu je problem sto ga ljudi prizivaju? Pa pusti ih neka imaju svoje misljenje, nije ni Vinko sveta krava, kao ni ovi iz kluba.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:59
Očigledno nisi razumio moj post.
Sto napisa momak iznad neko ima pet mandata po 30-ak utakmica kredita, a neko samo 5 utakmica, pa bi se odmah tjeralo ? To uredu po tebi ?
Ovakvi kao ti su mi najjaci...Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:57Debil te pravio. Evo ja cu ti odgovarati istom mjerom kako ti nazivas druge forumase. Tako sam pokusavao presutiti drugima kad me vrijedjaju, pa vidim da moderator ne radi svoj posao, tako da ne zamjeri, ti si samo prvi u nizu koji me je uvrijedio jer imam drugacije misljenje, nista licno.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:55Ovoj dvojici debila ovakve psovke i uvrede cu sad presutit, drugi puta neću. Očigledno su se pronasli u mojim postovima pa se uvrijedili.
Ako ti dolaze, pretplaćen si na temi, ako hoćeš da to ugasiš klikni da se otpretplatiš. Meni je tako bilo na našem starom podforumuajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:08Nego, dolaze li vama obavijesti na ovoj temi kad neko napise novi post ? Osim ako nije citirano ?
Shvatio sam ja odmah da ti nisi mislio na forumaše, @Stroj kao i @Napapijri su žustro reagovali na glupost ali poenta je da nema potrebe za takvim stvarima sa bilo koje strane. Možete lijepo diskutovati i što je možda najbitnije, trebamo se svi naučiti kako da uvažavamo i cijenimo drugačije mišljenje, da nismo tako napadni prema drugima. @Napapijri jučer nešto normalno napisa i onda ga neko počne vrijeđati a momak ništa loše nije napisao. @Emir reče kako Vinko nije trener za nas i počnu ga vrijeđati, ne ide mi to u glavu. Ja se ne slažem sa Pantelijom u hiljadu stvari i mi imamo totalno drugačiju viziju fudbala ali kada sam ja njemu napisao ''papčino krezava, umri'' ili nešto slično? Jeebo te, zato mi i toliko smeta što likovi poput njega počnu vrijeđati svoju braću kao naprimjer jučer @Napapijri-a. Ja ga viđao po raznim selima po Bosni kada smo pratili Sarajevo na svakoj utakmici i znam da je bolestan u glavu kao i svi mi ali to nikada neću moći razumjeti.
Drug, Jeleskovic je javna licnost koja trenutno steti mom klubu vise nego sto donosi dobiti. On nije forumas koji nema uticaja na klub, kao sto nemamo ti i ja. Ne bih psovao tebi ili nekome ovdje nikada, cak sam vise puta naglasavao da se ne odnosi na forumase jer su ovdje svi ludi za FKS. Ovo sto sam uzvratio @ajdi je bilo vise iz revolta nego sto sam zaista tako i mislio, ali ubrzo se i vratila prica na normalnu kad smo usaglasili stavove.Zip je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:17Ovakvi kao ti su mi najjaci...Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:57Debil te pravio. Evo ja cu ti odgovarati istom mjerom kako ti nazivas druge forumase. Tako sam pokusavao presutiti drugima kad me vrijedjaju, pa vidim da moderator ne radi svoj posao, tako da ne zamjeri, ti si samo prvi u nizu koji me je uvrijedio jer imam drugacije misljenje, nista licno.ajdohordas je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:55Ovoj dvojici debila ovakve psovke i uvrede cu sad presutit, drugi puta neću. Očigledno su se pronasli u mojim postovima pa se uvrijedili.
Misle da imaju pravo yebati sve jeleskovicu, i drugima.. i onda kad neko napise nesta u fazonu debil" "kreten" itd, onda se ufatis kako moderator ne radi svoj posao i kao ko si ti da meni to spominjes i da me vrijedjas...
dakle, ti mozes **** sve od do Jeleskovicu, al tebi niko ne smije losu rijec napisati?![]()
Jeleskovic je dao vise klubu nego mnogi koji se smatraju navijacima kluba.Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:25Drug, Jeleskovic je javna licnost koja trenutno steti mom klubu vise nego sto donosi dobiti. On nije forumas koji nema uticaja na klub, kao sto nemamo ti i ja. Ne bih psovao tebi ili nekome ovdje nikada, cak sam vise puta naglasavao da se ne odnosi na forumase jer su ovdje svi ludi za FKS. Ovo sto sam uzvratio @ajdi je bilo vise iz revolta nego sto sam zaista tako i mislio, ali ubrzo se i vratila prica na normalnu kad smo usaglasili stavove.Zip je napisao/la: ↑13 avg 2020, 15:17Ovakvi kao ti su mi najjaci...Napapijri je napisao/la: ↑13 avg 2020, 14:57
Debil te pravio. Evo ja cu ti odgovarati istom mjerom kako ti nazivas druge forumase. Tako sam pokusavao presutiti drugima kad me vrijedjaju, pa vidim da moderator ne radi svoj posao, tako da ne zamjeri, ti si samo prvi u nizu koji me je uvrijedio jer imam drugacije misljenje, nista licno.
Misle da imaju pravo yebati sve jeleskovicu, i drugima.. i onda kad neko napise nesta u fazonu debil" "kreten" itd, onda se ufatis kako moderator ne radi svoj posao i kao ko si ti da meni to spominjes i da me vrijedjas...
dakle, ti mozes **** sve od do Jeleskovicu, al tebi niko ne smije losu rijec napisati?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.