On-topic, mnogo lakše nego očekivano protiv Briješća, samo da mi doktor da zeleno svjetlo pa da budem tu protiv Zrinjskog

Javljam kad saznam
Nasao sam se na klipuCernica22 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 23:12
Malo uvertire. Uh kako je ovo jako bilo kad se sjetim.
Tad je rukomet bas pracen bio nevezano za RA bas je dosta ljudi dolazilo, a i tad smo jaku ekipi imali ko beton, ko je tad pratio sjetit ce se. Na turniru prekid Bosna protiv medjugoraca eh kako je grmilo. Ubio se Sjeverni za navijanja.Direktorcic je napisao/la: ↑19 mar 2024, 23:22Nasao sam se na klipu![]()
Kazu da je ovdje bilo vise ljudi nego na bajram namazu sto bude![]()
Ostalo je vani masa ljudi,tesko da ce se ovo ikad ponoviti, a bio bojkot fudbala tada
Tad sam bas isao i pratio,kud svi tu i mali mujo. Sjecam se dobre ekipe tada igraca odlicnih,nije se dalo tada uci u premijerkuCernica22 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 23:47Tad je rukomet bas pracen bio nevezano za RA bas je dosta ljudi dolazilo, a i tad smo jaku ekipi imali ko beton, ko je tad pratio sjetit ce se. Na turniru prekid Bosna protiv medjugoraca eh kako je grmilo. Ubio se Sjeverni za navijanja.Direktorcic je napisao/la: ↑19 mar 2024, 23:22Nasao sam se na klipu![]()
Ostalo je vani masa ljudi,tesko da ce se ovo ikad ponoviti, a bio bojkot fudbala tada
Tad nam niko ništa nije mogao u sjevernom, ali smo nazalost previše kiksali na gostovanjimaDirektorcic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 00:04Tad sam bas isao i pratio,kud svi tu i mali mujo. Sjecam se dobre ekipe tada igraca odlicnih,nije se dalo tada uci u premijerkuCernica22 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 23:47Tad je rukomet bas pracen bio nevezano za RA bas je dosta ljudi dolazilo, a i tad smo jaku ekipi imali ko beton, ko je tad pratio sjetit ce se. Na turniru prekid Bosna protiv medjugoraca eh kako je grmilo. Ubio se Sjeverni za navijanja.Direktorcic je napisao/la: ↑19 mar 2024, 23:22
Nasao sam se na klipu![]()
Kakav seksi termin, idemo napunit dvoranu
Perfekcija
Nadam se da i FK moze uputiti preko stranice neki pozivkao sto je RK radio vec nekoliko puta.isto bi na mjestu RK pozvao upravu kluba FK i mozda seniorsku ekipu na celu sa strucnim stabom da u trenerkama pruze podrsku.Nekako bi bas to lijepo bilo ako nista da se tako medjusobno podrzavajuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:24Perfekcija![]()
Nismo odavno do zadnjeg mjesta napunili dvoranu, vakat je
100%Direktorcic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:30Nadam se da i FK moze uputiti preko stranice neki pozivkao sto je RK radio vec nekoliko puta.isto bi na mjestu RK pozvao upravu kluba FK i mozda seniorsku ekipu na celu sa strucnim stabom da u trenerkama pruze podrsku.Nekako bi bas to lijepo bilo ako nista da se tako medjusobno podrzavajuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:24Perfekcija![]()
Nismo odavno do zadnjeg mjesta napunili dvoranu, vakat je
Ja ovih par utakmica sto sam isao tamo sam uzimao u dvorani, prije se moglo i u nekim kaficima na bulevaru i fejicevoj,ali ne objavljuju vise da moze.poznavajuci nas i kako se ponasamo prema drugim sportovima,mislim da ih nece falitnekazivimostarr je napisao/la: ↑20 mar 2024, 12:56Jel se mogu karte za derbi uzet u subotu u dvorani?
Nije se po gradu ovoliko pričalo o jednoj rukometnoj utakmicu od onog derbija prije 14 godina…
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.