Kada smo ih mi bili naceli

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Ne sporim,odigrali su top kvalifikacije,samo kazem da na papiru nisu jaci,ali timski igraju odlicnu kosarku.Francuzi ce se morati fizicki nametnuti,jer oni drugacije ne mogu dobiti,danas protiv Canade nisu mogli.Amirutah1988 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 17:09Latvijci igraju timski,kod njih skoro svaka utakmica 5-6 igrača je dvocifreno.
Ako ovakva Francuska bude kao danas,izgubit ce i od Latvije
U toj utakmici ključno ce biti kako ce se postaviti latvijci,prvenstveno mislim na odbranu.L-Train je napisao/la: ↑25 avg 2023, 17:12Ne sporim,odigrali su top kvalifikacije,samo kazem da na papiru nisu jaci,ali timski igraju odlicnu kosarku.Francuzi ce se morati fizicki nametnuti,jer oni drugacije ne mogu dobiti,danas protiv Canade nisu mogli.Amirutah1988 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 17:09Latvijci igraju timski,kod njih skoro svaka utakmica 5-6 igrača je dvocifreno.
Ako ovakva Francuska bude kao danas,izgubit ce i od Latvije
Velika im je sreca pa im je u grupi slabašni Libanon.
Nemamo ni mi, pa nas niko nije nabusio 30 razlike
Ne može se na osnovu utakmice Njemačke protiv slabog Japana dati prognoza da mogu stici do kraja.scholsey je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:09Falilo je Francuzima danas svašta-nešto.. trica i ofanzivni skokovi prije svega. Za svoje standarde su se obrukali, definitivno. Sumnjam da mogu biti gori.
Mada je bilo dosta toga i do SGA i Kanade. Oni i Švabe bi trebali barem do četvrtfinala (doduše Švabe puno lakše).
U Grupi A bi moglo biti interesantno. Italija mi bez obzira na pobjedu ne djeluje ništa specijalno (trica samo 16% danas). Ako ne poprave igru i polude Towns ili Clarkson može biti svašta.
Ne govorim samo na osnovu Japana. Gledao sam ih i na pripremnim (protiv Amerike su bili više nego dobri), imaju stvarno solidnu ekipu.. A i križaju se sa grupom Slovenija, Kape Verde, Gruzija.. ako dobiju Australiju, haman su već u četvrtfinalu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:21Ne može se na osnovu utakmice Njemačke protiv slabog Japana dati prognoza da mogu stici do kraja.scholsey je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:09Falilo je Francuzima danas svašta-nešto.. trica i ofanzivni skokovi prije svega. Za svoje standarde su se obrukali, definitivno. Sumnjam da mogu biti gori.
Mada je bilo dosta toga i do SGA i Kanade. Oni i Švabe bi trebali barem do četvrtfinala (doduše Švabe puno lakše).
U Grupi A bi moglo biti interesantno. Italija mi bez obzira na pobjedu ne djeluje ništa specijalno (trica samo 16% danas). Ako ne poprave igru i polude Towns ili Clarkson može biti svašta.
Italija je nezasluženo pobjedila,Angola je sasvim respektabilno prikazala da se i na Afričkom kontinentu zna igrati košarka.
Lično volio bih da par zemalja iz Afrike ubuduce mnogo više znače na SP-ma.
Clarkson nece poluditi i popraviti igru jer on je jednostavno otpad od igrača-nepopravljiv je
Bez problema uzimaju Svabe obe tekme .Amirutah1988 je napisao/la: ↑25 avg 2023, 18:50Gruzija i Slovenija nije povoljna za Njemačku,ja u njih puno ne vjerujem.
Ako im Wagner u bilo kojoj utakmici od ove dvije zakaže,izgubit ce.
Olako si zaboravio da je u ovoj grupi Finska i Australija.
Finska nece ponoviti "slabu igru" dvaput to je sigurno.
Ja mislim da ce Svabi biti treci u ovoj grupi![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.