FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

gavra
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la gavra » 02 feb 2009, 14:39

Jao pa ovaj stadion bi imao tribinu za gostujuce navijace, zar to nije prednost?
Meni je drago da se planiraju izgradnje ovakvih velelijepih stadiona sirom
BiH,Banja Luka,Travnik,Tuzla,rekonstrukcija koseva i bilinog polja,grbavice.
Neka se samo izgrade makar ih gledali i na 60min to bi bila velika inekcija za
nasu potonulu infrastrukturu,ne mogu da shvatim ljude koji ovo osporavaju.
Svaka cast, ja ne shvatam ljude koji su pakosni sto se u Banja Luci pravi stadion pa zar nije ljepse igrati na stadionu ili ovo:
http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... fullsize=1

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 02 feb 2009, 16:46

Rs bi trebala ulagati u fk borac i ucinit ga najboljim brendom nesto na sto bi se trebali ponositi svi u BiH a cini mi se da su i na dobrom putu ka tome!Momcad nije losa nema problema s opstankom stadion se gradi jbg ne moze sve preko noci treba imati plan 5god pa 5godina...sve najbolje Borcu!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 18 feb 2009, 19:55

partizanov sin je napisao/la:Pa sta i ako budemo dovodili a dovodicemo,bar ce biti jaca od ove BIH!!!
Bash bi volio vidjeti kako bi Reprezentacija Rs prosla protiv Reprezentacije BiH ali ako iz Bih Srbi naravno igraju za RS!!!

Je li to reprezentacija srba BiH ili reprezentacija RS-a. Ako je RS-a gdje bi Muslimovic igrao. Momak rodjen u BL i poceo karijeru u Borcu. Fakat si nazadan

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 feb 2009, 23:17

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

RođeniMostar
Kontakt:

Post Postao/la RođeniMostar » 19 feb 2009, 14:30

Momci kontaju fazon !
...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...

situacija
Kontakt:

Post Postao/la situacija » 22 feb 2009, 10:29

Jeli se zna u koliko sati igraju Borac BL - HŠK Zrinjski Mostar ?

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 22 feb 2009, 11:00

Trebalo bi u 15h, ali ne znam da li su mjenjali raspored ali kakvo je vrijeme u Bl ne bi me cudilo da odgode, jutros opet zapadao snijeg :(

situacija
Kontakt:

Post Postao/la situacija » 22 feb 2009, 12:26

Savez je poslao dopis svim klubovima da moraju imati očišćene terene za iducu subotu, pa prema tome nema odgadjanja susreta.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 22 feb 2009, 17:32

Evo jedan grfit od lesinara,mislio sam ga postaviti i ranije ali nekako sam zaboravio pa evo sad...Dug je oko 125 metara

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 feb 2009, 17:49

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.

Josip321
Kontakt:

Post Postao/la Josip321 » 22 feb 2009, 20:54

Kod nas ovdje pravo se zagrijava za utakmicu sa Borcem 28. ovoga mjeseca.

A kakva je kod vas inače situacija? I kakvo je zanimanje za ovu sada utakmicu protiv Zrinjskog?
Momče Hercegovče

gojko
Kontakt:

Post Postao/la gojko » 24 feb 2009, 13:26

dodjite pa cete vidjeti kako je zanimanje za utakmicu i sa nase strane., :lol:

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 01 mar 2009, 17:38

Sta vam bi???????????......... :lol:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

High

Post Postao/la High » 01 mar 2009, 19:18

Postovi koji nemaju veze sa temom su obrisani.Tema je FK Borac,a o kvotama mozete pisati u temi ''Kladionica''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 19 apr 2009, 23:12

Mirza_Hordas je napisao/la:Banja Luka uskoro dobija moderan stadion vrijedan 50 milijuna eura

http://www.****/content/view/24641/155/

http://www.sarajevo-x.com/clanak/090121018
samo mi zao sto bh repka nikad nece igrat na njem
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 19 apr 2009, 23:48

Fakat ovi iz B.Luke imaju originalan naziv, pravi su "lesinari"... U potpunosti su iskoprali Slaninare iz N.Sada!!!
Naviajnje nije lose, a i ideja o stadionu je za svaku pohvalu.

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 25 apr 2009, 21:13

http://www.glassrpske.com/vijest/13/spo ... staru.html
Fudbaleri Borca fizički napadnuti u Mostaru
Datum: 23.04.2009 21:00
Autor: Slavko Basara

BANjA LUKA - Fudbaleri Borca poraženi su u Mostaru od Veleža (0:2), ali ono što se dešavalo poslije utakmice nije bilo u duhu fer-pleja niti je priličilo sudaru dva stara rivala još iz jugoslovenskog vremena.

U finišu utakmice navijači "rođenih", ali i pojedini članovi uprave bili su agresivni prema službenim predstavnicima banjolučkog premijerligaša i fudbalerima.

Najdeblji kraj izvukao je direktor Borca Damir Špica koji je pokušao da zaštiti Nikolu Kolarova od mase koja se otrgla kontroli.

- Mislili smo da imamo prijatelje u Mostaru, ali smo se grdno prevarili. Borac za 90 minuta igre nije napravio nijedan grublji prekršaj, a spasavali smo glavu kako smo znali u umjeli. Da smo kojim slučajem izvukli bod, ili pobijedili, ne bismo se vratili živi iz Mostara. O fizičkom napadu neću ni da govorim, ali psovke i uvrede koje su iznesene na naš račun, su za svaku osudu. Velež kao i svaki drugi klub iz Banje Luke otišao je bez ijedne pogrdne riječi, ugošćen kao najveći sportski prijatelj i tako će i dalje biti, bez obzira na ovaj incident - istakao je Špica.

Sve je "zakuvao" zvanični predstavnik Veleža Samir Ćemalović, poznatiji pod nadimkom "Pika", koji je i član Izvršnog odbora FS BiH.

Defanzivac Borca Bojan Puzigaća pokušao je da objasni kako je to igrati u Vrapčićima:

- Kada sam želio da vratim jednu loptu u igru, prišao mi je jedan čovjek obučen u Veležovu uniformu i bez ikakvog razloga pljunuo me u lice. Ostao sam zatečen, jer sam tražio samo da vratim loptu u igru. Kasnije sam saznao da se radi o ekonomu domaće ekipe.

U finišu utakmice Žarko Bakić, bivši prvotimac BSK-a, je udario Nikolu Kolarova, a poslije utakmice mu se izvinjavao. Sudija Vladimir Dominković je obojici pokazao put u svlačionicu.

Kormilar Borca Vlado Jagodić razočaran je zalaganjem svojih izabranika.

- Totalno smo podbacili i očito je da fudbaleri Borca pružaju mnogo bolje partije na Gradskom stadionu, nego kada igraju na strani. Domaći igrači su potpuno "napaljeni" ušli u meč, pomagao im je i snažan vjetar, ali to ne može biti opravdanje za moje fudbalere, koji su tek počeli da igraju kada je Velež vodio sa 1:0.
Velež nema uslove

Novak Damjanović, predsjednik Komisije za bezbjednost FS BiH je bio na meču u Mostaru:

- Velež je po ko zna koji put pokazao da nema uslova za odigravanje prvenstvenih utakmica. Tribina koja je nadograđena iznad svlačionica, a gdje se puštaju navijači, je tempirana bomba za službena lica i gostujuće ekipe. Nema zaštitnu ogradu, a kada se tome još doda da agencija za obezbjeđenje ne radi svoj posao kakao treba, onda je to za svaku osudu. Moramo javno da prozovemo komisiju za licenciranje stadiona na osnovu kojih razloga je dala dozvolu za odigravanje utakmica Veležu.
I ko se nad'o ale...

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 29 apr 2009, 22:43

Kako stvari stoje Borac ima sanse da izbori plasman u Evropu. Ove godine prve 4 ekipe idu u Evropu s tim da Zrinjski i Slavija vec igraju finale kupa. Borac ima dobar raspored do kraja i ako ne zabrljaju kljucnu utakmicu sa Slavijom otvorena su mu vrata UEFA-e.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 11 maj 2009, 10:06

Sve pohvale za naše momke i igre koje pružaju ovog proljeća. Hoću da kažem da neće biti katastrofa ako se ne plasiramo u Euro kup. mislim da ćemo sledeće godine u kvalifikacije za LIGU ŠAMPIONA, a optimizam je baš zbog toga kako momci igraju i zbog nade u još neka pojačanja pa zbog toga uopšte ne vidim ekipu koja će nam se moći suprotstaviti, a da smo imali samo malo sreće ovog proljeća ko zna gdje bi nam bio kraj(mislim na zrinjski i sarajevo)
SAMO BORAC!!!!!!!!!
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 28 maj 2009, 12:18

Izjava direktora FK BORAC za dnevni list "FOKUS"
Novinar D.Adžić

Direktor FK BORAC, Damir Špica, potvrdio je da će BORAC za sledeću sezonu sklopiti moćan tim, najjači na ovim prostorima.
"Igrači idu na zaslužen odmor, a mi iz klupske administracije radićemo danonoćno na stvaranju onoga što svi želimo, Borca koji će biti strah i trepet, ali samo na zelenom terenu. U pregovorima smo s nekoliko igrača, ali težište cijele priče jeste vlastiti kadar. Za manje od godinu dana ispravne klupske politike izbacili smo dva reprezentativca(STOJAN VRANJEŠ, SAŠA KAJKUT) te jednog mladog (NEMANJA BILBIJA), a napravili smo i transfer još jednog reprezentativca u Crvenu Zvezdu (OGNJEN VRANJEŠ). Pustite nas da radimo i uskoro ćete vidjeti prave rezultate."
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.