Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Je li ovo dokaz da je nas
dobro zastave,ali jarcevi zagonetni
Esmir poručuje da će od septembra igrati za reprezentaciju BiH i FC Köln?!
Pa ovaj novi album Jale i Bube se zove GOAT SEASON, eto odakle jarčevi. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Köln nesmije kupiti igrace do 2025 godine, imaju kaznu od Fife zbog ne legalnog transfera mladog Slovenca iz 2021 godine.
Novih 90 min u pobjedi protiv Atlante od 2 1 jutros. Sa subote na nedelju opet igraju. Bitno je da je standardan, takodjer dosta problema sa povredama u ekipi sto mu olaksava da igra svaku u 1. Postavi. Chancalay je zavrsio sezonu zbog povrede a on mu je direktna konkurencija i 1 od boljih igraca ekipe
-
- Kontakt:
pa znaci jos nije sigurno je li
-
- Kontakt:
Bolja verzija Ajdina Hasica, a da je sad neki mega talenat to nije.
Ali na njegovoj poziciji smo jako tanki i bio bi fino pojacanje svakako.
Ali na njegovoj poziciji smo jako tanki i bio bi fino pojacanje svakako.
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: RosicVildan, dana/u 04 jul 2024, 14:49, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Kontakt:
Esmir Bajraktarevic on reports of him making a one-time switch to Bosnia: ”Yeah, I mean, obviously, I'm very proud to be Bosnian. Playing for the national team is definitely something that I've dreamed of since I was little.
I mean, I'm not ready to announce anything or to say much right now. But yeah, I'm just proud to be a Bosnian it'd be great.”
Ova zadnja recenica meni govori, da naginje k nama.
I mean, I'm not ready to announce anything or to say much right now. But yeah, I'm just proud to be a Bosnian it'd be great.”
-
- Kontakt:
Izgleda da se moramo zahvalit srbinu Mitrovicu sto Esmira nije pozvao na Olimpijadu. Zbog toga je se odlucio za nas, ako je vjerovat Twitteru 
Cijeli taj tekst govori da se odlučio za nas.Sindikat12 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 14:49Esmir Bajraktarevic on reports of him making a one-time switch to Bosnia: ”Yeah, I mean, obviously, I'm very proud to be Bosnian. Playing for the national team is definitely something that I've dreamed of since I was little.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ma nas je Esmir.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Očitije od ovoga ne može.
Eto interview
Gledam svaku njegovu utakmicu,momak je odlican,tehnicar I trkac kojeg mi trenutno nemamo,kombinacija Hasica je tacna ali plus Lulic ,zato sto momak pretrci puno po utakmici,nebi ga trebalo ispustiti nikako jedan od vodecih talenata ovamo on forsira igranje za Bosnu stalno a igranje za USA tim nebi bio upitan za njega i njegov talenat ali on je odlucio igrali za nas i Barba nebi trebao da ceka
Nevjerovatno stvarno koliko je momak trkacki spreman, doslovno ne postoji izgubljena lopta za njeg, na utakmici kad mu se god desi neka greska nikad ga nisam vidio da stane nakon pogreske nego iste sekunde u sprint za igracem i da pomogne odbrani.Pajo59 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 19:04Gledam svaku njegovu utakmicu,momak je odlican,tehnicar I trkac kojeg mi trenutno nemamo,kombinacija Hasica je tacna ali plus Lulic ,zato sto momak pretrci puno po utakmici,nebi ga trebalo ispustiti nikako jedan od vodecih talenata ovamo on forsira igranje za Bosnu stalno a igranje za USA tim nebi bio upitan za njega i njegov talenat ali on je odlucio igrali za nas i Barba nebi trebao da ceka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.