Aldin Turkeš
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Aldin Turkeš
Yebi ga, što se kaže - na dobro se lako navić.
Mi smo 10 godina imali Džeku i Ibiševića, europsku i svjetsku klasu napadača. Nismo bili ni svjesni šta to znači za naše skromne kapacitete..
Biće teško dostići i Ibiševića sa 120 golova u BL, Džeko je misaona imenica.
Valja nam sad kuburit sa samo pristojnim napadačima, što i nije tako loše ako budemo imali 2-3 na nivou "Freiburga".
Mi smo 10 godina imali Džeku i Ibiševića, europsku i svjetsku klasu napadača. Nismo bili ni svjesni šta to znači za naše skromne kapacitete..
Biće teško dostići i Ibiševića sa 120 golova u BL, Džeko je misaona imenica.
Valja nam sad kuburit sa samo pristojnim napadačima, što i nije tako loše ako budemo imali 2-3 na nivou "Freiburga".
Ponovo strijelac! 3 gol iza red i to protiv bivšeg klub Züricha gdje igra Omeragic!
Bravo turčine!
Mogao je jos 2 zabiti da su mu igraci znali proturiti loptu, sam je bivao na 5-ercu...mogli su postici 5 golova u prvih pola sata.
Turkes samo nek zabija...ako nastavi ovako me sumnjam da ce dobiti priliku u novembru.
U svakom slucaju morao bi malo vise poraditi na svom tijelu.
Turkes samo nek zabija...ako nastavi ovako me sumnjam da ce dobiti priliku u novembru.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Strašno strašno šta im ova Lozana radi. Nevjerovatno da donedavni drugoligaš ovako dobro igra.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 03 okt 2020, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Obzirom na povredu Koljića, pozvati ga...
Zajedno sa Demirovićem budući dio repje, nasljednici ED i Vede...
Zajedno sa Demirovićem budući dio repje, nasljednici ED i Vede...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Turcine deri neqadovog siptara. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Voliš mišićave muškarce?hurem je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:33Mogao je jos 2 zabiti da su mu igraci znali proturiti loptu, sam je bivao na 5-ercu...mogli su postici 5 golova u prvih pola sata.
Donedavnog drugoligasa finansiraju bogati vlasnici.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:34Strašno strašno šta im ova Lozana radi. Nevjerovatno da donedavni drugoligaš ovako dobro igra.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Rekao sam negdje ranije, vlasnik Nice je vlasnik i Lozane, ozbiljan projekat je u pitanju pa zato i ne cudi. Ovo se prosle sezone desilo u istoj ligi sa Servetom: usli u ligu i dosli do Europe. U razvojnim ligama poput ove, cest slucaj! A inace, ovaj Cirih po starom, i prosle godine su cesto išli na -3,4. Ne znam samo kako su prodali ovu pricu za BeqiraDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:34Strašno strašno šta im ova Lozana radi. Nevjerovatno da donedavni drugoligaš ovako dobro igra.
U zadnjih 10 utakmica u ligi,imaju 8 poraza i 2 nerjesena rezultata,gol razlika 8:28231983 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:54Rekao sam negdje ranije, vlasnik Nice je vlasnik i Lozane, ozbiljan projekat je u pitanju pa zato i ne cudi. Ovo se prosle sezone desilo u istoj ligi sa Servetom: usli u ligu i dosli do Europe. U razvojnim ligama poput ove, cest slucaj! A inace, ovaj Cirih po starom, i prosle godine su cesto išli na -3,4. Ne znam samo kako su prodali ovu pricu za BeqiraDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:34Strašno strašno šta im ova Lozana radi. Nevjerovatno da donedavni drugoligaš ovako dobro igra.

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ovo je bila slatka pobjeda Turkesa jer je nogiran iz ovog Zuricha.
U Zurichu igrao veznog igraca
https://www.blick.ch/sport/fussball/sup ... 25460.html
U Zurichu igrao veznog igraca

https://www.blick.ch/sport/fussball/sup ... 25460.html
⚜️~⚜️~⚜️
Znaci primaju 2.8 po utakmici. Pa sta mi balimo za tim balom?Salih1984 je napisao/la: ↑04 okt 2020, 00:08U zadnjih 10 utakmica u ligi,imaju 8 poraza i 2 nerjesena rezultata,gol razlika 8:28231983 je napisao/la: ↑03 okt 2020, 23:54Rekao sam negdje ranije, vlasnik Nice je vlasnik i Lozane, ozbiljan projekat je u pitanju pa zato i ne cudi. Ovo se prosle sezone desilo u istoj ligi sa Servetom: usli u ligu i dosli do Europe. U razvojnim ligama poput ove, cest slucaj! A inace, ovaj Cirih po starom, i prosle godine su cesto išli na -3,4. Ne znam samo kako su prodali ovu pricu za BeqiraDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑03 okt 2020, 19:34Strašno strašno šta im ova Lozana radi. Nevjerovatno da donedavni drugoligaš ovako dobro igra.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam ocekivao da ce Aldin ovako startati u prvoj ligi, odlicno. Poprilicno sam siguran da ce u novembru dobiti poziv u A-repku.
Stigao poziv Bajevića! 

-
- Kontakt:
Definitivno prije Prevljaka i Hodzica. Dzeko, Demirovic i Turkes. Od ostalih Sabana po potrebi ...
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Je li potvrđena informacija da je dobio poziv?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Potvrdio evo lično Turkes na svom IG-u.

⚜️~⚜️~⚜️
Više se niko ne sjeća da se Turkeš oprostio od reprezentacije kad se naljutio jer nije dobio poziv iz 2. švicarske lige 

-
- Kontakt:
Niko se od repke nije oprostio, njemu su trazne pare tacnije 20 000 franaka da bude pozvan za ovih par utakmica sto je bilo, a za svicarce igrace dzaba pa ako bude sta od njega dobro ako ne stas imo je sansu, kod nas moras biti auper talenat da dobijes sansu, a ako si dobar bolji od pola repke koja igra nemozes bez para igrati, opet ja mislim da Turkes nije kalibra za repke al mozda postane nekad, zato se moro ovjeriti kako god sad ce dobit poziv Svicarske svakako nemaju oni napadaca, bice na klupi ili igrati nekad plus ce biti placen on a ne da on placa.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BosnianDragon2024 i 25 gostiju.