Za kantu bih onog Ortegu jer smara sa cirilicom, i Husiku zbog teorija zavjere

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mozes glasat, cuo sam se s autorom kaze moze ko hoce. BgmBajramovic1999 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 02:17Ne mogu glasati za ove nagrade jer sam se registrovao u junu, a i da mogu, ima dosta dobre raje pa ne znam kako bih podijelio bodove
Za kantu bih onog Ortegu jer smara sa cirilicom, i Husiku zbog teorija zavjere![]()
Na temi za "kantu" pise da mogu svi glasati, a na temi za forumasa god. samo oni prije maja registrovano. Je li to greska ili?BosniaBoston je napisao/la: ↑01 dec 2020, 02:47Mozes glasat, cuo sam se s autorom kaze moze ko hoce. BgmBajramovic1999 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 02:17Ne mogu glasati za ove nagrade jer sam se registrovao u junu, a i da mogu, ima dosta dobre raje pa ne znam kako bih podijelio bodove
Za kantu bih onog Ortegu jer smara sa cirilicom, i Husiku zbog teorija zavjere![]()
Nije ko prosle god
Samo na kanti mozes nazalost. Bolje ista neg nistaBajramovic1999 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 02:50Na temi za "kantu" pise da mogu svi glasati, a na temi za forumasa god. samo oni prije maja registrovano. Je li to greska ili?BosniaBoston je napisao/la: ↑01 dec 2020, 02:47Mozes glasat, cuo sam se s autorom kaze moze ko hoce. BgmBajramovic1999 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 02:17Ne mogu glasati za ove nagrade jer sam se registrovao u junu, a i da mogu, ima dosta dobre raje pa ne znam kako bih podijelio bodove
Nije ko prosle god
Ovo ti je OK ? Heh
Ok je meni i što Ortega glasa onako, čista demokratija buraz.
Ortega je stavio Unofficial - 1 bod i BIHpatriota - 3 boda , jesu li oni njegoviCaptain4 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:09Ok je meni i što Ortega glasa onako, čista demokratija buraz.![]()
Uno je musliman, a musliman njet bit dobar četnicima ...
Fotografski drot
ahabombaysaphire je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:38Fotografski drot![]()
![]()
![]()
Više mi se nešto ovako sviđa , ne znam jesi li gledao .
Jeste mi pamćenje fotografsko , ima scena prije 20 i kusur godina u bobu se sve sjećam, svaka scena ljudi se jebu kada im pričam.delinjo je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:40ahabombaysaphire je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:38Fotografski drot![]()
![]()
![]()
Više mi se nešto ovako sviđa , ne znam jesi li gledao .![]()
![]()
ali nije mi jasno kako zapamtis sve![]()
![]()
Ee ybg nisam znao, uzalud sam glasao ako je takoBosniaBoston je napisao/la: ↑01 dec 2020, 03:02Samo na kanti mozes nazalost. Bolje ista neg nistaBajramovic1999 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 02:50Na temi za "kantu" pise da mogu svi glasati, a na temi za forumasa god. samo oni prije maja registrovano. Je li to greska ili?BosniaBoston je napisao/la: ↑01 dec 2020, 02:47
Mozes glasat, cuo sam se s autorom kaze moze ko hoce. BgmNije ko prosle god
![]()
Trenutno korisnika/ca: filip13, kraljttbvb i 4 gosta.