Realno tada su HZ bile 4-5 mjesto u ex Yu i oni su bili nasa najjaca grupa iz Bih sa probosanskim stavovima
Definitivno pred rat su oni bili najjaci. Mi smo 85-88 bili daleko najjaci, a Manijaci su uvijek bili mjesto iza nas. Lesinari, Robijasi i Fukare su bili nekoliko koraka iza realno prije rata, ali definitivno da su imali jaka izdanja, naprimjer Robijasi u Solinu i Lesinari na domacem terenu protiv velike cetvorke itd...
Bio sam na ovoj tekmi!Mnogo navijaca probosanskih je doslo na ovu tekmu jer su HZ tada bile nasa najjaca Bosanska grupa a igrala se tekma protiv C.Zvezde.Bilo je probosanskih navijaca iz svih dijelova BiH koji su dosli na tekmu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:28Definitivno pred rat su oni bili najjaci. Mi smo 85-88 bili daleko najjaci, a Manijaci su uvijek bili mjesto iza nas. Lesinari, Robijasi i Fukare su bili nekoliko koraka iza realno prije rata, ali definitivno da su imali jaka izdanja, naprimjer Robijasi u Solinu i Lesinari na domacem terenu protiv velike cetvorke itd...
Imali smo bas jako scenu tada![]()
Sjećaš li utakmice, tribina, bilo čega?FRLegioen je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:52Bio sam na ovoj tekmi!Mnogo navijaca probosanskih je doslo na ovu tekmu jer su HZ tada bile nasa najjaca Bosanska grupa a igrala se tekma protiv C.Zvezde.Bilo je probosanskih navijaca iz svih dijelova BiH koji su dosli na tekmu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:28Definitivno pred rat su oni bili najjaci. Mi smo 85-88 bili daleko najjaci, a Manijaci su uvijek bili mjesto iza nas. Lesinari, Robijasi i Fukare su bili nekoliko koraka iza realno prije rata, ali definitivno da su imali jaka izdanja, naprimjer Robijasi u Solinu i Lesinari na domacem terenu protiv velike cetvorke itd...
Delije Sokolac na jugu bio veliki transparent.Tekma koja je zblizila u neku ruku sve probosanske grupe jer smo shvatili da će biti belajaMortemHz je napisao/la: ↑23 nov 2021, 21:21Sjećaš li utakmice, tribina, bilo čega?FRLegioen je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:52Bio sam na ovoj tekmi!Mnogo navijaca probosanskih je doslo na ovu tekmu jer su HZ tada bile nasa najjaca Bosanska grupa a igrala se tekma protiv C.Zvezde.Bilo je probosanskih navijaca iz svih dijelova BiH koji su dosli na tekmu.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑23 nov 2021, 20:28
Definitivno pred rat su oni bili najjaci. Mi smo 85-88 bili daleko najjaci, a Manijaci su uvijek bili mjesto iza nas. Lesinari, Robijasi i Fukare su bili nekoliko koraka iza realno prije rata, ali definitivno da su imali jaka izdanja, naprimjer Robijasi u Solinu i Lesinari na domacem terenu protiv velike cetvorke itd...
Sat dva prije utakmice
poslat cu ti ja, ali prvo ti meni sliku hz iz 1987