Ja klosara ybt
Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Luksemburg-BiH/BiH-Slovačka (16.novembar/19.novembar)
Ako ne bude Dzeke ovo je 0/6 ko kuca.
Al ne kontam koja je logika uigravat ekipu za baraz bez kljucnog igraca te ekipe.
Al ne kontam koja je logika uigravat ekipu za baraz bez kljucnog igraca te ekipe.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 01 nov 2023, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Taverna ne radi u novembru?"Reprezentacija me umara. Udaljili smo se od cilja s našom trenutnom situacijom u grupi. Trenutno gledamo samo ka baražu. Razgovarao sam sa selektorom, možda neću igrati utakmice kvalifikacija za EP u novembru. To me ozbiljno umara", prenio je Baljić Džekine riječi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Od svega mi je najjače ovo:

prenio je Baljić Džekine riječi.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Da je da jedno okupljanje prodje bez cirkusa, nevezano za rezultat, dozivio bih to ko plasman 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ako ne dodje vidjecemo ga na nekom laganom odmoru, bio je u Sarajevu dosta ove godine na odmoru zahvaljujuci repki.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 17:39Taverna ne radi u novembru?"Reprezentacija me umara. Udaljili smo se od cilja s našom trenutnom situacijom u grupi. Trenutno gledamo samo ka baražu. Razgovarao sam sa selektorom, možda neću igrati utakmice kvalifikacija za EP u novembru. To me ozbiljno umara", prenio je Baljić Džekine riječi.

Kad je Hamula zarola ima da se zijane stoperi Slovacke.
15.10.2013.
Hamulu uigravat za prvog spica repke. Kakvi Tabakovici i ova buranija.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
On ako uopste dobije poziv nek se udara nogom u guzicu od sreće.
Evo za 10 dana će biti tacno godinu otkako nije zabio gol u sluzbenoj utakmici
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ja sam odusto od njega definitivno, a kako sam euforican bio kad je u Poljskoj zabijao, posebno onaj gol gdje je sa svoje polovice krenuo s loptom. Meni je to bilo brutalno, steta od u k jos jedna sezona

Na kupi kartu moguce kupiti ulaznice za Jug i cijeli zapad, zar nije bila neka suspenzija ?
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
-
- Kontakt:
Vakat je da se on polako oprosti od repke, postao je daleko od kljucnog igraca, mi kljucnog igraca u sustini trenutno i nemamo. To je nekad bio Džeko, nekad davno prije.
NS/FS BiH ovim putem obavještava javnost da će u skladu sa odlukama Disciplinskog tijela UEFA sprovesti zabranu prodaje ulaznica svojim navijačima za narednu gostujuću utakmicu u okviru kvalifikacija za EURO 2024. godine.
Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine neće vršiti prodaju ulaznica navijačima reprezentacije Bosne i Hercegovine za prvu narednu gostujuću utakmicu UEFA takmičenja. Zabrana prodaje ulaznica se odnosi na sljedeću kvalifikacionu utakmicu koju „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine igra kao gost protiv reprezentacije Luksemburga u okviru kvalifikacija za EURO na dan 16.11.2023. godine.
Takođe, Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine će zatvoriti dio tribine na narednoj domaćoj utakmici u kapacitetu od 3000 mjesta.
Dio tribina će biti zatvoren na utakmici koju „A“ reprezentacija Bosne i Hercegovine igra kao domaćin protiv „A“ reprezentacije Slovačke u Zenici (stadion „Bilino polje“) na dan 19.11.2023. godine. Tribine na ovom stadionu će biti djelimično zatvorene, i to tri sektora na tribini „Jug“ (pravac prema tribini „Zapadu“) i dva sektora na tribini „Zapad“ (pravac prema tribini „Jug“), što ukupno iznosi 3.198 sjedišta.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Izasao je spisak.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ipak bez Mujakica i Zolotica
Sehic otpo i Menalo koliko vidim
Tabakovic i Hankic novi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nodi sikira te puno Željeznicar pa ti i na vid udarilo

Mujakic je na spisku zadnji odbrambeni na spisku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jel ovo hidajet hankić iz slučajeva x
Samo paziti da mu ko šamar ne opali
Samo paziti da mu ko šamar ne opali

Zolotić je zaslužio poziv više nego ojebine Mujakić i Gojković. Garantujem da ti garibi ne mogu odigrati partiju kao Nermin što je odigrao protiv Benfike nedavno.
Selektor naginje panjevima iz Rusije i Turske nažalost.
Selektor naginje panjevima iz Rusije i Turske nažalost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.