Pa da, pisao sam to gore, u tenisu maksimalno 4 igrača iz iste zemlje mogu nastupiti u jednoj kategoriji. Neke teniske velesile poput Španije ili SAD-a imaju po 7-8 igrača u TOP 100.
OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
Re: OI Pariz 2024 - Bosna i Hercegovina
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ima i par tenisera koji ne igraju za reprezentaciju, pa ne mogu ni na OI, poput Dimitrova, ali sve u svemu, kvota će se do 90. mjesta na ATP popuniti bez ikakvih problema.
Nema od Damira zvanično ništa, što je i očekivano.
šta insan napisa i osta živ!
zašto nema Amela Tuke ove godine na OI? Nije ispunio normu, povrede? vidim skoro je nastupao u Italji
BALL DON'T LIE
-
- Kontakt:
neka se premjesti ova tema u olimpijski pdf...
zar i ti sine Ivane!?
Politika garant
Smijesno je da Uzbekistan igra olimpijske i to cak i fudbal, a mi imamo samo par predstavnika u par sportova
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma mi imamo tacno 5 predstavnika ove godine i od tih 5 samo jedno odnosno Lana ima nekakvu sansu da mozda izvuce medalju i to je to....zaista tragicno......
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Pa šta bi s onog Nedžada Husića tekvondoiste?
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šteta Boga mi, pa to nam je mogao biti najveći adut. Meni je generalno tekvondo nepoznat sport ali vidim da je pun iznenađenjaBayern@heart je napisao/la: ↑24 jul 2024, 09:19****/sport/ostali-sportovi/nedzad-husic-ostao-bez-plasmana-na-olimpijske-igre-u-parizu/182404
Izgubio u kvalifikacijama za OI
- invincible1921
- Kontakt:
Za ove sto se razumiju bolje, koliko je realno da lana uzme medalju?
=\_1921_/=
nažalost totalno nerealno. pitanje je da li će i u finale ući.
ako bi se sve zvijezde poklopile da obori državni to bi bilo negdje 4-5 mjesto. za medalju bi ga morala srušiti najmanje za sekundu a to je obzirom na njenu formu ove godine science fiction.
ovogodišnji rezultati su joj izvrsni jer je na takmičenjima na kojima je plivala konkurencija bila ravna nuli, vremena su joj bila debelo ispod njenog nivoa.
za 8 dana sve znamo
ako bi se sve zvijezde poklopile da obori državni to bi bilo negdje 4-5 mjesto. za medalju bi ga morala srušiti najmanje za sekundu a to je obzirom na njenu formu ove godine science fiction.
ovogodišnji rezultati su joj izvrsni jer je na takmičenjima na kojima je plivala konkurencija bila ravna nuli, vremena su joj bila debelo ispod njenog nivoa.
za 8 dana sve znamo
Ja isto ne pratim plivanje, ali sam svjestan konkurencije za Lanu na ovom nivou, posebno Amerika, Kina, Australija, to je sve nadrogirano maltene..Bojim se da prosječan pratitelj Lane na Fejsbuku i prosječan "Bravo naša zlatna ribice" fan nije svjestan debakla koji je očekuje.
Ona treba da ide u Ameriku ako misli bilo kakve sanse za medalju da ima u buducnosti.coelho41 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:32Ja isto ne pratim plivanje, ali sam svjestan konkurencije za Lanu na ovom nivou, posebno Amerika, Kina, Australija, to je sve nadrogirano maltene..Bojim se da prosječan pratitelj Lane na Fejsbuku i prosječan "Bravo naša zlatna ribice" fan nije svjestan debakla koji je očekuje.
Nju i njenog "trenera" odnosno dirktora PK Orka to nesto i ne zanima ! Uvijek je bilo bitno uzeti na stotine hiljada maraka sto i jesu uradili, vjerovatno su prebacili i dva miliona KM nagrada ! Doduse treba dodati da je neko i unistio jednu porodicu Pudar, sve zbog novca ! Ocekujem da je spreman alibi za los rezultat u vidu Laninog oca koji ce biti okrivljen za sve. Pricekajmo par dana....Mogli je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:38Ona treba da ide u Ameriku ako misli bilo kakve sanse za medalju da ima u buducnosti.coelho41 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:32Ja isto ne pratim plivanje, ali sam svjestan konkurencije za Lanu na ovom nivou, posebno Amerika, Kina, Australija, to je sve nadrogirano maltene..Bojim se da prosječan pratitelj Lane na Fejsbuku i prosječan "Bravo naša zlatna ribice" fan nije svjestan debakla koji je očekuje.
Max Allegri
Bas zbog toga ne ocekujem neki vau rezultat, a kamoli medalju. Ako misli da nesto vise postigne na sljedecim OI, ubrzo mora ici u neku drugu drzavu gdje imaju uslovi. Ako bude cekala bazen u Mostaru, docekat ce ga u 50-oj godini.coelho41 je napisao/la: ↑24 jul 2024, 14:32Ja isto ne pratim plivanje, ali sam svjestan konkurencije za Lanu na ovom nivou, posebno Amerika, Kina, Australija, to je sve nadrogirano maltene..Bojim se da prosječan pratitelj Lane na Fejsbuku i prosječan "Bravo naša zlatna ribice" fan nije svjestan debakla koji je očekuje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Ja mislim da ti sportisti kao što su Tuka, Lana, Larisa bolje finansijski prolaze u BiH nego što bi i u jednoj drugoj zemlji svijeta.
Teško bi dobili sponzorstva igdje kao što ih tu dobijaju.
Teško bi dobili sponzorstva igdje kao što ih tu dobijaju.
ne treba biti toliko negativan, pustimo je prvo da odradi svoje pa onda komentarišemo. ovo što ona postiže je ogromno i stvarno samo za hvalospjeve. svi bi mi naravno medalju ali dok ima boljih to nije baš realno.
ona sama mora odlučiti da li joj je bolje otići u ameriku kod nekih od najboljih trenera na svijetu i uz to zaraditi diplomu američkog fakulteta, ili ostati ovdje, sunce tuđeg neba i tako to, što je isto opcija ako joj to donosi dobit i prosperitet
čisto sportski, u srijedu ujutro kvalifikacije, naveče polufinale. pored laninog polufinala i finala na obje stotke slobodno, isplati se uključiti plivanje u srijedu naveče
ona sama mora odlučiti da li joj je bolje otići u ameriku kod nekih od najboljih trenera na svijetu i uz to zaraditi diplomu američkog fakulteta, ili ostati ovdje, sunce tuđeg neba i tako to, što je isto opcija ako joj to donosi dobit i prosperitet
čisto sportski, u srijedu ujutro kvalifikacije, naveče polufinale. pored laninog polufinala i finala na obje stotke slobodno, isplati se uključiti plivanje u srijedu naveče
Nece ona nidje, niti se ona pita za bilo sta oko svoje karijere a slobodno se moze reci i zivota.jestamaji je napisao/la: ↑25 jul 2024, 07:27ne treba biti toliko negativan, pustimo je prvo da odradi svoje pa onda komentarišemo. ovo što ona postiže je ogromno i stvarno samo za hvalospjeve. svi bi mi naravno medalju ali dok ima boljih to nije baš realno.
Pa neko je unustio porodicu Pudar ?! zbog novca i interesa ?
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.