..hehehharis_alibaba je napisao/la:heh valjda necu nisam toliki baksuzAdmir_Sa je napisao/la:harry jarane ostat ces bez kifle![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,deyo,Mig_Mig,KonjicBOY,defender
..hehehharis_alibaba je napisao/la:heh valjda necu nisam toliki baksuzAdmir_Sa je napisao/la:harry jarane ostat ces bez kifle![]()
![]()
..jesil harise mislio ovdje 20 KM ulozit pa da bude 53 ili ?! ..jer ovako je 26.5 KM dobitakharis_alibaba je napisao/la:FK Garaze-FK Kockari 1.40 3.60 3.00 x
ulog 10km
dobitak 36km
SK Stolac Hercegovina-Joint_fc 2.40 2.90 2.70 1
ulog 20km
dobitak 48km
FK Pjetlovi-Zadnja Klupa 2.65 3.00 2.30 1
ulog 10KM
dobitak 53km
da, damuhovic je napisao/la:..hehehharis_alibaba je napisao/la:heh valjda necu nisam toliki baksuzAdmir_Sa je napisao/la:harry jarane ostat ces bez kifle![]()
![]()
..mislio je na harrya_90
..stalno igra protiv Topnika na kladionici,pa pada
![]()
..meni ga nekako zaoAdmir_Sa je napisao/la:
da, da
harry_90 ce nekad izgubit glavu zbog topnika, a dobar momak ba
..vidis da je bolje kad izbjegnes topnikeharry_90 je napisao/la:I ja konacno da pogodim na kladionici,dobitak 30 km
joj faraone, muhovicu i megamone sta vi meni radite.....cccCekicari-Gongashi 2 1.55![]()
FK Gusteri-Mislish United 1 1.60![]()
Red Bavarian-FK Formula 1 2.00![]()
FC Grizzlies-FC Premier......vise (-3,3+) 1.60![]()
-------------------------------------------
Uplata: 2,5
Delfin-FK Klosari 1 2.90![]()
Spamm-Crazy Legs 1 2.65![]()
SK Stolac Hercegovina-Joint_fc 2 2.70![]()
------------------------------------------------
Uplata: 2
BH Fanaticos-Jedinstvo Manchester.....Oba daju go DA(1.65)![]()
Blue Train-FK Kljusinari (-3,3+)..... manje 1.70![]()
FK Pjetlovi-Zadnja Klupa (-3,3+)........vise 2.00![]()
La Vecchia Signora-Pivopije 2 2.50![]()
----------------------------------------------------------------------
..hahahadis.p je napisao/la:joj faraone, muhovicu i megamone sta vi meni radite.....cccCekicari-Gongashi 2 1.55![]()
FK Gusteri-Mislish United 1 1.60![]()
Red Bavarian-FK Formula 1 2.00![]()
FC Grizzlies-FC Premier......vise (-3,3+) 1.60![]()
-------------------------------------------
Delfin-FK Klosari 1 2.90![]()
Spamm-Crazy Legs 1 2.65![]()
SK Stolac Hercegovina-Joint_fc 2 2.70![]()
------------------------------------------------
Uplata: 2
BH Fanaticos-Jedinstvo Manchester.....Oba daju go DA(1.65)![]()
Blue Train-FK Kljusinari (-3,3+)..... manje 1.70![]()
FK Pjetlovi-Zadnja Klupa (-3,3+)........vise 2.00![]()
La Vecchia Signora-Pivopije 2 2.50![]()
----------------------------------------------------------------------
Uplata: 2,5![]()
![]()
jesam mislio sma ali aksno je sad govoriti nista onda nek bude ovako kakoo je ako ce se prihvaitti uplata 10km ok ako nece nema veze posto nije sad fazon kad sam pogodio traziti odmah kao da sam uplatio 20km sam sam kriv sto nisam upisao slobodno enka organizator racuna kako sam napisao ili hoce 10km uplate ili ovaj dobitak koji sma napisao tj 20km uplate prihvacam obje opvijemuhovic je napisao/la:..jesil harise mislio ovdje 20 KM ulozit pa da bude 53 ili ?! ..jer ovako je 26.5 KM dobitakharis_alibaba je napisao/la:FK Garaze-FK Kockari 1.40 3.60 3.00 x
ulog 10km
dobitak 36km
SK Stolac Hercegovina-Joint_fc 2.40 2.90 2.70 1
ulog 20km
dobitak 48km
FK Pjetlovi-Zadnja Klupa 2.65 3.00 2.30 1
ulog 10KM
dobitak 53km
..a sto vam je krivo kad ja dobijamEmir_ZENICA je napisao/la:pao na jednom za 597km ,jedan gol odlucivao, a na drugom pao na jednom za 206 km ...
Muhovicu nemoj matere ti vise igrati za 2.40,3.40.4.40,5.40...daj igraj ili 1.00 ili 1.50 (i tako dalje)...
ma ok nema veze vazno je da sam dobioEmir_ZENICA je napisao/la:Primjetio sam i ja to,ali upisao sam 10km,jbg
..pa nemoj takoharis_alibaba je napisao/la:ma ok nema veze vazno je da sam dobioEmir_ZENICA je napisao/la:Primjetio sam i ja to,ali upisao sam 10km,jbghehe do mene je a i nisu prave pare tako da i nisam nesto ostecen vazno da se druzimo nismo svi ko muhovic da smo ovdje da zaradimo
hehe
ma hajkam se samo ti kupi nase paremuhovic je napisao/la:..pa nemoj takoharis_alibaba je napisao/la:ma ok nema veze vazno je da sam dobioEmir_ZENICA je napisao/la:Primjetio sam i ja to,ali upisao sam 10km,jbghehe do mene je a i nisu prave pare tako da i nisam nesto ostecen vazno da se druzimo nismo svi ko muhovic da smo ovdje da zaradimo
hehe
..pa sta ako sam ovdje da zaradim
..pare mi trebaju
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.