FORUMAŠ GODINE - 2020 - TEMA ZA GLASANJE

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Ortega10
Kontakt:

Re: FORUMAŠ GODINE - 2020 - TEMA ZA GLASANJE

Post Postao/la Ortega10 » 01 dec 2020, 15:49

7 - ? $
5 - "
3 - " "
2 - $
1 - ?
" " $.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 01 dec 2020, 17:12

Captain4 7 bodova
Blejzer10 5 bodova
PointBlank 3 boda
Unofficialpage 2 boda
Osim13 1 bod

Pošto mi je mrsko otvarat temu o komentarima ovdje ću obrazložit bodove koje sam dao.
Prije svega, vodio sam se sa neke ljudske strane, postove koje dotične osobe pišu sam totalno stavio u drugi plan jer ovaj put ću ovome pristupit malo drugačije jer meni lično njihova forumska pisanja su ovaj put pala u drugi plan, a u prvi su na vidjelo došli njihovi drugi kvaliteti.

Captain4 - njemu sam dao najviše bodova jer je riječ o mladom dečku koji je tako hrabar i snažan da je to čudo jedno. Proteklih dana smo razvili malo prisniji odnos i iz prve ruke sam se uvjerio kako je riječ o dobroj i neiskvarenoj osobi koja stoički prolazi kroz najteži period života. Želim mu da sve to prebrodi i da se ostvari sve što je zamislio.

Blejzer10 - rijetko koja osoba na forumu ima nivo razumijevanja koji on ima. Dobar drug, odličan momak. Ako se kad karte poslože, volio bih s njim popit pivu. Forumaš čiji post nikad nisam preskočio ma o čemu da piše.

PointBlank - mislim da je on banovani account, ali ne sjećam se koji. Elem nejse, bodove mu dajem jer se našao tu za mene kad mi je bila potrebna topla ljudska riječ. Razmijenili smo par pp-ova koji su mi pomogli u sagledavanju moje životne situacije pa su me čak i malo ohrabrili.

Uno - forumaš koji me jako živcira jer se često petlja u nešto što ne razumije i ne popušta, nekad priča pizdarije koje nemaju veze s vezom ali u biti on je jako dobar momak, saburli prirode. Divim mu se kakav je to borac u real lifeu, ali zaista... kapa dole ljudino, nastavi da se boriš i ne daj nikom pardona bez obzira u kakvoj situaciji da se nalaziš. I ako treba, je.bi mi mater kad sam te vrijeđao psovanjem boga, ja ti neću haturit. Glavu gore momče, bolji dani dolaze. :bih:

Osim13 - čujemo se ponekad na viberu, jako oštrouman i urban momak. Nadam se da će se vratit na forum ako mu admin to dozvoli. Zahvalan sam što me je par puta nasmijao kad mi nije bilo ni do mene samog.

Forumaši kojima nisam dao bodove, a smatram da ih zaslužuju su
Gefufna koji je ljudina i koji rado svima pomaže,
Donnie, koeljo, moggi, Epi, bojkoks, Sarmel i Mello koji su se pokazali kao dobri drugovi i raja
Artetitis i topnik1, prvi jer je odličan forumaš, drugi jer je dobar drug
avenija koji je brat moj zenički
Virto, bodi, delinjo, Bošnjo koji su tu uvijek da insana nasmiju i opuste
Rio koji je neiskvaren i koji će uskoro pronaći ljubav svog života

Itd... ima vas zaista još mnogo koji ste super, nemojte mi haturit ako sam vas zaboravio, a sigurno jesam. :bih:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 01 dec 2020, 17:22

skoroalen - 7b
Marsal - 5b
bodi123 - 3b
Mortemhz - 2b
tm01hzne- 1b
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 dec 2020, 17:30

Clutch - 7b
marsal - 5b
blazer10 - 3b
captain4 - 2b
virtu4l - 1b

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 01 dec 2020, 17:39

Bodi123 -7b
Captain - 5b
Blejzer10 - 3b
Marsal - 2b
Trebinjac94 -1b

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 01 dec 2020, 17:40

Marsal 7 bodova
Donnie Darko 5 bodova
Captain4 3 boda
Clutch 2 boda
Virtual 1 bod

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 01 dec 2020, 17:51

Marsal 7b
Harden 5b
Epidaurus 3b
DonnieDarko 2b
BoixosNois 1b

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 dec 2020, 17:55

Marsal - 7b
bodi123 - 5b
skoroalen - 3b
Mortemhz - 2b
captain4 - 1b
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 01 dec 2020, 18:17

Marsal - 7b
Gefufna - 5b
Justin - 3b
jolicnikola - 2b
coelho41 - 1b
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 01 dec 2020, 18:33

bodi123 - 7b
Captain4 - 5b
skoroalen - 3b
delinjo - 2b
MortemHz - 1b

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 01 dec 2020, 18:40

Justin 7
Alem 5
Bodi 3
Gost 2
Besic 1
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 01 dec 2020, 19:39

Marsal 7b
bega 5b
anell 3b
brokula 2b
aa23 1b

PointBlank
Kontakt:

Post Postao/la PointBlank » 01 dec 2020, 20:40

braco - 7b
s podforuma FK Željezničar, jedan od forumasa čije postove, informacije, statistike uživam čitati, očima jedem njegove postove. Nismo imali ličnu komunikaciju, ali respektujem ga mnogo. Zbog brace mnogi obrijaše .... nečim/nekim

Maršal - 5b
Rijetko iskrena osoba na forumu, znam ga od prije kao forumaša, uvijek je bio korektan i konkretan. Pamtim ga od prije par godina zbog zayebancije oko Arsenala, svi oni postovi u sekciji Najsmjesniji su me nocima zabavljali, pogotovo kad zbogara i ode u Banovice hahaahah, a ovo u zadnje vrijeme radi cistih i iskrenih emocija prema jednoj curi koje opisuje u postovima. Ne glumi, ne klinci se.. top! Treba imat hrabrosti pa ovakav biti, najlakse se kriti i lazno se predstavljati

delinjo - 3b
Još jedan željovac, vrlo korektan, na listi je zbog zayebancije, jer ne pretjeruje, ne vrijedja nikog, al generalno dobar tip. Ima unazad par godina da sam ga upratio, vazda isti.. i on i ljoZe

Osim13 - 2b
Njega ne pamtim od ranije, unazad mozda godinu da sam upratio s ovim nickom. Po vidjenom vrlo inteligentan lik, nije nimalo glup, niti ogranicen. 2b iskljucivo jer ne mogu prvu trojku mijenjati hahaha

Legenda reala - 1b
nekima los, nekima dobar, ali meni je pravo dobar lik. Na zadnjem mjestu s jednim bodom iskljucivo jer je aktivan ko i moj rahmetli dedo.
Prije 5+ godina, dok je forum bio zivlji, sa zivopisnijim karakterima, legenda je bio pravo aktivan, gotovo na svim temama u diskusiji, reprezentacijama bosne u raznim sportovima itd. Po meni, zbog svog nekog unikatnog forumskog karaktera, jedna od legendi foruma, ma kakvim god ga doživljavali. Zao mi je sto ne pise cesce, dobra je zayebancija bila u vakat. Pozz za Goražde i Prevent

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 01 dec 2020, 20:49

Jolicnikola 7
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 01 dec 2020, 21:43

Captain4 - 7b (kviskoteka projekat godine na forumu, poprilično nam je pomogla da razbijemo dosadne dane karantina kad smo bili zatvoreni u kućama. Kadf se sjetim po 4-5 kvizova dnevno :D)
Marsal - 5b podrška za palog brata :D
Derdiyok - 3b lik dođe u moju mahalu, prođe pored mene ja kontam jel derdi ili nije da mu viknem derdijoče al reko neću da se levatim možda nije :mrgreen:
DamirT 3b LjQS tema
MortemHZ 1b moram moderatora ispoštovati :D

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 01 dec 2020, 22:09

Quarterback 7b
Monolog 5b
Artetitis 3
Rio 2b
Admin 1b
Možel mod admine?
Pld W D L
38 26 12 0

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 01 dec 2020, 22:14

Asteriks 7b
Jedini od koga se ovdje može nešto naučiti. Izdvoji vrijeme da detaljno odgovori na postavljena pitanja. Sve je to super, šega, šala, ali ako ćemo biti ozbiljni ovo je jedini čovjek koji zaslužuju pobjedu.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 dec 2020, 23:22

PointBlank je napisao/la:
01 dec 2020, 20:40
braco - 7b
s podforuma FK Željezničar, jedan od forumasa čije postove, informacije, statistike uživam čitati, očima jedem njegove postove. Nismo imali ličnu komunikaciju, ali respektujem ga mnogo. Zbog brace mnogi obrijaše .... nečim/nekim

Maršal - 5b
Rijetko iskrena osoba na forumu, znam ga od prije kao forumaša, uvijek je bio korektan i konkretan. Pamtim ga od prije par godina zbog zayebancije oko Arsenala, svi oni postovi u sekciji Najsmjesniji su me nocima zabavljali, pogotovo kad zbogara i ode u Banovice hahaahah, a ovo u zadnje vrijeme radi cistih i iskrenih emocija prema jednoj curi koje opisuje u postovima. Ne glumi, ne klinci se.. top! Treba imat hrabrosti pa ovakav biti, najlakse se kriti i lazno se predstavljati

delinjo - 3b
Još jedan željovac, vrlo korektan, na listi je zbog zayebancije, jer ne pretjeruje, ne vrijedja nikog, al generalno dobar tip. Ima unazad par godina da sam ga upratio, vazda isti.. i on i ljoZe

Osim13 - 2b
Njega ne pamtim od ranije, unazad mozda godinu da sam upratio s ovim nickom. Po vidjenom vrlo inteligentan lik, nije nimalo glup, niti ogranicen. 2b iskljucivo jer ne mogu prvu trojku mijenjati hahaha

Legenda reala - 1b
nekima los, nekima dobar, ali meni je pravo dobar lik. Na zadnjem mjestu s jednim bodom iskljucivo jer je aktivan ko i moj rahmetli dedo.
Prije 5+ godina, dok je forum bio zivlji, sa zivopisnijim karakterima, legenda je bio pravo aktivan, gotovo na svim temama u diskusiji, reprezentacijama bosne u raznim sportovima itd. Po meni, zbog svog nekog unikatnog forumskog karaktera, jedna od legendi foruma, ma kakvim god ga doživljavali. Zao mi je sto ne pise cesce, dobra je zayebancija bila u vakat. Pozz za Goražde i Prevent
Lijepo zvuce pohvale,hvala brate :mrgreen:

obostrano je :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 02 dec 2020, 00:04

Marsal - 7b (da se trzne vise)
LjoZee - 5b (ok)
Bombaysaphire - 3b (ok)
Captain4 - 3b (ok)
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 02 dec 2020, 00:20

Nisam pretjerano aktivan prethodnih mjeseci ali evo bodova:

Captain 7b (okupio raju u doba lockdowna i na kreativan nacin osmislio druzenje preko kvizova)
Bodi 5b (slicnu stvar napravio sa sahovskim turnirom)
Epidaurus 4b (izuzetno pametan i nacitan lik)
Marsal 3b (zato sto smo radnicka klasa :mrgreen: :bih: )
Delinjo 2b (komsija)
Virtual 1b (zastitno ime foruma, i najrealniji stavovi na temi fudbalske reprezentacije)

Sretno
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: JackW i 6 gostiju.