Razočarao protiv Slovenije. Očekivao sam da pravi razliku kao Bašić kad ono ništa.
Ima visinu, snagu, igra s obije noge, sad ce mu 20 godina...ali nema ga jos nigdje na mapi.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bili smo strasno poletni protiv njih, mislili smo eto ga, kad ono spustanje protiv Slovaka.
Finska se raspada. Nikad gori nisu bili. Pukki je rekreativac trenutno, ali džaba kad smo mi gori
Igramo s Finskom prvu vjerovatno u Zenici, a onda protiv pobjednika Izrael-Ukrajina/Island, kako stoje stvari za sad
AndreWilliams je napisao/la: ↑17 okt 2023, 16:09Selektor koji se drzne da napravi radikalne rezove će biti uspješan, a to podrazumjeva rušenje hijerarhije oko koje se sve vrti.
Hvala.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 okt 2023, 19:59Igramo s Finskom prvu vjerovatno u Zenici, a onda protiv pobjednika Izrael-Ukrajina/Island, kako stoje stvari za sad
Mislim da ste uboli u srz.harden je napisao/la: ↑17 okt 2023, 20:01AndreWilliams je napisao/la: ↑17 okt 2023, 16:09Selektor koji se drzne da napravi radikalne rezove će biti uspješan, a to podrazumjeva rušenje hijerarhije oko koje se sve vrti.![]()
Vasilj na gol, pozivati i osigurati sve mladje iz U21, Pjanica ili ne zvati nikako ili neka igra zadnjih 15-20min kad nam treba neko ko zna stati na loptu, ali nema smisla da nam on igra ko da je jos uvijek na vrhuncu.
Dzeko je nuzno zlo koje nam jos treba u prvih 11, kakav god da je nemamo aposlutno nikakve zamjene. I to je jos ovih par utakmica i baraz + eventualno EP.
Ukrajina mora pobijediti Italiju u posljednjem kolu. Nije nemoguće, a nama bi baš leglo.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.