Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Poljska dominacijaDragonReborn je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:42Ima pravde, Ameri nisu uzeli zlatu u miksu. Tek bronza.
Fraser-Pryce ljubomorna na ovu, nije joj pravo nikako sto nije dobila
Dobro čim ima tehničkih aspekata u disciplini sama snaga ne osvaja medlaje.delko je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:44Poljska dominacijaDragonReborn je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:42Ima pravde, Ameri nisu uzeli zlatu u miksu. Tek bronza.Bas je lijepo bilo vidjeti da evropska reprezentacija uzima ispred svih ovih "afrikanaca"
![]()
pored ovoga o prestupu, još jedno pitanje za poznavaoce pravila: zašto nisu pustili devet trkačica u finale kad već ima devet staza a dvije su imale isto vrijeme u polufinalu? zar nije upravo to razlog da se (mislim od rima ‘87) prave stadioni sa devet traka?jestamaji je napisao/la: ↑31 jul 2021, 14:31izvrstan disk. švedi najjači, austrijanac osvaja prvu ikada atletsku (mušku) za austriju, australac svakim bacanjem obarao svoj rekord, nevjerovatna serija, a slovenac nije ni zaslužio ništa
pravo me interesuje da li je moguće na osnovu TV snimka naknadno poništiti hitac … majmunu koji diže zastavicu treba doživotno zabraniti da uđe na stadion, maloumni kreten, prestup se vidio sa triglava
sad čekamo tu stotku!
Pa to je opće poznato da između njih dvije ne vlada ljubav.
Da pobjeda nad dopingom,a Bolt izgubio jedno zlato zato što mu je kolega Carter bio pozitivan.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jul 2021, 19:19Pobjeda sporta nad onim sto se drogiraju![]()
Šta je ovo suspendovan Amerikanac koji je aktuelni svjetski prvak na 100m? Kad ce neke sankcije za njihove sportiste kao za Rusiju?![]()
Ne znamo mi,ne mora značit ništa,možda je kao Sha Carri samo trubio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.