Ma debili. Savez, klubovi, TV kuce...... svi koji su na neki nacin ukljuceni i stopiraju prenose vec godinama, ili ne urade nesto konkretno po tom pitanju.Kevin je napisao/la:neki dan gledam onaj video o Eduardu...ljudi prenose utakmicu rezervi Arsenala i Portsmoutha...jebote..mi nemoremo ni Premier ligu..
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Nema tu puno price...Sami ne mozemo nista kvalitetno odraditi,narod(i)kojim hvala bogu ne pripadam jer sam Bosanac i Hercegovac kad vec Jugosloven vise ne mogu biti,su toliko zadrti i primitivni,prava slika vladajucih struktura!Ko ih bira!!!???Ja-ne,vi-mozda,oni 100%...
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
Moram da se tako izrazim,jedino kad vecini ljudi dodje iz muda sto bi rek'oSefer kod Mate ne do glave,jer je nemamo nego do stomaka,pa fino izadjemo svi i za 1h srusimo vlast,onda mozemo razovarati o naprednijem zivljenju,pa samim tim i boljem fudbalu,kvalitetnim emisijama te prenosima utakmica...Sve ovo je politika i sve nam je ovo spakovano od strane samo šest j......glavurdi!!!Pa j...nas vise ovi sad neg'oni u ratu!!!Eto od mene!!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
- robijas_tesanj
- Kontakt:
potpisujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@tekk je napisao/la:Moram da se tako izrazim,jedino kad vecini ljudi dodje iz muda sto bi rek'oSefer kod Mate ne do glave,jer je nemamo nego do stomaka,pa fino izadjemo svi i za 1h srusimo vlast,onda mozemo razovarati o naprednijem zivljenju,pa samim tim i boljem fudbalu,kvalitetnim emisijama te prenosima utakmica...Sve ovo je politika i sve nam je ovo spakovano od strane samo šest j......glavurdi!!!Pa j...nas vise ovi sad neg'oni u ratu!!!Eto od mene!!!
dok nam je ovakva sitvacija i ovaj silni lopovluk i korupcija nije potrebno da iko od nas gleda bilo koju utakmicu i nije potrebno da ista prenose LIGA JE SMIJESNA
Silno me zanima ko je pametnjaković sto rece:"Ko bi to uopste gled'o?"...Jel moguće da profesionalni novinar federalne/drzavne TV to moze i pomisliti?
liga nam nemoze bit gora.....prenosi bi bar malo doprnjeli na poboljsanju lige, bila bi dosta regularnija liga....

Za tebe u pobjede nove
Ja dacu i zivot svoj,
Nek baklje gore
Zastave viore
SLOBODO ti si sampion!
FUKARE TUZLA
Ja dacu i zivot svoj,
Nek baklje gore
Zastave viore
SLOBODO ti si sampion!
FUKARE TUZLA
- riki rubio
- Kontakt:
ftv je u posljednje vrijeme smiješna. prvo,imaju najlošije komentatore,koji jedva da poznaju i materiju koju obrađuju. oni umrtve utakmicu kad prenose,posebno kemal ahmetović. našu ligu treba prenositi,gledace se ona,samo treba vremena. kad tv crna gora prenosi svoju ligu,gdje timovi igraju na stadionima gdje se kod nas ne igra ni u kantonalnim ligama,naše tv stanice trebaju i moraju prenositi bh ligu jer je to najbolji način popularizacije i možda napredka naseg fudbala. gledaoca će biti.to je sigurno,samo treba vremena.
Pa vise bi se gledala nasa premijer liga nego sve te debilske utakmice koje prenosite.Meni je stvarno zao ovih sa FTV-a,trebalo bi ih poslat na lijecenje....
Kad bi se prenosila nasa liga to bi bio dodatni motiv za igrace da se potrude,to bi dovelo sponzore,sudjenje bi bilo puno bolje...
Kad bi se prenosila nasa liga to bi bio dodatni motiv za igrace da se potrude,to bi dovelo sponzore,sudjenje bi bilo puno bolje...
mogu prenositi englesku 2 ligu a nasu premijer ligu nemogu....ednostavnop F U J 

- RođeniMostar
- Kontakt:
Eto ko nekakva ponuda tih kuća je da se rade prenosi mnogo povoljnije i Munib valjda ovim želi sačuvati mjesto sekretara pa priča o tome ! šta ja znam...
Samo znam da bi kvalitet fudbala bio sigurno veći i ne bi se moglo krasti toliko na očigled cijele nacije !
Samo znam da bi kvalitet fudbala bio sigurno veći i ne bi se moglo krasti toliko na očigled cijele nacije !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
ma dajte ljudi lupate gluposti pa prijenosi premijer lige bili bi toliko smijesni da se moze parodija dobra snimiti pa to je zalosno gledati pa mi na stadionima jedva skupimo 200 gledalaca a kamoli da na tv neko to da prati mislim da ideja za sad je besmislena ko zna mozda u buducnosti kad se popravi kvalitet bh lige pa i bude prijenosa al trenutno je zaista smijesno
- RođeniMostar
- Kontakt:
Kad ne bi subotom bilo njemačke i engleske lige,ljudi bi gledali našu ligu !esso je napisao/la:ma dajte ljudi lupate gluposti pa prijenosi premijer lige bili bi toliko smijesni da se moze parodija dobra snimiti pa to je zalosno gledati pa mi na stadionima jedva skupimo 200 gledalaca a kamoli da na tv neko to da prati mislim da ideja za sad je besmislena ko zna mozda u buducnosti kad se popravi kvalitet bh lige pa i bude prijenosa al trenutno je zaista smijesno

Tako i nedeljom stavi i eto ti gledanosti !
Esso ne pricaj glupostiesso je napisao/la:ma dajte ljudi lupate gluposti pa prijenosi premijer lige bili bi toliko smijesni da se moze parodija dobra snimiti pa to je zalosno gledati pa mi na stadionima jedva skupimo 200 gledalaca a kamoli da na tv neko to da prati mislim da ideja za sad je besmislena ko zna mozda u buducnosti kad se popravi kvalitet bh lige pa i bude prijenosa al trenutno je zaista smijesno
- bistrikboy
- Kontakt:
tv kuce ne trebaju prenositi svaki vikend tekme sumnjam da bi to bilo nesto posebno interesantno za gledaoce,ali s vremena na vrije derbi utakmice prenositi bilo bi pametno i svakako korisno za ligu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sarajevo,Zeljo,Celik,Sloboda,Borac,Siroki,(Velez) i Zrinjski pa svako kolo imamo jedan derbibistrikboy je napisao/la:tv kuce ne trebaju prenositi svaki vikend tekme sumnjam da bi to bilo nesto posebno interesantno za gledaoce,ali s vremena na vrije derbi utakmice prenositi bilo bi pametno i svakako korisno za ligu...
- RođeniMostar
- Kontakt:
Da postoji volja ovih u savezu ova liga bi mogla biti jedna od najpraćenijih u regionu !
U Hrvatskoj i Srbiji postoje samo 3-4 derbija godišnje dok u nas skoro svako kolo bude neki derbi i još kad bi se liga smanjila računaj da bi svako kolo bi derbi,kako u fudbalskom smislu tako i u navijačkom !
I pare zaraditi velike i podići bh.fudbal na nivo više !
U Hrvatskoj i Srbiji postoje samo 3-4 derbija godišnje dok u nas skoro svako kolo bude neki derbi i još kad bi se liga smanjila računaj da bi svako kolo bi derbi,kako u fudbalskom smislu tako i u navijačkom !
I pare zaraditi velike i podići bh.fudbal na nivo više !
sama posjecenost na utakmicama sve govori...
a i sto se tice utakmica, ko bi gledo bih premier ligu ( bez uvrede ikome) npr. travnik - orasje, il laktasi - posulje
dok se na drugom kanalu prenosi hofenhajm - bajer, arsenal - manchester, il vecernji termin barca - real, barca, viljareal, ....
a i sto se tice utakmica, ko bi gledo bih premier ligu ( bez uvrede ikome) npr. travnik - orasje, il laktasi - posulje
dok se na drugom kanalu prenosi hofenhajm - bajer, arsenal - manchester, il vecernji termin barca - real, barca, viljareal, ....
A dagle ovo majstore: Sarajevo-Zeljo,Zrinjski-Velez,Celik-Sarajevo,Zeljo-Sloboda,Borac-Celik,Celik-Sloboda,Zrinjski-Siroki,Velez-Celik, Sarajevo-Zrinjski...defener je napisao/la:sama posjecenost na utakmicama sve govori...
Pa na ovim utakmicama bude po 5 tisuca i vise gledatelja
- RođeniMostar
- Kontakt:
Kako vi ne kontate,raja u BiH voli svoje klubove ali radi loših igara sve ne dolazi na tekme !
Pa '98 ili '99 godine na Koševu Sarajevo-Željo bilo skoro 40 000 ljudi(sjećaju se Manijaci,taj Zubandan) mislim da to dovoljno govori ! vole se klubovi ali prenosima i smanjenjem lige bi se postigao nekakav kvalitet i bilo bi više para pa bi se moglo i dovoditi nešto igrača i eto ti male ali lige za poželjeti ! neće više biti u Sloveniju,Slovačku,Češku ovdje bi igrali jbte !
Pa '98 ili '99 godine na Koševu Sarajevo-Željo bilo skoro 40 000 ljudi(sjećaju se Manijaci,taj Zubandan) mislim da to dovoljno govori ! vole se klubovi ali prenosima i smanjenjem lige bi se postigao nekakav kvalitet i bilo bi više para pa bi se moglo i dovoditi nešto igrača i eto ti male ali lige za poželjeti ! neće više biti u Sloveniju,Slovačku,Češku ovdje bi igrali jbte !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], EastMadness, HyperOS, tutankamon1905, Vanja8 i 27 gostiju.