Ivaylo Petev
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Ivaylo Petev
Sretno Petev!
Zeljeli smo Bazdarevica, Robija i Bajevica pa smo dobili jedno veliko nista - tuta.
Tebe nismo zeljeli (velika vecina) pa se nadamo da ce i u ovom slucaju biti kontra i da ces postici uspjehe s nasim timom.
Zeljeli smo Bazdarevica, Robija i Bajevica pa smo dobili jedno veliko nista - tuta.
Tebe nismo zeljeli (velika vecina) pa se nadamo da ce i u ovom slucaju biti kontra i da ces postici uspjehe s nasim timom.
Puno srece i uspjeha novom selektoru. Vjerujem da je mnogo bolji strucnjak od Prosineckog koji je po mom misljenju glavni krivac za srozavanje reprezentacije.bice tesko, dolazi u nezgodnom trenutku, kvalifikacije uzasne, glavni igraci nam igraju nako, ali pobjeda u Finskoj moze vodu okrenuti na njegov mlin.
Mislim da nema potrebe da opravdavamo nj. neuspjehe po principu slatkog limuna, jer to je što smo dobili, iako nismo ni tražili. Druga stvar, znamo svi i kakvo je sranje u savezu. Tako da on nije moj selektor yebem i njega i onog ko ga je izabrao.feniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:20Nije bio otpocetka. Rijeka tad jednostavno bila bolja. 1 u 20 godina al desi se. Desi se i Lester i Wolfsburg pa i Rijeka. I ovo za skidanje dresa il cega vec na predstavljanu klasicno spinovanje. Sta je on tu lose uradio. Mislim ne vidim razlog da se to ubraja u menadzerske neuspjehe kad su sasvim drugi razlozi. Izbor selektora nam je za qurac da se razumjemo, al na pogresne stvari oko njega se stavlja sustina.coelho41 je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:15Otvori dušu, slušamo.feniksptica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:13
Ruzno je sto mu se to stavlja na teret a nije kriv. Ima tu 10 precih i gori stvari za napisat prije toga
Sretno gospodinu Petevu.
Mislim da će biti bolji selektor od Bajevića.
Mislim da će biti bolji selektor od Bajevića.
Dobar je trener ne moze svako od japana primiti 7 golova.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sretno izbornice sviju nas!
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Najsmjesniji su ovi sto pozivaju rat savezu. Kako tacno mislite to izvesti, preko neta? 
Prosli put sam prizivao Prosineckog. Ispalo je da sam pogrijesio.
Sretno Petev

Prosli put sam prizivao Prosineckog. Ispalo je da sam pogrijesio.
Sretno Petev
naprijed rejal
Sretno selektore, da nas odvedes na EP i SP
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Mrtve ti ****
- tuzlak1987
- Kontakt:
Omiljeni pjevac Dino Merlin 

Dobro je, ovom smo odma počeli je.bavat mater, ne treba nam sa uveže tri poraza, jel debi protiv Kostarike
Sretno selektore, nadam se da neces gledati nacionalni kljuc i menadzere, odmah ce sve krenut na bolje. 

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Sretno Petev nisi ti kriv sto te izabraše
. Da je bilo tko došao situacija u savezu katastrofa. Koliko me sjećanje sluzi mislim da Petev forsira taktiku zonske odbrane i kontranapad, možda i bolje tako nego forsirat lepršavost s igračima kojih nemamo. Očekujem dosta utakmica s neriješenim ishodom.
Ne moze nama ni Guardiola pomoc dok god gospodje kao sto su Silajdzicka putuje istim avionom s repkom na tekme, ostat cemo zadnje sviralo.
27.10.2020
Ma samo da zna postaviti igrace koje imamo na njihove prirodne pozicije i odmah je realno najbolji Trener u zadnjih 10 godina haha. Svaki do sad je izmisljao toplu vodu i gurao igrace na njima neprirodne pozicije gdje ne mogu da daju svoj maksimumZkaoZenica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:57Sretno Petev nisi ti kriv sto te izabraše. Da je bilo tko došao situacija u savezu katastrofa. Koliko me sjećanje sluzi mislim da Petev forsira taktiku zonske odbrane i kontranapad, možda i bolje tako nego forsirat lepršavost s igračima kojih nemamo. Očekujem dosta utakmica s neriješenim ishodom.
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Hajd da I mi probamo nesto novo, novo, novo...ZkaoZenica je napisao/la: ↑21 jan 2021, 16:57Sretno Petev nisi ti kriv sto te izabraše. Da je bilo tko došao situacija u savezu katastrofa. Koliko me sjećanje sluzi mislim da Petev forsira taktiku zonske odbrane i kontranapad, možda i bolje tako nego forsirat lepršavost s igračima kojih nemamo. Očekujem dosta utakmica s neriješenim ishodom.
Nije los izbor.Mlad trener a ima vec dosta iskustva.
Da. Vidi se da ga ovaj posao zanima. Za razliku od Barbareza.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.