SportSport.ba - Termin u fudbalu

scorpion
Kontakt:

Re: SportSport.ba - Termin u fudbalu

Post Postao/la scorpion » 07 nov 2009, 12:58

1. scorpion
2. LFC-LAVOV
3. MontO (iako izgleda nije iz Sarajeva)
4.miky_hz
5.adnan24
6. 19TM87
7. Tropik
8. eliminator
9. High
10. Alan Kardec
11. nevjernik
12. forza
13. nidjo_barca
14. 123456
15. benio
16. kenoo
17.urban corps
18. Ovdje ide jedan moj koji nema pristup ovom forumu,ali et ja ga računam ako nemate ništa protiv 8-)

Sad za sad,kao što vidite još dvojica, s tim da sa ovim MontO nisam siguran,pa ćemo se morati čuti da li on može svaki termin da bude tu.
Oko lokacije i sale odigravanja,dogovoriti ćemo se nakon što popunimo roster i nakon što mi svi zaninteresovani potvrde učešće.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 nov 2009, 13:11

Podrinje je napisao/la:računajte i na mene
odakle si ti?? Pitam te to na osnovu nicka,pa zato??
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 07 nov 2009, 13:22

Podrinje je napisao/la:
scorpion je napisao/la:
Podrinje je napisao/la:računajte i na mene
odakle si ti?? Pitam te to na osnovu nicka,pa zato??
ilijas bio sam prije MT87TM al sam banovan
aha...ok pisemo i tebe...znači još jedan ili 2 za onaj početni roster,a sve preko ne škodi...

P.S. Ovo se znači sad za sad odnosi na Sarajevo,ali svakako da ako i iz ostalih gradova mogu ovo da organizuju,pa da se kao što je već jedan momak predložio,recimo pobjednici ili 2 najbolje ekipe iz svakog grada sastanu na nekom završenom turniru.
Zadnja izmjena: scorpion, dana/u 07 nov 2009, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 08 nov 2009, 00:06

Imal jos jedan doborovoljac 8-)

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 08 nov 2009, 11:17

scorpion je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:
scorpion je napisao/la:1. scorpion
2. LFC-LAVOV
3. MontO (iako izgleda nije iz Sarajeva)
4.miky_hz
5.adnan24
6. 19TM87
7. Tropik
8. eliminator
9. High
10. Alan Kardec

Idemo još 10 ljudi,da to zavrsimo...

A kako si ti to isplanirao...sto 20 ljudi?
e ovako,ja sam to zamislio da budu 4 ekipe sa po 5 igrača(4+1)...taj broj sam stavio zbog nekog otpimalnog vremena,a i nisam znao da će biti neko veliko interesovanje,ali vidim da ima...ako se još moggu skupiti neke 2 ekipe,zašto da ne...
Po meni je bolje da u ekipu bude vise igraca.Zasto?Pa jednostavno moze se desiti da neko nemoze taj dan doci(evo ja konkretno necu biti u Sarajevu od Utorka do Ponedeljka) a onda neznam koliko je ko u formi od nas forumasa ali siguran sam da vecina nas nemoze izdrzati cijelu utakmicu da igra bez zamjena.Eto samo da i o tome malo povedete racuna.Inace ako se ovo odradi bilo bi extra.Samo naprijed.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 nov 2009, 15:42

123456 je napisao/la:
Po meni je bolje da u ekipu bude vise igraca.Zasto?Pa jednostavno moze se desiti da neko nemoze taj dan doci(evo ja konkretno necu biti u Sarajevu od Utorka do Ponedeljka) a onda neznam koliko je ko u formi od nas forumasa ali siguran sam da vecina nas nemoze izdrzati cijelu utakmicu da igra bez zamjena.Eto samo da i o tome malo povedete racuna.Inace ako se ovo odradi bilo bi extra.Samo naprijed.

Nije lose da ima zamjena ako neko ne moze...ali vjerujem da vecina moze igrati cijeli termin i niko ne zeli doci na termin pa onda da s nekim dijeli minutazu ;)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 nov 2009, 16:01

Ne znam bih li mogao svaki termin da se pojavim tu, ipak to nije na Tekiji :? , nema se toliko sredstava :) Ali bih dosao bar dva-tri puta mjesecno, ukoliko je sedmicni termin. Odgovaralo bi mi subota vecer ili nedjelja po danu :D Ako od toga nema nista, pozivam ovu nasu raju iz Mostara da mi organizujemo termin, pa da se pokacimo sa vama u neka doba, hoho..

Ima li vas, rajo iz Mostara i okolice? Lucarelli?
Support Velez, It's logical! ★

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 08 nov 2009, 16:09

Moj je prijedlog da termin bude jednom u 15 dana,zbog obaveza itd...e sada,tvoja ideja za Mostar nije loša,da se vi organizujete,isto kao i Zenice,Tuzla,srednja Bosna itd...i onda na kraju napravimo jedan veliki završni turnir...ajde još jednog čovjeka pa da možemo početi naredne sedmice,recimo u nedjelju.

Lucarelli
Kontakt:

Post Postao/la Lucarelli » 08 nov 2009, 16:22

Mont0 je napisao/la:Ne znam bih li mogao svaki termin da se pojavim tu, ipak to nije na Tekiji :? , nema se toliko sredstava :) Ali bih dosao bar dva-tri puta mjesecno, ukoliko je sedmicni termin. Odgovaralo bi mi subota vecer ili nedjelja po danu :D Ako od toga nema nista, pozivam ovu nasu raju iz Mostara da mi organizujemo termin, pa da se pokacimo sa vama u neka doba, hoho..

Ima li vas, rajo iz Mostara i okolice? Lucarelli?
Mislim da nas nema dovoljno.
Lijevo !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 nov 2009, 16:23

A gdje ste kontali igrati,u sali,ili u ovim balonima :mrgreen: :?:

Kod bobana npr :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 nov 2009, 16:57

Moze li se Grbavica iznajmiti :mrgreen:

Amaranti :P Ima nas dovoljno, i previse, samo ne znam kolika je zainteresovanost raje, moze nas se deset skupiti, taman kad bi sve gorilo :(

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 08 nov 2009, 18:35

miky_hz je napisao/la:A gdje ste kontali igrati,u sali,ili u ovim balonima :mrgreen: :?:

Kod bobana npr :mrgreen:
gdje nam bude isplativije :mrgreen:

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 08 nov 2009, 21:00

ovo kako je krenulo mocemo se dogovoriti i na velike golove da igramo -na kosevu ili grbavici :D ...nakon koje partije malog kada se uigramo
:D
racunajte i na mene
Ajvatar

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 08 nov 2009, 23:32

katalinski je napisao/la:ovo kako je krenulo mocemo se dogovoriti i na velike golove da igramo -na kosevu ili grbavici :D ...nakon koje partije malog kada se uigramo
:D
racunajte i na mene
znaci ti si taj 20-i...
e ovako, u narednim danima će svi zainteresovani dobiti pp poruku gdje ćemo se dogovoriti oko detalja,dok sada tema ostaje za nove prijave,za prijedloge gdje bi mogli igrati(ako imate prijedloga), kao i oko termina.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 nov 2009, 23:38

Hajmo Tuzlaci. Ima li nas gdje????? Mogli bi se i mi skupiti......
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 08 nov 2009, 23:39

Mont0 je napisao/la:Moze li se Grbavica iznajmiti :mrgreen:

Amaranti :P Ima nas dovoljno, i previse, samo ne znam kolika je zainteresovanost raje, moze nas se deset skupiti, taman kad bi sve gorilo :(
I ja sam za to u Mostaru :D...ako treba mogao bih ja pokusati naci termin u sjevernom logoru (zivim blizu sale :) )...moglo bi nas se skupiti desetak
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 09 nov 2009, 01:08

Eto meni je lično svejedno. Kada budete nekad u Mostaru ovo htjeli organizirati tu sam vam na raspolaganju. ;)
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 09 nov 2009, 03:40

Eto bolan, 4 vec iz Mostara, dok si rekao cipi ripi..jos sest i dvije ekipe, dosta, malo cemo igrati, malo odmarati, malo ovo malo ono i cao..Mada je i meni, eto, svejedno na kraju :D

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 09 nov 2009, 09:17

Za termin u Sarajevu računajte i na mene :D :D
SAMO ŽELJO

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 09 nov 2009, 13:36

ja se javljam za termin u mostaru :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.