Amar Memić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amar Memić
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Gledo sam Vukovica Dedic klasa za njegperun je napisao/la: ↑07 mar 2025, 11:56Da si gledao Vukovića jučer ne bi to tvrdio za Dedića.NoDi80 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24Dedic brate njemu ne moze niko opepelit
Treba malo vremena da se opusti malo, ipak tek je dosao i svaka izgubljena lopta i upropasten napad mu se gleda
Bitno je da De Zerbi njega vidi kao ofanzivnog igraca prije svega, a mi prelaskom Dedica na krilo mozemo samo dobiti
Nazalost puno je u Salzburgu igrao ono sto njima treba, a ne ono za sta stvarno ima potencijal
Memic je takodjer dobar i bice nam od koristi,jer moze i desno i lijevo krilo
Svakako jedan veliki plus za selektora sto se tice ovog konkretno poziva, a i malog Malica sto je priblizio A repki
Iako imamo svi zamjerki, treba i pohvaliti ono sto valja, a ima i toga sigurno
Ima sut i dobar driblink u trokoraku medjutim spor je pravo
Ne znam nadam se da ce i on napraviti nesto u karijeri , medjutim s Dedicem se ne moze porediti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Je li realno da lik poredi Vukovica sa Dedicem 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
NoDi80 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 17:42Moj osvrt na tvoj komentar se tiče samo prve rečenice "Dedić jedini naš igrač koji zna driblati".perun je napisao/la: ↑07 mar 2025, 11:56Da si gledao Vukovića jučer ne bi to tvrdio za Dedića.NoDi80 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24
Dedic brate njemu ne moze niko opepelit
Treba malo vremena da se opusti malo, ipak tek je dosao i svaka izgubljena lopta i upropasten napad mu se gleda
Bitno je da De Zerbi njega vidi kao ofanzivnog igraca prije svega, a mi prelaskom Dedica na krilo mozemo samo dobiti
Nazalost puno je u Salzburgu igrao ono sto njima treba, a ne ono za sta stvarno ima potencijal
Memic je takodjer dobar i bice nam od koristi,jer moze i desno i lijevo krilo
Svakako jedan veliki plus za selektora sto se tice ovog konkretno poziva, a i malog Malica sto je priblizio A repki
Iako imamo svi zamjerki, treba i pohvaliti ono sto valja, a ima i toga sigurno
Gledo sam Vukovica Dedic klasa za njeg
Ne znam nadam se da ce i on napraviti nesto u karijeri , medjutim s Dedicem se ne moze porediti
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Koji su jice sve igraci bili u Borcu nijedan nije uspio nista da kreira jedino Vukovic je pokusavao cinjenica da je ima 12 driblinga je zaista fascinantno jos su ga udvajali svaki put on ako izadje na ljeto u dobar klub a cujem Red Bull Salzburg da ga trazi bice mu dobroperun je napisao/la: ↑07 mar 2025, 19:31NoDi80 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 17:42Moj osvrt na tvoj komentar se tiče samo prve rečenice "Dedić jedini naš igrač koji zna driblati".
I Benfikazgembo89 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 19:38Koji su jice sve igraci bili u Borcu nijedan nije uspio nista da kreira jedino Vukovic je pokusavao cinjenica da je ima 12 driblinga je zaista fascinantno jos su ga udvajali svaki put on ako izadje na ljeto u dobar klub a cujem Red Bull Salzburg da ga trazi bice mu dobroperun je napisao/la: ↑07 mar 2025, 19:31NoDi80 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 17:42
Moj osvrt na tvoj komentar se tiče samo prve rečenice "Dedić jedini naš igrač koji zna driblati".
nakarajuc3 urusijuperun je napisao/la: ↑07 mar 2025, 19:43I Benfikazgembo89 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 19:38Koji su jice sve igraci bili u Borcu nijedan nije uspio nista da kreira jedino Vukovic je pokusavao cinjenica da je ima 12 driblinga je zaista fascinantno jos su ga udvajali svaki put on ako izadje na ljeto u dobar klub a cujem Red Bull Salzburg da ga trazi bice mu dobro
menstrual
Skonto sam perun sad
Do mene je, nisam se fino izrazio
Nebitno necemo o Dedicu i ostalima na ovom pdfu
Memic sinoc 85 minuta protiv Lazia
Sigurno dobra vijest za nas
Nadam se da ce ga staviti ofanzivno da igra

Do mene je, nisam se fino izrazio
Nebitno necemo o Dedicu i ostalima na ovom pdfu
Memic sinoc 85 minuta protiv Lazia
Sigurno dobra vijest za nas
Nadam se da ce ga staviti ofanzivno da igra
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ovdje kako vidim najmanje priče o Memiću.
Kakogod, igrač je koji je zanimljiv, i rekao bih, nista specijalno više od toga. Od njega se želi napraviti nekakav Yamal, ali realno mislim da mu je Plzen vrhunac karijere i limit. Hoću da kažem da nas ne može značajno poboljšati i samo je jedan u nizu prosječnih igrača kakvih smo imali masu, s kojima ništa nismo napravili i kojih smo se jedva čekali riješiti poput Cimirota, Gojaka, Ćivića, Prcića, Vrančića itd.
Otprilike je star kao i Jusuf, igraju sličnu poziciju i ne vidim u čemu je bolji od Jusufa, iako ni Jusuf nije neki Cafu.
Čini mi se da nazor ovo guramo.
I da, jaaako bih volio da griješim i da on ipak napravi veliku karijeru, ali teško.
Kakogod, igrač je koji je zanimljiv, i rekao bih, nista specijalno više od toga. Od njega se želi napraviti nekakav Yamal, ali realno mislim da mu je Plzen vrhunac karijere i limit. Hoću da kažem da nas ne može značajno poboljšati i samo je jedan u nizu prosječnih igrača kakvih smo imali masu, s kojima ništa nismo napravili i kojih smo se jedva čekali riješiti poput Cimirota, Gojaka, Ćivića, Prcića, Vrančića itd.
Otprilike je star kao i Jusuf, igraju sličnu poziciju i ne vidim u čemu je bolji od Jusufa, iako ni Jusuf nije neki Cafu.
I da, jaaako bih volio da griješim i da on ipak napravi veliku karijeru, ali teško.
Momak je bez poziva u Atim dosao sam do Plzena i standardan igra Europa Ligu nije to mala stvar231983 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 21:29Ovdje kako vidim najmanje priče o Memiću.
-
- Kontakt:
Novi “Zmaj” Amar Memić za N1: Kad je došao poziv mislio sam da sanjam
Sa Memićem smo imali priliku razgovarati nakon utakmice u Evropskoj ligi protiv Lazija (1:2 u Plzenu). Naš fudbaler kaže kako je poziv u reprezentaciju Bosne i Hercegovine plod dugog rada, odricanja i kontinuiteta dobrih partija.
“Mogu samo reći da iskustvo koje imam i koje sam skupljao u posljednje vrijeme znače da sam sazrio i mislim da sam svojim partijama zaslužio poziv u reprezentaciju. Zaista sam presretan, jer je poziv u reprezentaciju uvijek bio san”, rekao je Memić.
Ofanzivac Viktorije se za N1 prisjetio trenutka kada je saznao za poziv koji mu je uputio Sergej Barbarez.
“Pa, najprije sam mislio da sanjam, djelovalo je kao san. Međutim, uspio sam da se saberem, odmah sam nazvao roditelje, svog agenta Irfana (Redžepagić op.a.) da podijelim lijepe vijesti. Zaista, tresao sam se. Nije mi uopšte djelovalo kao stvarnost. Znao sam da imam kvalitet, išlo mi je dobro u posljednje vrijeme. Nadao sam se pozivu, ali nije to bilo nešto što je očekivano”, kaže novi reprezentativac BiH.
Memić je potom opisao šta za njega znači poziv u reprezentaciju i kako će biti na prsima nositi grb zemlje iz koje dolazi.
"To je za mene nešto najviše što možeš da doživiš, predstavljaš sebe, predstavljaš narod, predstavljaš državu. Ogromna je to čast. Kada samo pomislim da ću igrati sa Džekom, na kojeg sam se uvijek ugledao, i dalje se ne čini stvarnim.”, rekao je Memić kroz smješak, a onda nastavio hvaliti kapitena reprezentacije BIH i Fenerbahčea:
“Edin je stvarno neko na koga se ugledam, on je toliko toga uradio u Njemačkoj, Engleskoj, Italiji, sada u Turskoj. On je imao nevjerovatnu karijeru i naravno da bih i ja volio imati sličnu. Ovaj poziv, naravno, nije kraj. Sada se mora duplo više raditi ako želite da ostanete reprezentativac. Svakim danom želim biti bolji, pokazati svoj maksimum i pokazati selektoru da može računati na mene. Naravno, i na klupskom nivou, mislim da je prirodno da želite da napredujete, te da će dobre partije u Viktoriji i u reprezentaciji donijeti i novi napredak i prelazak u neki jači i veći klub”, zaključio je Memić kratak razgovor za N1.
Kako god ya naše standarde u odnosu na izbor igrača i na ono što se može vidjeti u nastupima za Viktoriju sasvim solidan wingback.231983 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 21:29Ovdje kako vidim najmanje priče o Memiću.
Još da je makar jednog dva ljevaka negdje iskopati.
Upravo to, sasvim solidan. Međutim, da bi nas neko unaprijedio, treba nam drugi epitetperun je napisao/la: ↑07 mar 2025, 23:45Kako god ya naše standarde u odnosu na izbor igrača i na ono što se može vidjeti u nastupima za Viktoriju sasvim solidan wingback.231983 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 21:29Ovdje kako vidim najmanje priče o Memiću.
Recimo, ako se obistini ova prica oko zeta Janelta, e to je upgrade..
Solidan za sada, tek je došao u Viktoriu, vjerujem da će napredovati.231983 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 23:50Upravo to, sasvim solidan. Međutim, da bi nas neko unaprijedio, treba nam drugi epitetperun je napisao/la: ↑07 mar 2025, 23:45Kako god ya naše standarde u odnosu na izbor igrača i na ono što se može vidjeti u nastupima za Viktoriju sasvim solidan wingback.231983 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 21:29Ovdje kako vidim najmanje priče o Memiću.
Recimo, ako se obistini ova prica oko zeta Janelta, e to je upgrade..
Ako se izbori za standardno mjesto sljedeća stepenica je Bundesliga.
Ovako SU pitari svojevremeno govorili da je duljevic bolji od lulica..ovo je bolest...ovako su otjerali begovica da bi sehic mogao da brani, bukvalno svaki centarsut u nas kazneni je bio pola gola
Ja mislim da je njegov limit Puno veci.. Tim prije sto Moze da trci ko konj nesto poput lulica.. drugo cak I da ostane u plzenu do kraja karijere, Ako svaku sezonu igra evropska takmicenja I prezimi u evropi nama ce valjati jer nam fali krilnih igraca..on Nije wingback nego krilo a ovo sto igra u plzenu je vise do sistema.sama cinjenica da se od starta uklapa u razlicite sisteme dovoljno govori o kakvom se zahvalnom igraci radi.. sto vise igraca sa njegovom motorikom imamo u timu lakse CE nam biti, dizelasi SU rak rane nase repke od njenog postanka..231983 je napisao/la: ↑07 mar 2025, 21:29Ovdje kako vidim najmanje priče o Memiću.
-
- Kontakt:
INTERVJU/ Novo ime u reprezentaciji BiH: Tresao sam se kada me nazvao Barbarez!
Poslije utakmice sa Mladom Boleslav zazvonio je telefon, njemački broj, a sa druge strane bio je upravo Barbarez. Čestitao mi je, dao mi je do znanja da me prati i da će mi uputiti poziv za naredne utakmice, da ne moram čekati da najprije dođe u klub. Ma, tresao sam se od sreće, a onda sam pozvao roditelje, sestru, agenta… Svi su bili presretni jer znaju da je to za mene ono o čemu sam oduvijek maštao – kaže Memić na početku razgovora za **** portal.
Da mi je tada neko rekao, kada sam još bio u Hadžićima, da ću postati reprezentativac… Jedino menadžer bi me ponekad hrabrio pričama o velikom klubu, lijepo je to bilo za slušati, ali sam bio svjestan koliko toga moram proći na tom putu. Hvala Bogu, to se uz rad i ispravne korake u karijeri i ostvarilo. Moj put je dokaz da ništa nije nemoguće. Zato savjetujem i sve ostale da daju maksimum na svakom treningu, na svakoj utakmici, sve to neko prati.
I danas je starter protiv Lazija. 

Dobro se za sada nosi s onim niggerom (33. min)
Bog Bosna i Bošnjaci
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 22 gosta.