Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Bosna i Hercegovina - Iran 12.11.2020
Koji retard i kompleksaš moras biti da ismijavaš domace igrace sopstvene drzave koji u onoj žabokracini od drzave pokusavaju se baviti sportom.
Bas me zanima da li je slicno u susjednim zemljama, cisto sumnjam jer glupi bosanac (ne bošnjo) nije dzaba dobio pridjev 'glupi'
Bas me zanima da li je slicno u susjednim zemljama, cisto sumnjam jer glupi bosanac (ne bošnjo) nije dzaba dobio pridjev 'glupi'
-
- Kontakt:
nista bolji ako ne i gori si ti kad vlastitu drzavu, pa kakva god da je, nazivas zabokrecinom...harixs je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:29Koji retard i kompleksaš moras biti da ismijavaš domace igrace sopstvene drzave koji u onoj žabokracini od drzave pokusavaju se baviti sportom.
- Chapman1886
- Kontakt:
e čuj ziljkić
i on kaže zateknut pozivom
pa bar 30 boljih opcija iz bhpl ima ako se već guraju ti propaliteti

Samo Sloboda | COYG
Nema.Chapman1886 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:59e čuj ziljkić![]()
i on kaže zateknut pozivom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Chapman1886
- Kontakt:
Stas mi ti pricat...eto U Bosni je med i mlijeko i inace mladi sportisti imaju svu raskos da se bave sportom. Odhebaus...visegrad8392 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:57nista bolji ako ne i gori si ti kad vlastitu drzavu, pa kakva god da je, nazivas zabokrecinom...harixs je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:29Koji retard i kompleksaš moras biti da ismijavaš domace igrace sopstvene drzave koji u onoj žabokracini od drzave pokusavaju se baviti sportom.
-
- Kontakt:
neglumi pametnjakovica...a lahko nije nigdje!harixs je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:05Stas mi ti pricat...eto U Bosni je med i mlijeko i inace mladi sportisti imaju svu raskos da se bave sportom. Odhebaus...visegrad8392 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:57nista bolji ako ne i gori si ti kad vlastitu drzavu, pa kakva god da je, nazivas zabokrecinom...harixs je napisao/la: ↑28 okt 2020, 16:29Koji retard i kompleksaš moras biti da ismijavaš domace igrace sopstvene drzave koji u onoj žabokracini od drzave pokusavaju se baviti sportom.
Talenat je jedno a rad sa mladim sportistima je drugo..ali izgleda da ti to ne kontas.visegrad8392 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:09neglumi pametnjakovica...a lahko nije nigdje!harixs je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:05Stas mi ti pricat...eto U Bosni je med i mlijeko i inace mladi sportisti imaju svu raskos da se bave sportom. Odhebaus...visegrad8392 je napisao/la: ↑28 okt 2020, 18:57
nista bolji ako ne i gori si ti kad vlastitu drzavu, pa kakva god da je, nazivas zabokrecinom...
Drzava i podrska mladzim kategorijama na nivou Nikarague..toliko
Ne poput Venecuele, već u korist Venecuele. Puno su naglašavali mladji igraci u ligi i sada izgleda njihova reprezentacija odlicna!harixs je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:15Talenat je jedno a rad sa mladim sportistima je drugo..ali izgleda da ti to ne kontas.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Evo i Ćorluka iz Zrinjskog dobio poziv.
Fantasy Premijer liga postaje stvarnost

Ziljkić, Zeljković, Rahmanović, Tatar, Ćorluka, jesam li nekog zaboravio?
Fantasy Premijer liga postaje stvarnost

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Cipetic, ali je on je vec "stari" clan.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 okt 2020, 14:12Evo i Ćorluka iz Zrinjskog dobio poziv.
Fantasy Premijer liga postaje stvarnost![]()

@igrajlopte 🐦
Ziljkić nije imo kvalitet za FK Novi Pazar, Cipetić nogiran iz 2. tima Hajduka u 4. špansku, Tatar došo sa tribina Slaven Belupa....
To su najbolji igrači lige
Sve talent do talenta sa po 25 -26 godina, hem još nisu proizvod domaće lige.. Tu je neđe i Rahmanović
Možeš zamislit kakvi su onda ovi što mi proizvodimo.
To su najbolji igrači lige

Možeš zamislit kakvi su onda ovi što mi proizvodimo.

Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 29 okt 2020, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zanimljivo, ovo podržavaju isti oni koji svakodnevno pljuju SDA a upravo se SDA temelji na principu, "neka naš je".DrFilgud je napisao/la: ↑29 okt 2020, 16:05Ziljkić nije imo kvalitet za FK Novi Pazar, Cipetić nogiran iz 2. tima Hajduka u 4. špansku, Tatar došo sa tribina Slaven Belupa....
To su najbolji igrači ligeSve talent do talenta sa po 25 -26 godina, hem još nisu proizvod domaće lige..
Možeš zamislit kakvi su onda ovi što mi proizvodimo.![]()
Za dobrobit užeg kruga ljudi, država i narod ispašta.
⚜️~⚜️~⚜️
- Chapman1886
- Kontakt:
Drzavu ste sami uredili takvu kakva je.harixs je napisao/la: ↑28 okt 2020, 19:15Talenat je jedno a rad sa mladim sportistima je drugo..ali izgleda da ti to ne kontas.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Brate, teski promasaj, pricas sa nekim ko je dijasporas od 97me...za to se obrati Dodiku i Baketu, da ne pricam o onim od ranije koji su je unazadili barem 50 god.
Nije Ziljkic bio kvalitetv u 'Novi Pazar' , nije ni Resic bio kvalitet u FKS ali je zato Zvezda Pazara..
Inace igraci prorade promjenom sredine, tako kazu...
Inace igraci prorade promjenom sredine, tako kazu...

E cuj Ziljkic
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Zašto Corluka?? Zastooooo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Na šta spade reprezentacija sunce ti yebem
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.