Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
Neutral je napisao/la:Lahko je to skinuti sa interneta, mislim da to ne valja, a i ovako ima neka nagrada. Pobjednici ove lige mogu biti u potpunosti zadovoljni. Ko to još ovih dana daje nešto besplatno. Ovaj portal se makar trudi da postigne nešto, ustvari već je postigao, i bravo za njih.
admin je napisao/la:sezona je uspješno okončana. čestitam pobjednicima, a svim učesnicima želim mnogo sreće u narednoj sezoni.
http://sportsport.ba/ostalop-33920.htm
Stvarno svaka čast što ste ovaj tekst u vezi sažetka sezone, koja je moja malenkost pisala123456 je napisao/la:admin je napisao/la:sezona je uspješno okončana. čestitam pobjednicima, a svim učesnicima želim mnogo sreće u narednoj sezoni.
http://sportsport.ba/ostalop-33920.htm
Svaka cast portalu na izvrsenome obecanju i dodjeli nagrade za pobjednike.Samim ovim cinom portal je dao novu dimenziju nasoj ligi.Od naredne sezone broj klubova je najveci do sada(30) podjeljeni u tri lige.Moja malenkost ce se potruditi da sve u vezi lige bude fer i korektno da najbolji pobjede i sto je najvaznije da se lijepo zabavimo.Novim klubovima i igracima zelimo puno srece u takmicenju.I naravno neka bolji pobjedi.Sretno.
evo ga sada "slucaj BIHfan", ponistava se prvenstvoBIHfan je napisao/la:Zar su nagrade podijeljene???? Ja nista nisam dobio niti sam dobio ikakav poziv.
BIHfan je napisao/la:Zar su nagrade podijeljene???? Ja nista nisam dobio niti sam dobio ikakav poziv.
OK...ma nije problem nagrada,nemoram je ni dobiti,neg da negovore neistinu dzaba da su dali nagradu...123456 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Zar su nagrade podijeljene???? Ja nista nisam dobio niti sam dobio ikakav poziv.
Tebi ce postom biti uruceno.Cekaj postara.Ovo za ove Sarajlijice bilo licno urucenje.I javi kad stigne
Evo ja druze nista nisam dobio, a duzni su mi dvije nagrade.Samo F.K.S !! je napisao/la:I sta bi jeste dobili nagrade ?
Nagrada neeeeeeejma a kad ce ih biti neznamooooooooNimla_RZ je napisao/la:Jesul' nagrade promijenjene ili? Vidim zadnji post u augustu prošle godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.